اصلا نیازی نیست عکس را توی textbox بیاری . فقط کافی روی صفحه اصلی باشه از گزینه in front of استفاده کن و هر جا می خواهی قرارش بده . textbox را هم می توانی کنارش بگذاریسلام
توی ورد وقتی یک عکس وارد می کنیم می تونیم مشخص کنیم متن کجای اون قرار بگیره
اصلا نیازی نیست عکس را توی textbox بیاری . فقط کافی روی صفحه اصلی باشه از گزینه in front of استفاده کن و هر جا می خواهی قرارش بده . textbox را هم می توانی کنارش بگذاریسلام
توی ورد وقتی یک عکس وارد می کنیم می تونیم مشخص کنیم متن کجای اون قرار بگیره
سلام
فایل ورد 2007 داشتم که شیفت دیلیت شد . همین فایل را ریکاوری کردم . حالا برگشته ولی باز نمی شود پیغام می دهد که فایل disruppted شده . حالا چیکار کنم . راهی هست که فایلم را برگردونم . داخل این فایل عکس هم ذخیره شده بوده .![]()
سلام
امکان این کار نیست
یعنی هیچ راهی نیست بتونم این مشکل رو رفع کنم ؟!!!!!!!!!!!
خیلی ضروریه
ممنون
سلام دوستان . من با شماره ی صفحه ها مشکل دارم ، وقتی توی آبشن از context استفاده می کنم شماره صفحه ها انگلیسی می شه حتی وقتی که کیبورد فارسی باشه . برای تایپ فارسی شماره ی صفحه باید چه تنظیماتی استفاده کرد؟
سلام دوست عزیر ، فایل pdf متاسفانه از روی سرور دیلیت شده ، اگه میشه دوباره آپ کنید. ممنون
سلام دوستان
میخوام توی word 2007 به فایلم پسورد بدم. سرچ کردم ولی به نتیجه نرسیدم.
لطفا کمک کنید.
با تشکر
سلامسلام دوستان . من با شماره ی صفحه ها مشکل دارم ، وقتی توی آبشن از context استفاده می کنم شماره صفحه ها انگلیسی می شه حتی وقتی که کیبورد فارسی باشه . برای تایپ فارسی شماره ی صفحه باید چه تنظیماتی استفاده کرد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی میخواید save as کنید کنار کلید save کلید tools هستش از منوی اون general option رو انتخاب کنید و تو صفحه جدید پسوردتون رو وارد کنید.
![]()
Last edited by Dew Drop; 04-09-2010 at 12:32.
با سلام به همه دوستان
در مورد سوال قبليم كه در مورد فرهنگ لغت چهار زبانه بود كه بي جواب ماند در آخر مجبور شدم كه جدول ايجاد كنم در هر صفحه جدول 6*22 گذاشتم كه الان مجبور هستم كه يك خانه در ميان فارسي و لاتين بنويسم كه در نوشتن فارسي مشكلي ندارم اما در مورد لاتين بايد فونت انگليسي انتخاب كنم و سايز 16 و زدن كليدهاي كنترل و شيقت (براي عوض كردن زبان) كه اين عمليات براي هر بار نوشتن انگليسي كاري است خسته كننده و وقت گير اين تنظيمات را هم در يك استيل ذخيره كردم اما افاقه نكرد آيا دوستان راهي بلد هستند كه مجبور نشم براي هر بار نوشتن متن انگليسي اين همه تنظيمات رو انجام بدم
خنده نزديك ترين ارتباط بين دو شخص است
شاد باشديد
مشکل من در ورد اینه که تو قسمت Header شماره صفحه انگلیسی نوشته میشه درصورتی که همه اعداد من فارسی تایپ میشه چیکار باید بکنم؟
لطفا زود جواب منو بدین چون دارم پایان نامه مینویسم
ممنون
منم همین مشکل رو دارم کمک!مشکل من در ورد اینه که تو قسمت Header شماره صفحه انگلیسی نوشته میشه درصورتی که همه اعداد من فارسی تایپ میشه چیکار باید بکنم؟
لطفا زود جواب منو بدین چون دارم پایان نامه مینویسم
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)