128 ماهی 4 گیگ نداریم متاسفانه.
128 ماهی 4 گیگ نداریم متاسفانه.
نه اینطور نیست که همه مشکل داشته باشند ولی چون بزرگترین مرکز مشهده، همه زود با کمبود پورت و پهنای باند مواجه میشن.
خوشحال میشیم در خدمتتون باشیم.
سلام خدمت Fanava-Mashhad بنده یه مشکلی دارم .در حال حاضر سرويس 1024Kbps با 6GB ماهیانه دارم تنها مشکلم پینگه اکثر مواقع میرم تو سرورای آنلاین بازی میکنم و همه ی سرورا هم داخلی هستن ولی پینگم خیلی بالاست در صورتی که سرعتم خوبه . قبلا از شاتل سرویس داشتم به پشتیبانیشون مشکلمو گفتم یکاری کردن پینگم عالی شد . شما اطلاعاتی در این زمینه دارید؟ لطفا کمکم کنید .
از یک چیزی می ترسم که خدا کنه این اتفاق نیفته و اینکه فن اوا مثل باقی شرکت ها با اسم در کردن و زیاد شدن مشترکینش شروع کنه به کاهش سرعت نامحدود , گرون کردن,برداشتن شبانه و......
خدا کنه اون روز نیاد که شرکتی نیست بهش فرار کنیم
شاتل=کلاهبردار
پارس انلاین =گران فروش
اسیاتک=اسیا تر,asia s..t
صبانت=کم فروش
مخابرات=دزد
شرکت های دیگه هم که نقش نخود سیاه رو دارند
من اومدم از دوستان تشکر کنم . همونطور ک راهنمایی کردین ب بخش رسیدیگی ب شکایات خود فن اوا شکایت کردم و از اون روز تا حالا دیگه مشکل قطعی نداشتم تاحالا .
سرویسم ۲مگ نامحدود بود و الان سرعت دان سرعت تک کانکشن و پینگ هم تاحدی خوبه و راضی هستم .
>>>>>>>>«در صورت ای که سرویس مد نظر شما در جدول تعرفه ها وجود ندارد می توانید با تماس با واحد فروش نسبت به خرید آن اقدام نمایید »<<<<<<<<
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
این واسه تعرفه هایی که میشه همینجوری جورشون کرد نیست.
شما باید 128 با 3 گیگ حجم و یک گیگ حجم اضافه بگیرید
خب بفرمایید کجا کاربرد داره این تبصره؟
خوب اون رو نوشته و شما هم زنگ بزنی بهت میگیم داریم دیگه !
چون داریم واقعا ! حالا وقتی تو تعرفه ها نیست چجوری بهت میدیم اون به خلاقیت ما بستگی داره
ولی در کل قیمتش 15400 تومان هست .
حالا من اومدم فرمولشم بهت گفتم . 128 با حجم 3 گیگ + 1 گیگ حجم اضافه
اقای قلی زاده چرا سرویسها 29 روزه هس
من از اون 5 روز اضافه بر قرار داد استفاده کردم بعد از تمدید زده 24 روزه دیگه مانده
بعد چرا هر ساعتی تمدید بشه فقط ساعت 12 شب اتمام سرویس میزنه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)