تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 517 از 959 اولاول ... 17417467507513514515516517518519520521527567617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,161 به 5,170 از 9589

نام تاپيک: بازي هاي جديد : خبـــــــر هاي كوتــــــــــــــــاه !!! [آرشیو]

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض Metro 2033 معرفی شد

THQ امروز بازی FPS جدید خود را معرفی کرد .

4A Games بازی Metro 2033 را خواهد ساخت و THQ بازی را برای 360 و PC سال اینده منتشر میکند .

Calif از THQ میگوید این بازی بر اساس یکی از پرفروشترین رمان های روسی به همین نام به نویسندگی Dmitry Glukhovsky ساخته خواهد شد .

سازنده ی بازی نیز استدیوی اکراینی 4A Games خواهد بود . نسخه PC این بازی از NVIDIA® PhysX® پشتیبانی میکند .

شما میتوانید تیزر بازی را در سایت این بازی ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Richard Williams از THQ میگوید :

Metro 2033 میخواهد گیمر را در اینده ای هولناک وارد کند . 4A Games دارد به صورت فشرده ای با Dmitry Glukhovsky کار میکند تا بتواند جهانی بی نظیر برای بازی بسازد .
    یک داستان سینمایی و شگفت انگیز ، تا از هر بازیی که در این مود وجود دارد سبقت بگیرد .

Ujesh Desai از شرکت Nvidia میگوید :

" تا انجا که ما دیده ایم Metro 2033 هم در گرافیک و هم فیزیک به یک اندازه پیشرفت داشته است .
    بر طبق ان چیزی که ما دیدیم ، این عننوان میتواند عنوان برجسته ای در ویترین PC Gaming در سال 2010 باشد "

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

2. 5 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض Fable 3 از ناتال پشتیبانی می‌کند

پیتر مولینیو با خلق دنیای فانتزی آلبیون در بازی Fable میلیون‌ها طرفدارا را به سوی خود کشاند. او که همیشه به دنبال ایده‌های نو و خلاقانه می‌باشد در سخنرانی اخیر خود در همایش BAFTA تایید کرد که Fable III از حسگر ناتال پشتیبانی می‌کند.

امیدواریم این ایده، اثر مثبتی بر روی بازی داشته و نوآودری‌های جدیدی را در آن بوجود آورد.

مولینیو همچنین توضیح داد که در بازی فروشگاه داد و ستد کوچکی وجود دارد که در حالت آنلاین شما می‌توانید سلاح‌، لباس و حتی لوکیشن‌های جدیدی را خریداری کنید( که البته هر کدام قیمت مخصوصی دارند).

منیع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

4. 5 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض مصاحبه با Yannis Mallat رئيس Ubiosft Montreal

سايت videogamer به تازگي مصاحبه اي با Yannis Mallat رئيس بخش Ubiosft Montreal داشته كه او در مورد Assassin's Creed ، Splinter Cell : Conviction و Farcry صحبت كرده است.

مشخص است كه Ubisoft قصد دارد كه عنوان Assassin's Creed را با عرضه ي Assassin's Creed: Lineage بسيار گسترش دهد. به نظر شما چه مقدار Assassin's Creed مي تواند بزرگ شود؟ مي توان بزرگترين نام در بازيها باشد؟ آيا ممكن است ؟

اين امكان هست. به طور قطع. Assassin's Creed هم اكنون سريع ترين فروش يك IP جديد را دارد. دو سال پيش ؛ واين خيلي خوب است.من هميشه گفتم كه نبايد هيچ وقت چيزي را محدود كنيم ، مخصوصا وقتي مي خواهيم يك مسير ديگر را از آن طي كنيم. مثلا وقتي ما در مورد ساخت فيلمي از Assassin's Creed صحبت مي كنيم ، بايد كلا در یاه اين كار قرار بگيريم و اين عمل بايد مشروط بر اين باشد كه ما تمام مزايا ي خود را به همان حالت نگه داريم. مثلا ما بگوييم: " خوب من مي خواهم راجع به ساخت اي فيلم كار كنم ، من فعلا سرم خيلي شلوغ است و نمي توانم روي بازي كار كنم." كاملا آشكار است كه ما با اين كار خيلي چيزها را از دست مي دهيم . اول از همه اين است كه ديگر هواداران احساس اصلي كه در بازي را داشته اند را از دست مي دهند . ما نبايد با عنوانهاي فرعي و به قولي كار با Hollywood دچار مشكل بر سر بازي شويم و اين چيزي است كه سعي مي كنيم كه هيچ گاه اتفاق نيفتد.

آيا Assassin's Creed به بزرگترين Brand و يا نام در صنعت بازي تبديل خواهد شد؟ من بسيار اميدوارم ، و ما هر كاري انجام مي دهيم تا اين اتفاق بيفتد.

AC2 امسال پس از Modern Warfare 2 عرضه خواهد شد. آيا فكر مي كنيد اين بازي توانايي رقابت با MW2 را دارد ؟ آيا اين پتانسيل وجود دارد كه بازي از MW2 هم جلو بيفتد ؟

اين كار سختي است كه آينده را پيش بيني كنم ، ولي مي توانم بگم كه هيچ جايي براي يك بازي متوسط و يا بد نيست و Assassin's Creed 2 يك عنوان فوق العاده خواهد بود.

نظرتان در مورد تصميم Activision در مورد بالا بردن قيمت MW2 چيست ؟آيا تا به حال در مورد اجراي همين كار روي AC2 فكر كرده ايد ؟

من هيچ وقت نظري روي كمپاني هاي ديگر و تصميمات آنها نمي دهم. ولي در مورد AC2 ، اين دنباله اي است كه مردم انتظار دارند. اين عنواني است كه اجازه مي دهد ما خود را به Fan ها ثابت كنيم. و ما حتي مي خواهيم مردم بيشتري را به سمت اين بازي بكشيم.

آيا قرار است AC يك سه گانه باشد؟ آيا ممكن است سبكهاي ديگري از آن ساخت؟ مثلا كاري كه مايكروسافت با Halo كرد.

AC يك عنوان فوق العاده جذاب است كه به ما اجازه و فرصت هر كاري را ميدهد. قضيه زندگي در حافظه و DNA اجداد يك پتانسيل بالايي دارد كه ما كارهاي زيادي با يك داستان فوق العاده و تاريخي انجام دهيم. اين چيزي است كه فعلا مي توانم بگويم.

Sébastien Puel گفته بود كه قرار است AC3 در زمان جنگ جهاني دوم و با يك شخصيت زن اتفاق بيفتد.

نميدونم اون حرف از كجا اومده.

آيا اين كار حقيقت دارد ؟

اگر ما بخواهيم چيزي را در مورد عرضه بازي و تصميمي تاييد شده در مورد بازي در اينترنت بگويم... به طور كامل آن را توضيح خواهيم داد. ممكن است شما اين را تويه اينترنت خوانده باشيد.

شما كنترلر هاي حسي مايكروسافت و سوني و كار آنها را با AC چطور ديده ايد ؟ بعضي از بازيبازها نميدانند كه آنها چطور روي بازيها كار مي كنند و آيا آنها با بازي مثل AC كار خواهند كرد ؟

بله،چرا نه؟. هميشه امكان يك تجربه خوب وجود داشته ، مهم نيست كه شما چطور آن را براي مردم مي آوريد . اگر اين خوب باشد ما حتما روي آنها متمركز خواهيم شد .

پس Natal ممكن است روي هر بازي جواب بدهد؟ Core يا Casual ?

نميدانم. ما تمام كارها را انجام مي دهيم و اگر اين كار در بين مردم جواب داد ، چه Casual باشند و چه Hardcore . ما بيشتر در مورد آن تحقيق خواهيم كرد.

Assassin's Creed: Lineage يك فيلم كوتاه بود. آيا تا به حال برنامه اي مبني بر ساخت يك فيلم بلند از AC داشته ايد ؟

بازهم مي گويم. ما اول از همه بايد اطمينان داشته باشيم كه دانش و توانايي اين كار را داريم يا خير. ساخت چنين فيلم هاي كوتاهي به ما در كسب تجربه و واكنش مردم كمك مي كند. همچنين مي توانيم بازي را از بقيه جهات گسترش دهيم. و اين ممكن است مثلا شما همچين كارهايي را روي يك برند ديگر مثل Farcry هم ببينيد. آيا روزي خواهد آمد كه ما خودمان يك فيلم بلند از آنها بسازيم؟ ممكن است. ولي ما در حال حاظر آنقدر توانايي گفتن اين را نداريم كه " مي خواهيم خودمان يك فيلم بلند بسازيم و و و و." ما هنوز در مرحله قدم برداشتن مانند يك بچه هستيم ، ولي اين بچه روزي بزرگ خواهد شد .

شما از Farcry نام برديد. به نظرتان Farcry 2 موفق بود؟

بله. حتما. بله و اين بازي در اروپا بسيار موفق تر از آمريكا بود. براي ما اين يك عنوان بسيار بزرگ است كه ما هنوز مي توانيم آن را رشد دهيم.

Patrick Redding گفته بود كه تيمي به آفريقا فرستاده شده. آيا Farcry 3 بازهم در آفريقا اتفاق مي افتد ؟

هنوز براي صحبت كردن در مورد Farcry 3 خيلي زود است.

شما گفتيد كه Farcry 2 در اروپا موفق تر از امريكا بود. بر چه مبنايي اين را مي گوييد ؟

اين بازي بيشتر به خون اروپايي ها مي خورد تا آمريكايي ها. اين يك ريشه تاريخي دارد.

بحث را ببريم سر Splinter Cell: Conviction . اين بازي تا February سال بعد تاخير خورد. اين مدت اضافي چه امكاني را به تيم سازنده براي ارتقاي اين بازي مي دهد ؟

جواب اين است كه Splinter Cell: Conviction خيلي بهتر از زماني خواهد بود كه زود تر عرضه شود. كار Polish بازي مه ما به دست آوريدم واقعا ارزش كمي صبر كردن را داشت. Ubisoft هميشه كيفيت بازي ها برايش خيلي مهم بوده و ما در مورد تمام بازيهايمان همين نظر را داريم و Splinter Cell جداي از آن نيست.

ما يك سايت multiplatform هستيم و ما فن هاي زيادي از PS3 داريم كه دوست دارند اين بازي را انجام دهند. آيا پيامي براي آنها داريد؟ آيا هيچ اميدي در رابطه با اين است ؟

هميشه اميدي وجود دارد.

آيا به اين معني است كه ممكن است Splinter Cell: Conviction روي PS3 هم عرضه شود ؟

من نميتوانم آينده را پيش بيني كنم ولي اين خيلي خوب است كه ميشنوم كساني كه نمي توانند Splinter Cell را بازي كنند مايل به انجام آن هستند.

چرا انقدر رابطه Tom Clancy با Ubisoft خوب است و چرا Ubisoft انقدر به آن احترام مي گذارد ؟

اين يك Brand اي است كه خيلي ارزشمند است. اين برندي است كه اجازه مي دهد داستانهاي زياد را بگوييم. ما حقوق بازيهاي آن را سال 2000 گرفتيم و پس از آن يك رابطه فوق العاده ايجاد شد كه ما از آن همه چيز گرفتيم.

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

6. 4 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض Gearbox باز هم به سراغ Brother In Arms میرود !

اقای Brian Martel نایب رئیس استودیوی Gearbox اخیراً طی صحبت هایی اعلام کرده هرچند که وی به شخصه فکر میکند Borderlands بهترین بازی اون ها تا این لحظه است، قطعا کار کمپانی با سری جنگ جهانی دومش یعنی Brother In Arms به اتمام نرسیده !

"فکر میکنم شما میتونید انتظار داشته باشید که بازی Brother In Arms هه دیگری هم در کار باشه، شما میتونید این انتظار رو داشته باشید چون اگر به گذشته ی ما و جایی که میخوایم بهش برسیم نگاه کنید این موضوع در مورد ایندمون هم صدق میکنه - پس ما کارمون با این سری به اتمام نرسیده !"

منبع:
    کد:

8. 5 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض Gordon Freeman به عنوان محبوبترین شخصیت شناخته شد

پس از هفته ها مسابقه بین شخصیتهای محبوب در بازیهای مختلف که توسط سایت Gamespot برگزار شد , در نهایت Gordon Freeman , شخصیت اول بازی محبوب Half Life به عنوان برنده ی مسابقات توسط مردم انتخاب شد.
    (ماریو شکست خورد!!!)

منبع:
    کد:

منبع اصلی:
    کد:

10. 6 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض مصاحبه ی اختصاصی بازیسنتر با obsidian!!!

سلام.
    تو فروم بازیسنتر یه تاپیک به همین نام باز شده بود که گفتم برای شما هم بذارم.

یه مصاحبه اختصاصی از طرف بایسنتر با یکی از سازنده های بازی و رئیس بخش ارتباطات استودیوی Obsidian اقای Matthew Rorie انجام گرفته که به مسائل خیلی جالبی هم درش اشاره شده، پیش نهاد میکنم از دستش ندید !

1.
    قبل از هر چیز میخوام ازتون در مورد جمعیت استودیوی Obsidian سوال کنم، علت پرسیدن این سوالم اینه که به نظر میرسه در حال حاضر 3 یا 4 پروژه هستن که شما دارید روشون کار میکنید و باید فشار زیادی بر روی کارمندان استودیو باشه!

درحال حاضر ما سه پروژه داریم که داریم روشون کار میکنیم، این پروژه ها شامل Alpha protocol, Fallout: New Vegas و یک پروژه ی جدید میشن که ما هنوز ازش پرده برداری نکردیم، ما درحال حاضر حدود 100 کارمند در استودیو داریم که مشغول انجام وظایفشون هستند !

2. در مورد Alpha protocol، این بازی طوری به نظر میرسه که همه میتونند عاشقش بشند، شما چی کار کردید تا بتونید رضایت گیمر های حرفه ای و غیر حرفه ای رو به طور همزمان جلب کنید ؟خوب، ما قطعا امیدواریم هرکسی بتونه به نوعی با بازی ارتباط بر قرار کنه و اون رو دوست داشته باشه، ولی بخش بزرگی از این موضوع مربوط میشه به انتخاب هایی که شما میتونید در بخش طراحی کرکتر بازی بکنید، موضوعی که به شما اجازه میده بازی رو به صورت مخفی کاری دنبال کنید و یا کسی که دوست داره در ماموریت هاش از تعداد زیادی وسایل مخصوص جاسوسی استفاده بکنه و یا حتی بیشتر به عنوان کسی که دوست داره کاملا صاف و مستقیم مسیرش رو با تفنگ های سنگین و با سرو صدا رد کنه !
    و همچنین مقدار زیادی شاخصه های RPG در بازی وجود داره، مثل نامه هایی که شما میتونید بهشون پاسخ بدید و یا Intel یی که میتونید خریداری کنید، موضوعاتی که برای گیمر های غیر حرفه ای عادی و معمولی هستند ولی گیمر های حرفه ای عاشقشون میشند !

3. میتونید با ما در مورد طول بازی Alpha Protocol صحبت کنید ؟ و ایا هیچ فرق شاخص و خاصی در طول بازی با انتخاب کلاس های متفاوت به وجود میاد ؟

ما انتظار داریم که بازی حدودا شامل 25 ساعت گیمپلی باشه، و همچنین دربازی اگه شما به عنوان یک کرکتر کاملا اکشن بازی کنید و یا یک مخفی کار که به آرومی مسیر خودشو به سمت جلو باز میکنه اختلافات زمانیی وجود خواهد داشت ! کرکتر هایی که بازی رو به صورت مخفی کاری انجام میدهند احتمالا مقداری بازی رو طولانی تر تجربه خواهند کرد، و فقط به این دلیل که اون ها به ارومی حرکت میکنند و در تمام مناطق باید منظر باشند تا محافظ ها و پلیس ها از اون ها رد بشند تا بتونن به طور مخفیانه در بازی پیشرفت کنند !

4. شخصا کلاس مورد علاقه ی شما در بازی چیه ؟من معمولا دوست دارم به طور کاملا مستقیم و صاف در بازی پیشرفت کنم و از assault riffle ام برای حل مشکلات کمک بگیرم، و اگر شما چنین کارکتری رو با مقدار زیادی زره مخلوط کنید شما تبدیل به یک تانک متحرک خواهید شد ! و وقتی من چنین انتخاب هایی کردم نمیتونم پشت هچ کس با اون همه صدایی که تولید میکنم قایم بشم ولی وقتی شما میتونید اون افراد رو از وسط اتاق HeadShot کنید این مساله اهمیت زیادی نداره !

5. همین حالا که ما داریم صحبت میکنیم میتونید بگید چند درصد از بازی تکمیل شده ؟ و ایا استودیو به فکر عرضه ی یک دمو برای بازی هست ؟

درحال حاضر ما در بخش نهایی ساخت بازی به سر میبریم و تا اون جایی که موضوع مربوط به دمو باشه ما هنوز چیزی اعلام نکردیم !

6. و سوال اخر در مورد Alpha Protocol، هیچ برنامه ایی برای ساخت DLC برای بازی بعد عرضه وجود داره ؟

متاسف ام ولی بازم یک مورد که ما هنوز در موردش صحبت نکردیم !
    بیاید در مورد سری Fallout صحبت کنیم !

7.
    فقط به عنوان یک ادامه و نه تکنیکی، شما فکر میکنید Fallout 3 بازی موفقی بود ؟ برای مثال مثل خیلی جاهای دیگه تعداد خیلی زیاد فن واقعی سریFallout در ایران وجود دارند که واقعا از شماره ی 3 متنفر اند ! (و اگر شما با این موضوع موافقید فکر میکنید مشکل چی بود ؟)

به شخصه صحبت میکنم، من از این بازی لذت بردم ! من در منطقه ی واشینگتون دی سی بزرگ شدم و جالب بود تا ببینم تمام جاهایی که به خاطر میاوردمشون در بازی تبدیل به یک منطقه ی جنگی post-apocalyptic شدند !

8.
    یک نگاه به کتاب تاریخ، وقتی که بازی fallout: van buren کنسل شد شما ناراحت و نا امید شدید ؟ و ایا فکر میکنید این یک حرکت اشتباه بود ؟

زمانی که بازی Van Buren کنسل شد من در Interplay نبودم، ولی میدونم مقدار زیادی نامیدی و ناراحتی در اون زمان شکل گرفت ! اما هرچند اگر بخوایم طرف مثبت قضیه رو هم ببینیم اتفاقاتی شبیه به اون باعث شدند تا صاحبان Obsidian تشویق بشند تا از اون جا جدا بشند و استودیوی خودشون رو تشکیل بدند ! موضوعی که باعث عرضه تعداد زیادی بازی های خوب در 5 سال گذشته شده !

9. رابطه ی شما با BioWare درحال حاضر به چه صورته، میتونید با ما در این مورد صحبت کنید ؟ و ایا این شانس وجود داره که ما در اینده هم شاهد کار هایی چون Neverwinter Nights 2 از Obsidian باشیم ؟

ما با BioWare درحال حاضر یک رابطه ی تجاری نداریم ولی میدونم که تمام صاحبان محترم ما از از روز های Interplay با هم دوست هستند. و ما مشخصا از بازی کردن بازی های RPG های اون ها لذت میبریم و امیدوارم که اون ها همین نظر رو در مورد ما داشته باشند، و اما در مورد بازی های NWN2، تمام ما یک تاثیر بسیار قوی بر روی D&D universe داشتیم و امیدوارم که قادر باشیم در اینده هم بر روش کار کنیم !

10.
    فرای پیشرفت های تکنیکی، فکر میکنید این نسل از بازی ها تا این لحظه چیز جدیدی برای عرضه و وارد کردن در روح و ساختار بازی های ویدئوی داشته ؟ و بازی محبوب شما از بقیه ی کمپانی ها در این نسل چیه ؟

خوب من فکر میکنم پیشرفت های گرافیکی به نوعی دست در دست پیوند خوردند با عمق، معنا و دست پیدا کردن به نقطه ی احساسی در بازی ها ! وقتی کرکترها از نظر بصری کاملا شبیه به واقعیت باشند شما راحت تر میتونید با اون ها ارتباط بر قرار کنید و داستان بازی رو باور کنید !(هرچند قطعا این امکان وجود داره که بازی رو به نوعی طراحی کرد که ساختار خودش و نه ساختار تکنیکیش همون تاثیر بزرگ و خاص رو بر روی بازیباز بزاره)

انتخاب کردن بازی محبوبم در این نسل، هوممم.. واقعا سخته، ولی فکر میکنم در نهایت یکی از بازی های محبوب من احتمالا Assassin's Creed بود ! این بازی از هیچ نظر کامل نبود (خیلی وقتا ارزو میکردم میتونستم چیز هایی مثل cutscene ها و یا بخش های اموزشی رو رد کنم) ولی وقتی که زمان پرتاب کردن ملت از بالای پشتبوم ها میرسید من جدا خیلی از بازی لذت میبردم !

11. و به عنوان سوال اخر، با تمام مشکلات مثل غیر قانونی بودن، و خیلی از اوقات غیر دستیابی بودن و از این جور مشکلات Obsidian تعداد زیادی طرف دار در ایران داره، چیز خاصی هست که بخواید به اون ها بگید ؟

ممنون که بازی های ما رو انجام میدید و امیدوارم که وقتی Alpha prtotocol و Fallout new Vegas عرضه شدند از اون بازی ها هم لذت ببرید ! و اگر مایل به چت کردن بودید بیاید و از messageboard های ما دیدن کنید !
    خیلی ممنون از وقتی که بهمون دادید !

خواهش میکنم.
    منبع:
    کد:
    توسط اقای koorosh
    Last edited by SA3EDLORD; 23-10-2009 at 18:47.

12. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض ballmer:درايو blu-ray براي xbox 360 !

Microsoft’s Steve Ballmer طي مصاحبه اي با سايت gizmodo گفته كه xbox 360 قراره از درايو هايه بلو-ري به عنوان يك وسيله جانبي استفاده كنه.

او گفت:
    "فكر نميكنم نيازي بشه كه ما درايو رو داخل بزاريم. شما قادر خواهيد بود كه از اين درايو به صورت جانبي اتفاده كنيد."

او افزود:
    " در اينده فيلمها on-demand خواهند شد و خيلي از اونها هم به صورت مديا ي فيزيكي قابل استفاده خواهد بود. در نتيجه ما ميخواهيم در سرگرمي جلو برويم و بهترين باشيم. نه فقط در بازي بلكه سرگرمي همه جانبه."

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:

14. 3 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Microsoft’s Steve Ballmer طي مصاحبه اي با سايت gizmodo گفته كه xbox 360 قراره از درايو هايه بلو-ري به عنوان يك وسيله جانبي استفاده كنه.

او گفت:
    "فكر نميكنم نيازي بشه كه ما درايو رو داخل بزاريم. شما قادر خواهيد بود كه از اين درايو به صورت جانبي اتفاده كنيد."

او افزود:
    " در اينده فيلمها on-demand خواهند شد و خيلي از اونها هم به صورت مديا ي فيزيكي قابل استفاده خواهد بود. در نتيجه ما ميخواهيم در سرگرمي جلو برويم و بهترين باشيم. نه فقط در بازي بلكه سرگرمي همه جانبه."

منبع:
    کد:
    منبع اصلی:
    کد:
    چرت گفته میدونه الان چقدر Blu-ray برای Xbox لازمه و غیر از امکان فیلمش که در نظر بگیری DVD خیلی دست سازنده ها رو میبنده، برای همین بعضی از بازی ها بخاطر حجم زیادشون اصلاً روی Xbox360 نمیتونن عرضه بشن مگه به صورت 2 تا DVD عرضه بشن که برای یه کنسول در حد فحش دو تا DVD نمونه اخیرش Forza 3 هست؛ تنها دلیلی که Blu-ray عرضه نمیکنن بدون شک اینه که اونوقت قیمت کنسول با Blu-ray آونقدر زیاد میشه که دیگه نمیتونن با PS3 رقابت کنن همین؛ کلاً این ماکروسافت بد ملت رو می پیچونه.
    Last edited by milky way; 23-10-2009 at 21:36.

16. 2 کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوست عزیز جزیان این درایو blu-ray از مدت ها قبل بوده تو محفل ها
    و قرار نیست 360 از اون به عنوان درایو بازی و فرمت game استفاده کنه
    این درایو صرفا برای دیدن فیلم های blu-ray در کنار کنسول هست که اگه کسی خولست اون رو تهیه میکنه

18. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز جزیان این درایو blu-ray از مدت ها قبل بوده تو محفل ها
    و قرار نیست 360 از اون به عنوان درایو بازی و فرمت game استفاده کنه
    این درایو صرفا برای دیدن فیلم های blu-ray در کنار کنسول هست که اگه کسی خولست اون رو تهیه میکنه
    میدونم، منم گفتم Blu-ray برای Xbox360 لازمه با این حال مشخصه ماکروسافت این کار رو نمیکنه برای همینم تو این سالهای آخر قبل از عرضه کنسول نسل بعدی به مشکل میخوره.

20. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •