تا شماها باشید از این دزدها سرویس نگیرید
تا شماها باشید از این دزدها سرویس نگیرید
از این دزدها نگیریم پس از کدوم دزدها بگیریم؟!
من خودم اشتراک دارم تقریبا 22 ماهه چند وقت پیش دیدم سرعتم رو تو سایت (وضعیت خط) روی 8مگ محدود کردن زنگ زدم اعتراض کردم گفتن خطتتون احتمالا کشش نداره خلاصه قبول کردن سرعت بردن بالا روی 14 الان سرعت دانلودم تو idm 1.5 هست
اما همین سرویس برا خونه پدرم که4تا کوچه بالاتره خریدم یکساله 250 تومان!!!! بعد دیم بیشتر 10 3مگ وصل نمیشه گفتن کشش نداره گفتم پس نمیخوام میرم بجاش طرح همسفر مخابرات میگیرم با این سرعت ولی نصف قیمت اما گفتن کنسل کنید وجهی برگشت داده نمیشه ! خلاصه برای خودم راضی بودم اما به دلیل این تحمیل قرارداد و همچنین هزینه خیلی بالا و گرون و عدم ارائه تخفیفات خوب به مشترکین فعلی و صرفا تخفیفات خوب به مشترکین جدید میخوام دیگه تمدید نکنم و بجش برم سراغ طرح اینترنت ثابت
الان مبین نت گرفتم سرعتم بین 20 تا 37 هست اما چون تنوع بسته نداره میخوام برم اینترنت ثابت ایرانسل تو طرحی که الان داره بگیرم 6ماهه 100 گیگ 199 تومان بهمراه مودم یعنی فقط داری پول اینترنت میدی... به نظرم به صرفه تره بدلیل سرعت بالاتر - قابلیت جا به جایی (تازه ایرانسل سیم کارت 4g هم میخوره) -بسته ها و طرح های متنوع
گفتم تجربمو با دوستان به اشتراک بذارم
لطفا لینک این طرح ایرانسل رو بزارید...
طرح های ایرانسل رو دیدم از نظر حجم و قیمت به صرفه هستند همشون...
Last edited by Vahid67; 07-08-2017 at 09:52.
سلام دوستان قیمتاش چقدرتخفیف خورده همین ما یه6ماه شارژکردیم تخفیف خورد یه سوال من میرم پنل کاربریم این مدلی میار نه میتونی تمدیدسرویس کنی نه حجم بخری خواهشن یکی ببینه عکس میزارم ایا کسی مشکل منو داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by feranko724; 08-08-2017 at 20:58.
پارس آنلاین ظاهرا قیمت سرویس هاشو رو کمی کاهش داده!درست میگم یا اشتباه میکنم؟؟
الان که سرویس های شبانه رایگان رو مقایسه کردم ظاهرا نسبت به قبل کمی کاهش داشته
ممنون از پاسختون،پس اینجور که میگید شبانه رو محدود نمیکنن،شبی 13 گیگ راضی کنده هست با این اوضاع نت،ممنون اقا،
دوستان این بسته های انرژی رو چجوری باید خرید؟ بعد این سرویس ها چرا تغییر کرده؟
یه سرویس هست نوشته "ترافیک کل داخلی نامحدود" این کل ترافیک داخل نامحدوده یا فقط سایتای منتخب؟
فعلا واسه خرید عجله نکنید ، یه چند روزی صبر کنید چون کلا سیستم شون در حال بروز رسانی هست
ترافیک داخلی نامحدود فقط واسه سایت های منتخب هست
پارس آنلاین قبول ندارم.هیچ طرحی تشویقی نداره.حس می کنم فقط داره پول درمیاره و اصلا ابتکار جدیدی انجام نمیده.در مجموع با های وب حال می کنم.متنوع و به روز.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)