تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 518 از 1635 اولاول ... 1841846850851451551651751851952052152252856861810181518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,171 به 5,180 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام از همه اینها بهتر GX-10 هستش ... میتونی تو این سایت مقایسه کنی برای خودت
    ولی این دوربین از همه نظر جلوی اون چهارتا کم میاره!حتی توی یه مقایسه ساده! من تعجب کردم که شما اینو معرفی کردی!!!
    سال ساخت: 2006 !

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام از همه اینها بهتر GX-10 هستش ... میتونی تو این سایت مقایسه کنی برای خودت
    فکر کنم NX10 رو گفتند که مال January 2010

جیگر شما تو Samsungکار میکنی خیلی دوربیناشو دوست داری

اون D90 که مال سال 08 هنوز رودست نداره

درسته
    فکر کنم یکی از تفاوت های بزرگشون اندازه سنسورشون باشه

در ضمن به نظر من هم FZ35 تو کامپکت ها عالیه.من خودم جدیدن این دوربین رو خریدم
    ددرسته اما اصلی ترینش قابلیت تعویض لنز هست

Interchangeable lens camera

سلام ...

يه راهنمايي ميخواستم درباره انتخاب مدلهاي زير

Sony HX1

Nikon P100

Fuji Hs10

موندم كدومشونو بخرم ... خيلي نزديك هم هستن ...

سوني پانوراما داره :mlaugh: و يك امتياز عاليه ... سرعت شاترش 1/4000حرف نداره ولي dpi اش 72 و كمه .... حسگرش موثرشم 9 اه ... ايزوش از125شروع ميشه ... كيفيت عكساش طبيعي تره و شفاف تره

نيكون 26x زوم داره :mlaugh: و حرف نداره ...300 dpi ولي سرعت شاترش كمه 1/2000.... حسگر موثرش 10 ... ايزوش از 160 شروع ميشه ... عكساش بهتر از سوني مخصوصا در ايزوهاي بالا

فوجي هم كه فقط اشكالش باطريشه و 4 تا قلمي ميخوره

البته خودم نيكون رو انتخاب كردم ... حالا دوستان چه نظري دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :think:;

بهترینشون HX1 هست که با وسایلش 600 تومن میشه اما FZ35 هم با وسایلش 500 در میاد ارزش زیادی داره

HX1 پانوراما عالی داره که به نطر من 100 تومن می ارزه با full hd بودن فلش قوی تر نوز کم تر و...

راسی شما دقیق میدونی dpi چی هست مثل dpi پرینتره (بر عکسش)

Last edited by ELSIN; 30-03-2010 at 19:50.

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

جیگر شما تو Samsungکار میکنی

اون D90 که مال سال 08 هنوز رودست نداره

ددرسته اما اصلی ترینش قابلیت تعویض لنز هست

Interchangeable lens camera

بهترینشون HX1 هست که با وسایلش 600 تومن میشه اما FZ35 هم با وسایلش 500 در میاد ارزش زیادی داره

HX1 پانوراما عالی داره که به نطر من 100 تومن می ارزه با full hd بودن فلش قوی تر نوز کم تر و...

راسی شما دقیق میدونی dpi چی هست مثل dpi پرینتره (بر عکسش)

اتفاقا نویز HX1 که بیشتره !!!
    پاناروما هم اصلا چیز مهمی نیست
    FZ35 هم پانوراما داره، ولی من خودم ترجیح میدم معمولی عکس بگیرم با AL Lock بعد با Photoshop Photomerge پانوراما بکنم. اینجوری می تونید هم افقی عکس بگیرید هم عمودی

4. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اتفاقا نویز HX1 که بیشتره !!!
    پاناروما هم اصلا چیز مهمی نیست
    FZ35 هم پانوراما داره، ولی من خودم ترجیح میدم معمولی عکس بگیرم با AL Lock بعد با Photoshop Photomerge پانوراما بکنم. اینجوری می تونید هم افقی عکس بگیرید هم عمودی

نه این جوری نیست همون کم تر بودن چگالى پیکسل ( Pixel density ) حرف من رو تائید میکنه

پاناروما هم قابلیت بینظیریه شما دوربین رو توی اون حالت قرار میدی بعد به طرف منظره مورد نظر میری بعد دکمه رو فشار میدی و دوربین رو حرکت میدی به طرفی که میخای و از قبل تنظیم کردی (بالا به پاین - پاین به بالا - چپ به راست -راست به چپ) وقتی به او طرف منظره رسیدی دکمه رو ول میکنی بعد از چند ثانیه دوربین عکس رو کامل تحویلت میده

ببین چقدر dpreview ازاین پاناروما تعریف کرده

[
    The first - and the most impressive - of the new features of the HX1 is a sweeping panorama mode, which allows you to shoot a panorama in one sweep by holding down the shutter, and panning the camera from left to right (or whichever direction you select) - during which time the camera shoots continuously. The speed of your panning is tracked as you move and, so long as you don't go too fast, it doesn't matter if you vary your speed during the actual 'sweep'.
    با نمونه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این یه چیزیه که تا چند سال پیش فقط تو فیلمای تخیلی میشد دید
    Last edited by ELSIN; 30-03-2010 at 20:41.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه این جوری نیست همون کم تر بودن چگالى پیکسل ( Pixel density ) حرف من رو تائید میکنه

پاناروما هم قابلیت بینظیریه شما دوربین رو توی اون حالت قرار میدی بعد به طرف منظره مورد نظر میری بعد دکمه رو فشار میدی و دوربین رو حرکت میدی به طرفی که میخای و از قبل تنظیم کردی (بالا به پاین - پاین به بالا - چپ به راست -راست به چپ) وقتی به او طرف منظره رسیدی دکمه رو ول میکنی بعد از چند ثانیه دوربین عکس رو کامل تحویلت میده

ببین چقدر dpreview ازاین پاناروما تعریف کرده

[
    The first - and the most impressive - of the new features of the HX1 is a sweeping panorama mode, which allows you to shoot a panorama in one sweep by holding down the shutter, and panning the camera from left to right (or whichever direction you select) - during which time the camera shoots continuously. The speed of your panning is tracked as you move and, so long as you don't go too fast, it doesn't matter if you vary your speed during the actual 'sweep'.
    با نمونه

کد:

این یه چیزیه که تا چند سال پیش فقط تو فیلمای تخیلی میشد دید
    درسته ... خیلی جالب و سریع
    ولی بازم بهتره فقط عکسا رو بگیره و به هم وصل نکنه
    چون اینجوری معجزه Photomerge رو از دست میدید. Photomerge هم عکسا رو به هم وصل می کنه و هم پرسپکتیو رو دزست می کنه. اگه یک بار باهاش کار کنید متوجه میشید. ولی در کل برای مبتدی ها چیز خوبیه ولی نه در اون حد !

در مورد نویز هم فکر می کنم اشتباه کردم ببخشید

اینم تست نویز این دوربین :

کد:

7. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

درسته ... خیلی جالب و سریع
    ولی بازم بهتره فقط عکسا رو بگیره و به هم وصل نکنه
    چون اینجوری معجزه Photomerge رو از دست میدید. Photomerge هم عکسا رو به هم وصل می کنه و هم پرسپکتیو رو دزست می کنه. اگه یک بار باهاش کار کنید متوجه میشید. ولی در کل برای مبتدی ها چیز خوبیه ولی نه در اون حد !

در مورد نویز هم فکر می کنم اشتباه کردم ببخشید

اینم تست نویز این دوربین :

کد:

اخرش به نظر شما پاناروماش خوبه یا بده بعد همه کارهارو انجام میده از پرسپکتیو تا ...

برای review دوربین هم فقط به
    کد:
    یا imaging-resource.comمراجعه کن بقیه مالی نیستند

درضما من الان هیچ دوربينی ندارم (که بخام طرف داری بکنم)

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اخرش به نظر شما پاناروماش خوبه یا بده بعد همه کارهارو انجام میده از پرسپکتیو تا ...

برای review دوربین هم فقط به
    کد:
    یا imaging-resource.comمراجعه کن بقیه مالی نیستند

درضما من الان هیچ دوربينی ندارم (که بخام طرف داری بکنم)
    به هیچ وجه بحث طرفداری نیست
    منم مثل شما اطلاعاتم رو می گم که دوستمون راحت تر انتخاب کنه
    ولی مطمئنا فوتوشاپ خیلی بهتر از پردازنده دوربین می تونه پانوراما درست کنه ...
    امکان پانوراما توی دوربین فقط یک سری عکس می گیره. خب من ترجیح می دم تو مد P یا M پانوراما بسازم تا بیشتر دستم باز باشه.ولی برای کسی که می خواد Auto عکس بگیره پانوراما بهتره

نویز Sony HX1 از Panasonic FZ35 کمتره، ولی باید دید ارزش 100 هزار تومن بیشتر رو داره یا نه
    Last edited by rostamiani; 31-03-2010 at 12:33.

10. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ولی این دوربین از همه نظر جلوی اون چهارتا کم میاره!حتی توی یه مقایسه ساده! من تعجب کردم که شما اینو معرفی کردی!!!
    سال ساخت: 2006 !

تقصیر من نیست که ! این سایت اینجوری گفته ببین ... لطفا ببین بعد بگو

کد:
    ولی خوب سال ساخت رو دقت نکردم

و البته به قیمت خوبش گفتم .. وگرنه gx-20 ]م هست یا nx-10 و که گرونتر هستن ..

البته یه خوبی که gx-10 داره اینه که ضد اب هستش ..
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    canon 960 یکی از دوستان میخواستن .. خوب نیست ..عکساش بی حال هستش ..
    Last edited by pulp_152; 31-03-2010 at 15:03.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

به هیچ وجه بحث طرفداری نیست
    منم مثل شما اطلاعاتم رو می گم که دوستمون راحت تر انتخاب کنه
    ولی مطمئنا فوتوشاپ خیلی بهتر از پردازنده دوربین می تونه پانوراما درست کنه ...
    امکان پانوراما توی دوربین فقط یک سری عکس می گیره. خب من ترجیح می دم تو مد P یا M پانوراما بسازم تا بیشتر دستم باز باشه.ولی برای کسی که می خواد Auto عکس بگیره پانوراما بهتره

نویز Sony HX1 از Panasonic FZ35 کمتره، ولی باید دید ارزش 100 هزار تومن بیشتر رو داره یا نه

ما چاکریم چرا میزنی حالا

من برای یه کمی نویز کمتر 100 تومن بیشتر نمیدم اما چیزای دیگه چرا

راسی تا حالا چند تا عکس گرفتی که بیشتر از 10 زوم کرده باشی میخام ببینم چقدر به کار میاد

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ما چاکریم چرا میزنی حالا

من برای یه کمی نویز کمتر 100 تومن بیشتر نمیدم اما چیزای دیگه چرا

راسی تا حالا چند تا عکس گرفتی که بیشتر از 10 زوم کرده باشی میخام ببینم چقدر به کار میاد

اگه تند حرف زدم منظوری نداشتم. شما ببخشید. بخشش از بزرگتراست

من عکاسی ماکرو رو خیلی دوست دارم
    این دوربین یک حالت Tele Macro داره که می تونی با زوم 18X از یک متری عکس ماکرو بگیری ! بیشتر از این امکانش استفاده کردم. برای عکاسی از پروانه و زنبور و ... فوق العادست. چون اگه بری نزدیک فرار می کنن
    مثلا این عکس رو همین امروز گرفتم :

اینقدر اینور اونور می رفت که بدون زوم نمیشد ازش عکس گرفت .البته عکسش یه مقدار Crop و Resize هم شده. ISO هم 400 هست !
    ولی برای عکسای معمولی هم خیلی دستو باز می زاره. مخصوصا برای عکاسی تو کوه دشت و صحرا !
    این 18X هم اونقدرا زیاد نیست !

در ضمن ، لرزشگیرشم خیلی خوبه. حتی تو آخرین زوم هم بدون سه پایه هم اگه نور خوب باشه میشه عکس گرفت
    در هر حال چون تازه دستم اومده هنوز خیلی باهاش عکس نگرفتم. ان شاالله سیزده بدر بشه ببینم چقدر زوم می کنم

موفق باشید

14. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •