اگر به دسته باشه که مال Xbox360 دو روزه دکمه هاش منفجر می شه و کانفیگ کردنش سخت تره .![]()
اگر به دسته باشه که مال Xbox360 دو روزه دکمه هاش منفجر می شه و کانفیگ کردنش سخت تره .![]()
به هيچ وجه اينكارو نكن!!!فكرشو كن بنز رو بخواي با بي ام و عوض كني!!!
تو همون طور كه گفته شد با دسته يك نفر ديگه هم امتحان كن---
اگه حل شد خوب يه دسته بگير---اگه نه بازم ميتوني تا آپديت بعدي صبر كني!!!تا اون موقع بي سيم بازي نكن---حالا با سيم باشه مگه ايرادي داره!!!اگه مشكل فاصله داري خب يه سيم usb بگير كه نر و مادگي داره و اين طوري سيم دسته خيلي بلند ميشه و ميتوني از فاصله دور بازي كني---به هر حال ps3 رو نگه دار----به نظر من كه حيفه بدي و ايكس باكس بگيري------
تمامي سوالات و مباحث در مورد Ps3 (فقط در اينجا)
بچه ها باز دارید شروع میکنیدا !!!
آخه این چه حرفایی که میزنید !؟!؟
بنز کدومه !! بی ام و کدومه !!
هر کدوم یک مزیت و معایبی دارن !! چقدر دیگه اینو باید گفت !!
خدارو شکر , خدارو شکر که طرفداری از این 2 کنسول هیچ نفعی نداره که اینطوری میکنید !! وگرنه تا الان کشته میدادیم !!
خوش به حال هر کسی که جفتش رو داره و از داشتنشون لذت میبره.
میشه توضیح بدی چه جوری؟!!؟!؟!؟!کنترل تلویزیون که با IR کار میکنه این بلوتوثه!!!منم میخواستم بگیرم ولی یه دفعه نشستم دفترچه رو خوندم دیدم با کنترل تلویزیون هم میشه!!!!
پسر یک صفایی کردمالانم دارم از اون استفاده میکنم!!!
![]()
پ.ن:
دقت فرمودین بسیار ضعیف شده 83تا!!!!
حرفت درسته--- اماحالا واقعا ps3 كنسول بسيار ضعيفيه؟؟؟كه الان 83 درصد راي دادن!!!
در مورد جفتش هم آره خوبه---ولي واسه كسي كه زياد بازي ميكنه---
هرکی بسیار ضعیف رای داده مطمئن باش یا عقده ای بوده یا ......(در جای خالی هرچی دوست دارین بزارین)
در ضمن 83 نفر نه درصد
دوستان عزیز من توی منوی تلویزیونمون کنترل HDMI رو روشن کردم و تو کنسول هم همینو بعدشم خیلی راحت با هم مچ شدن
البته اینو بگم که این فقط در کنسول اسلیم و همچنین تلویزیون و یا DVD/BD Player هایی که دارای موتور Bravia Sync سونی هستن کار میکنه و در بقیه ی موارد صادق نیست.
نه من اصلا نتونستم این بازی بازی کنم.
یعنی شما شوتر بازی نمیکنی؟
بهترین بازی ها توی سبک شوتر هستن به ویژه اول شخص!
من که خودم اولش خیلی میترسیدم که نتونم با کنسول بازی کنم ولی از وقتی که باهاش بازی کردم حتی باهاش میتونم بهتر از PC کار کنم!!! البته این یه چیز شخصیه!
اصولش رو که یاد بگیری راحته(من الان راحت XBOX 360 هم بازی میکنم. اونم Modern Warfare شرطی با بچه ها)
سعی کن مطمئن باش که راحته
ولی واقعا هر کاری کیمردم این MGS نمیشد!!!!
اصلا نمیتونستم باهاش کنار بیام!!
مثلا اون علامت های تعجب! اون جعبه هایی که ضرتی نمیدونم از کجاش در میاورد میکشید رو خودش! اون خرید و فروش تخیلیش!!! هرکاری کردم که بازیش کنم نشد! حیف.....![]()
نه شوتر بازي نميكنم---تو بازي هم حتما بايد كاراكتر حضور داشته باشه والا حال نميكنم!!!يه مسئله اي هم تو بازي خيلي برام مهم اينكه كاراكتر به دلم بايد بشينه و خوشم بياد---مثلا متالگير 4 رو به خاطر تيريپ سياه و همين چيزاش خوشم اومد و گرفتم---يا مثلا گاداوار رو هيچ كدوم از نسخه هاشو بازي نكردم با اينكه يكي از بهترين بازيهاست!!!چون از ظاهرش خوشم نيومد----يا اينكه اويل 3 و پرنس 2 و بتمن رو خيلي بازي كردم چون با ظاهر كاراكتراش خيلي حال ميكنم---يه جورايي وقتي آدم داره بازي ميكنه انگار خودش جاي كاراكتر اصليه واسه همين برام واقعا مهمه ظاهرش----
تنها بازي شوتري كه كردم و خيلي خوشم اومد ماله mame هستش كه عكسشو ميبيني---بازي تو سبكه بتمن و اويل و پرنس و وسترني دوست دارم---وسترني هم مثل red dead -----
![]()
Last edited by BATMAN-LOVE; 02-11-2010 at 23:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)