این بازیکن برزیلی کی بازی میکنه؟
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
پرسپولیس همچنان رکورد میزند ؛ بیشترین امتیاز، کمترین باخت، بیشترین برد و بهترین خط دفاع
خبرگزار پرسپولیس : تیم پرسپولیس در هفته دوم هشتمین دوره رقابتهای لیگ برتر مقابل تیم پاس به برتری 3 بر یک رسید و همچون سال گذشته لیگ را با اقتدار آغاز کرد.
به گزارش خبرگزاری رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان با برتری مقابل پاس همدان به چند رکورد جالب رسیدند. جمع امتیازات سرخپوشان تهرانی تاکنون در لیگ برتر به عدد 349 رسید و از این حیث پرسپولیس در صدر تیمهای لیگ برتر جولان میدهد و تیمهای استقلال با 346 امتیاز و تیم پاس با کسب 330 امتیاز از این نظر در ردههای بعدی جای دارند. البته با احتساب کسر 6 امتیاز از پرسپولیس از سوی فیفا.
ضمناً تیم پرسپولیس در 8 دوره لیگ برتر با 41 بار شکست کمترین باخت را داشته است و تیمهای استقلال با 44 شکست و تیم پاس با 45 باخت در مکانهای بعدی جای دارند.
همچنین پرسپولیس با پیروزی برابر پاس به نود و سومین برد خود در لیگ برتر رسید و از این حیث به رکورد استقلال رسید و تیم پاس با کسب 83 برد در رده سوم قرار دارد.
جالب اینکه تیم پاس با به ثمر رساندن تک گل بی ثمر خود برابر پرسپولیس به سیصدمین گل خود در لیگ برتر رسید.
تیم پاس با 300 گل زده در لیگ برتر رکوردار است و تیم پرسپولیس با 298 گل و تیم استقلال با 296 گل در مکانهای بعدی جای دارند. در ضمن عنوان کمترین گل خورده در لیگ برتر و بهترین خط دفاعی در اختیار پرسپولیس است.
پرسپولیس در 8 دوره لیگ برتر با 207 گل خورده دارای بهترین خط دفاعی میباشد و تیمهای استقلال با 209 گل و تیم سپاهان با 216 گل خورده در ردههای بعدی قرار دارند. همچنین تیم مقاومت سپاسی با کسب 78 تساوی در لیگ برتر از این جهت رکورددار است و تیمهای پاس و سایپا با 76 و 72 تساوی در ردههای بعدی قرار دارند.
گفتنی است؛ در ارزیابی فوق تیمهایی که در همه دورههای لیگ برتر حضور داشتند را زیر ذرهبین قرار دادیم
فریدون معینی: پرسپولیس بهترینها را جذب کرده است
خبرگزاری پرسپولیس : فریدون معینی پیشکسوت تحصیل کرده و محجوب پرسپولیس این روزها به عنوان یکی از اعضای کمیته فنی باشگاه، حضوری جدی در جلسات این کمیته دارد تا تجارب گرانبها و دانش خود را در اختیار جوانان و میلیونها پرسپولیسی قرار دهد.
معینی پس از پایان جلسه کمیته فنی نظرات خود را در اختیار خبرگزاری رسمی باشگاه پرسپولیس قرار داد.
دیدگاه جنابعالی از این کمیته و آینده آن چیست؟
تصور میکنم به نوعی این کمیته در حال پیگیری میباشد تا بتوانیم سیستم آموزش و ابزاری که برای باشگاه مهم و کارآمد میباشد را داشته باشیم ضمن اینکه آقای مصطفوی نیز دیدگاه خیلی خوبی در این زمینه دارند که در این جلسه مقرر گردید مجموعه مسائلی که میتواند به طور کلی در دراز مدت و کوتاه مدت برای یک باشگاه حرفهای مفید باشد به عنوان رئوس مطالب اعلام شود و هر کسی به سهم خودش در این ارتباط فعالیت نماید. البته هنوز به مرحله نهایی نرسیدیم ولی اگر اجرا شود مطمئناً موفقیت پرسپولیس را به ارمغان خواهد آورد.
به هر جهت در گام نخست نیز در روز دوشنبه 25 شهریور مقرر گردیده آکادمی جوانان را به شکل اولین کار اجرایی در کمیته فنی به مرحله عمل برسانیم. از طرفی مهمترین مسئله که در حال حاضر مطرح است قضیه فوتبال پایه و بها دادن به آینده سازان و چهرههای مستعد میباشد که تصمیم داریم این موضوع شکل صحیح و منطقی به خود بگیرد اما باید با سیاست باشگاه هماهنگ شده و کارها به صورت حرفهای صورت گیرد.
عملکرد تیم در دو بازی قبلی و مسابقه سوم که خارج از خانه میباشد را چگونه ارزبابی میکنید؟
به اعتقاد بنده در این دوره بهترینها جذب پرسپولیس شدهاند که هر یک از آنها تاثیرگذار خواهند بود و همین که پرسپولیس در بازی دوم و در کار تیمی بسیار منسجمتر از مسابقه اول ظاهر شد، باید این موضوع را به فال نیک بگیریم و مهمتر اینکه پیشرفت تیم بسیار چشمگیر میباشد.
در مورد بازی سوم نیز باید عرض کنم، نه بازی با ملوان در انزلی که همه مسابقات خارج از خانه مشکل و از اهمیت فراوانی برخوردار میباشد، چون تیمهای میزبان و مشکلات حاشیهای آن اثرات خود را در این بازیها نمایان خواهند کرد.
بنابر این پرسپولیس باید با تمرکز بسیار بالایی راهی شهرستانها شود ضمن اینکه تیمهای شرکت کننده در این دوره از مسابقات، همه در سطح مطلوبی قرار دارند و نباید نتایج دو هفته قبل تیمی را ملاک قرار داد زیرا کوچکترین لغزشی در انجام وظایف محوله میتواند دردسر آفرین باشد
مهاجم برزيلي پرسپوليس امشب وارد تهران مي شود
خبرگزاري فوتبال ايران – مهاجم برزيلي باشگاه اسپورتينو كه با پرسپوليسي ها به توافق رسيده امشب به تهران ميآيد.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، لئوناردو ديكارمو كه چند روز قبل قراردادش با پرسپوليس رسماً در هيأت فوتبال استان تهران به ثبت رسيد طبق گفته مسئولان پرسپوليس و هماهنگي به عمل آمده رأس ساعت 30/10 دقيقه وارد تهران خواهد داشت.با توجه به تعطيلي 7 روزه ليگ، مهاجم برزيلي پرسپوليس قادر است از هفته چهارم براي اين تيم بازي كند.
Last edited by ali_chenger; 13-08-2008 at 17:34.
در گفت و گو با فارس
آتسو: انتقالم به پرسپوليس كاملاً قانوني است
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: مدرك اشتغال به كار در ايران را دريافت كردهام و مشكلي براي بازي ندارم.
فرانك آتسو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره شايعه عدم تسويه حساب با ابومسلم مشهد و نداشتن مجوز اشتغال به كار اظهار داشت: اين خبر صحت ندارد. پس از بازگشت دوباره به ايران مدارك لازم براي اشتغال به كار در ايران را دريافت كردم و اسناد باشگاه موجود است.
وي ادامه داد: متاسفانه از روزي كه پرسپوليس آمدهام شايعات زيادي در مورد من منتشر مي شود و همه آنها بياساس هستند.
مدافع توگويي تاكيد كرد: قراردادم با پرسپوليس قانوني است و هيچ مشكلي باري بازي كردن در اين تيم ندارم. به طور قانوني با ابومسلم تسويه حساب كردهام.
آتسو در باره شرايط پرسپوليس عنوان كرد: خوشبختانه به لحاظ بدني در وضعيت خيلي خوبي قرار دارم و پرسپوليس نيز با پيروزي فصل را آغاز كرده است. خوشحالم كه اكنون 6 امتياز را ذخيره كردهايم.
وي افزود: براي قرار گرفتن در تركيب 11 نفره خيلي سخت تمرين ميكنم و ميخواهم با قدرت در تركيب تيم جديدم بازي كنم.
واعظي : مشكلي با عابدزاده ندارم
خبرگزاری پرسپولیس : مهدي واعظي ضمن رد اختلاف خود با احمدرضا عابدزاده مربي دروازه بانهاي تيم فوتبال پرسپوليس تهران ، از آمادگياش جهت حضور در ميدان در هفته سوم ليگ برتر باشگاههاي ايران خبر داد.
در گفت و گو با فارس
زارع: با دستههاي گل سمت نيمكت ملوان و هوادارانش ميروم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: مشكلي با ملوان و هوادارانش ندارم و پيش از رويارويي با اين تيم با دسته گل به سمت آنها مي روم.
![]()
مازيار زارع در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: پس از انجام 2 بازي سخت، به استراحت نياز داشتيم و معتقدم تعطيلي 2 روزه تمرينات از سوي قطبي لازم بود.
وي افزود: از تعطيلات كاملا استفاده كرده و به انزلي رفتم تا با خانوادهام ديدار كنم. كمي نگران برخوردهاي احتمالي بودم؛ ولي خوشبختانه از برخورد گرم هواداران خوشحال شدم و هيچ برخوردي نيز با پورطهماسبي نداشتم.
زارع ادامه داد: نميخواستم در سفر خود، ملوان را وارد حاشيه كنم، به همين دليل سعي كردم حتي مقابل موضع گيري هاي احتمالي، سكوت كنم.
هافبك پرسپوليس در خصوص رويارويي با ملوان در هفته سوم ليگ برتر تاكيد كرد: اميدوارم بازي خوبي مقابل اين تيم انجام دهم. پيش از بازي با گل به سمت نيمكت ملوان مي روم و از احمدزاده كه مربي بسيار زحمت كشي است، رخصت مي طلبم. سمت تمامي هواداران نيز رفته و از همه زحمتي كه برايم كشيدند با دسته هاي گل تشكر مي كنم.
زارع تاكيد كرد: ملوانيها فصل جاري را خوب آغاز نكردهاند؛ اما بازيكنان جوان و كاربلدي دارند كه مطمئن هستم در برابر پرسپوليس با انگيزه چند برابر ظاهر خواهند شد و اين موضوع ميتواند جذابيت و قشنگي بازي را چند برابر كند.
نيكبخت واحدي: به تشخيص خودم بيشتر از ديگران تمرين كردم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به تشخيص خودم بيشتر از بازيكنان ديگر تمرين كردم نه مربيان تيم.
عليرضا واحدي نيكبخت درباره علت تمرينات اختصاصي در نظر گرفته شده از سوي مربيان تيم فوتبال پرسپوليس در تمرينات امروز (چهارشنبه) اين تيم، اظهار كرد: اين تمرينات به هيچ وجه به دستور مربيان تيم پرسپوليس نبود و من خودم دوست داشتم بيشتر از ساير بازيكنان تمرين كنم، لذا به طور اختصاصي دقايقي را پس از پايان تمرين، زير نظر افشين پيرواني كار كردم.
وي درباره بازي تيمش در هفته سوم ليگ برتر مقابل تيم ملوان، تصريح كرد: مسلما بازي بسيار سختي خواهد بود، چرا كه ما بايد در شهر انزلي و در حضور تماشاچيان پرشمار تيم ملوان، به مصاف آنها برويم. ملوان در دو بازي اخير ناكام بود و نتوانسته امتياز كسب كند؛ از اين رو آنها در برابر تيم پرسپوليس با انگيزه مضاعف به ميدان خواهند آمد كه ما بايد با تمركز بالا بازي را در دست گرفته تا بتوانيم موقعيتهاي خوبي روي دروازه آنها خلق كنيم
در اقدامي عجيب
سايت فيفا نام پرسپوليس را از جدول ليگ ايران حذف كرد
خبرگزاري فارس: وب سايت رسمي فيفا نام پرسپوليس را از جدول رده بندي ليگ برتر ايران بدون هيچ توضيحي حذف كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پرسپوليس قهرمان فصل گذشته ليگ برتر ايران هم اكنون هيچ جايگاهي در جدول رده بندي ليگ برتر هشتم در سايت فيفا ندارد.
در اين جدول برق شيراز صدرنشين است، ذوب آهن و پگاه نيز در رتبه هاي بعدي هستند.
نام پرسپوليس در بين تيم هاي حاضر ديده نمي شود، اين در حالي است كه اين تيم هم اكنون با 6 امتياز در مكان دوم اين جدول قرار دارد.
دليل وقوع اين اتفاق نامشخص است.
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)