20-30 بیشتر نمیشه کرمانشاه
20-30 بیشتر نمیشه کرمانشاه
بلوار چمران مشهد
]محتوای مخفی: 1
میدان شهدا مشهد
محتوای مخفی: 2
خونمون مشهد
محتوای مخفی: 3
یک ماهه نزدیک خونمون یه دکل زدن ولی تجهیزاتش نصب نشده
Last edited by bsireza; 24-10-2014 at 22:28.
اقای rezarain88 توی اهواز روبروی درب اصلی دانشگاه چمران یک دکل بزرگ دو سه هفته پیش زدن و تازه سکتور هاش رو نثب کردن خیلی بلنده .هنوز ماژول نسل 3 و چهار نداره و سکتور خالیه اما هر روز یه نفر رو بالای دکل میبینم .این دکل مال ایرانسله یا مال رایتل و همراه اخره ؟
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منطقه ی خواجه ربیع مشهد کی تجهیز میشه؟
منطقه جمهوری نهران... امروز کلا تست گرفتم سرعت و کیفیت افتضاح! 0-50 متغیر و الان ک آخر شبه اکثرا 0!
منو باش فکر میکردم از دست وایمکس ایراننسل راحت شدم !!!!!!!!!!
أقا رضا كي قراره مشكل پهناي باند حل بشه و سرعت بیشتر شه؟
الا سه خفتست سرعت رو ۱ ۲ مگه و قطعی زیاد داره وشبا مخصوصا جمعه میشه ۳۰۰ ۴۰۰ کیلوبایت
Sent from my iPad using Tapatalk
آیا شرکت برنامه ای واسه راه اندازی 4g در بندرعباس داره؟ کی ممکنه این اتفاق بیوفته؟
از نسل ۳ در ایلام چه خبر دارید؟ سرعت دانلود به زور ۶۰ کیلوبایته اونم فقط با فیلترشکن سایتا باز میشه!
چند تا bts ایرانسل مجهز شده؟ چندتا باقی مونده؟! همراه اول و رایتل چطور؟
دوستان شما هم مشکل قطعی دارید که انتن هم بپره بزنه No Service ؟ من تو این 1-2 هفته اصلا نتونستم درست کانکت باشم . 10-15 دقیقه بعد اینترنت قطع میشه کلا انتن میره بعد دوباره میاد ! نمیدونم مشکل از شبکه هست یا از گوشی من . ولی از هر کی پرسیدم گفتم منم همین مشکل رو دارم
شانس آوردی که فقط کانکت نشدی .
برای ما که کلی شارژ دود شد رفت هوا ( 18 تومن شارژ اصلی خط)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)