اينم بهت بگم كه به احتمال 99% باتري اصل پيدا نميكني.پس پيشنهاد ميكنم فقط دنبال باطي خوب بگرد.
اينم بهت بگم كه به احتمال 99% باتري اصل پيدا نميكني.پس پيشنهاد ميكنم فقط دنبال باطي خوب بگرد.
من هم وقتی n73 داشتم یه باتری به اسم اصل خریدم
3.4 ماه خوب کار کرد
باتری اصل وجود نداره
دوست من اصلاً دنبالش نگرد که من 3 2 ماهه پیش کل علاالدین رو زیرو رو کردم ولی پیدا نشد .....![]()
حالا چيكار كنم؟ يعني gps فرت؟راستي اينو بگم من بهش سيم هم لحيم كردم اما جواب نداد.يعني هيچ راهي نداره؟
فکر کنم اگه بخوای با مین گوشی خودت سر کنی آره دیگه فرت اما اگه مین گوشیت رو عوض کنی.. خوب درست میشه
راستی من اون اضافه کردن سیم به آنتن جی پی اس رو انجام دادم![]()
عالی بود عالی حرف نداره
الان انگار ماهواره ها بقل گوشی هستن و خیلی تند کمتر از 5 ثانیه کانکت میشه پیشنهاد میکنم بقیه هم یه تعمیرکار حرفه ای پیدا کنن و حتما انجام بدن
در مورد باطری هم حتی با لیبل ژاپن هم بخری تهران(زیر زمین علا الدین )اصفهان(فردوسی) بعد از حداکثر 6 ماه باید یه باطری دیگه بخری میشه گفت به هیچ عنوان باطری اصلی )bl-6f)گیرتون نمیاد
( باطری خودش هم که اصلا به درد نمیخوره 5 ساعت موزیک پلیر مسخره است)
پس چرا من سيم لحيم كردم بش جواب نداد؟ميشه دقيق توضيح بدي.چكار كردي كه جواب داد؟چه جور سيمي؟چند دور؟به كجا؟...
اتفاقاً منم گوشیم سر همین قضیه لحیم کردم سیم مسی روی آنتن Gps گوشیم , Gps گوشیم فرت شد .....
.
چون وقتی داشتم لحیم رو میکندم Gps گوشیم هم باهاش دراومد ..!!!!!
.
برای همین مجبور شدم چند روزی علاالدین رو زیر و رو کنم تا کسی رو پیدا کنم که بتونه مشکل رو حل کنه ولی انگار نه انگار ..!!
.
آخر سرهم مجبور شدم گوشیمو بفروشم ...
راستي من فقط آنتنشو ميگما.فقط هموني كه زير گوشي.شما هم منظورت همونه ديگه؟...
اولا که من خودم این کار و نکردم یه دوماهی گشتم یه پسر حرفه ای کم ادعا خوب تمیز کار تعمیر کار گیر اوردم (چه بسا زمانها که در پیش کوی به کوی دیار به دیار می دو یدم و میگشتم و...)
دوما من عکسها رو نشونش دادم اونم دقیقا با یه سیم 13 ثانتی رشته ای نازک مسی مثل همون عکس های تاپیک انجام داد فقط یه نکته بدون روغن و یا چیز اضافه یکم سیم لحیم درجه 1 و لیحیم سر سوزنی
ولی خدایی کار هر کسی نیست ولی قبول دارم که ارزشش رو ....() داره حتما داره
Last edited by hovo; 07-11-2009 at 17:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)