تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 517 از 752 اولاول ... 17417467507513514515516517518519520521527567617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,161 به 5,170 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

از طرفی میخوام بین اینا بهترین رو بگیرم ... موندم... اصلا چیزی از تجربه ی صدا و مشخصات هدفون هم نمیدونم

همونطور که musketeer عزیز گفتن اینا همشون خوبن و هر کدومو بخری ضرر نمیکنی . البته به نظر من چون موسیقی ایرانی گوش میدی و چون و موسیقی پاپ ایرانی از لحاظ موسیقیایی واقعا قوی نیست و مهمترین موضوع صدای خواننده هست و صدای خواننده هم توی میدرنج قرار میگیره و مید فوق العاده shure هم مشهوره به se215 هم فکر کن .
    من که تاثیرشو تو کانتری حس کردم .

اگه بخوام خلاصه چیزایی که تو فروم head-fi خوندم رو بگم UE یه صدای خاص داره که چون نشنیدم نمیتونم بگم.
    HF5 یه صدای کاملا مانیتور داره و کلا آهنگ رو همونطوری که هست پخش میکنه و خیلی ها هم گفتن صداش خسته کننده (boring) هست .
    se215 هم یه کم روی بیس تاکید شده و مید خیلی خوبی داره .
    s4 هم که نظر بچه های اینجا هست .

خیلی هم به نمره های cnet یا هر سایت دیگه ای توجه نکن تو عمل بعضی از این نمره ها خیلی هم معتبر نستن .

یه سری به لینک زیر هم بزن .تقریبا همه هدفونایی رو که گفتی نقد کرده

2. 5 کاربر از amin148 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان من همه حرفامو دز مورد اس 4 پس میگیرم.

مشکل از رام گوشیم بود...

ببخشید اگر به اشتباه انداختمون.

واقعا عالیه!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    Last edited by moosavi.sm89; 29-12-2011 at 13:51.

4. 5 کاربر از moosavi.sm89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان من همه حرفامو دز مورد اس 4 پس میگیرم.

مشکل از رام گوشیم بود...

ببخشید اگر به اشتباه انداختمون.

واقعا عالیه!
    بسیار تشکر بابت اینکه اشکال یا ایراد رو عنوان کردید

اگه زحمتی نیست همون پستی که داده شده تصحیح کنید تا همه از تجربه درست و واقعی ما استفاده کنند

شما هم موفق باشید.
    Last edited by rezaomido; 27-12-2011 at 23:46.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اره باید همین کارو بکنم البته فعلا خیلی عجله ندارم صبر میکنم ببینم مدل های جدید چی وارد میکنه اگه AD 900 , .... رو بیاره خیلی
    بهتر میشه چون باز هم هست البته تا چندماه دیگه امکان داره بودجه رو هم بتونم افزایش بدم .
    * من بررسی هایی از مدل 900 خوندم تنها مشکلی خیلی اشاره بهش isolation ش بود که نشت صدا هم به همراه داره .
    مدل 50 هم با همین مدل 500 تفاوت خیلی زیادی نداره ظاهرا به جز بازوبسته بودن مقدار ایزولیشن صدا - البته دامنه فرکانسی مدل 900 گسترده بود .
    اومدی که اصلآ با ما نسازی آخه مگه می شه هدفون باز باشه بعد isolation اون خوب باشه این چه مدل هدفون بازی خواهد بود من که اطلاعی ندارم ولی تا جایی که اطلاع دارم این مورد (isolation ) به هیچ عنوان شامل لیست مزایا و معایب هدفونهای باز نبوده

صدای اکثر محصولات Audio technica فان هست نه حرفه ای به همین خاطر تا سطح نیمه حرفه ای می شه مدلهای بسیار خوبی رو از این برند هر چند مظلوم نه تنها در اینجا بلکه حتی در دنیا دید شاید یک مورد اصلی ایم کم توجهی این باشه که خود ژاپنی ها با محصولات انحصاری خودشون باعث ایجاد این مورد شدند مثلآ یک محصول تولید برای ژاپن صرفآ توی ژاپن تولید شده و نهایتآ تحت نظارت و با تمام مشخصاتی که اونها می خان تولید می شه ولی در نهایت در ژاپن مونتاز و تست نهایی انجام می شه ولی برای کشورهای دیگه این کار رو انجام نمی دن و توی هر کشوری که مدل معرفی شده اونها تولید بشه با قرار دادن یک سری آپشن انتخابی باعث افت شدید کیفیت به قیمت اون مدل می شن که این برای مای خارجی بسیار مشکله قبول کردنش

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------

سلام به دوستان عزیزم.
    خواستم بپرسم کسی تا حالا از هدفون sennheiser MX580 استفاده کرده؟ جنس صداش چطوریه؟ البته اگه earbud با کیفیت بهتر میشناسید که میشه از داخل خرید کرد ممنون میشم بگید
    کلا همه نوع آهنگی گوش میکنم در واقع یه ایرباد میخوام که تفکیک صدای خوبی داشته باشه
    خدمت جناب a.z.p.z هم عرض کنم که کیفیت هدفون ATH-M50 بسیار عالیه. طوری که چند روز قبل که داشتم آلبوم امیرکبیر استاد ناظری رو باهاش گوش میکردم میشد تفاوت محل برخورد مضراب به سنتور رو تو لحظات مختلف حس کرد بسیار خوش قیمت هم هست(من 170 گرفتم). بدون amp هم کیفیت خوبی داره. تنها ایرادش (البته به نظر من!) اینه که بعد چند دقیقه گرم میشه و گوش رو اذیت میکنه. فشاری که به گوش وارد میکنه هم یه مقدار زیاده
    ببخشید اگه خیلی حرف زدم! منتظر جواباتون هستم
    سلام به شما

به شخصه مدل مورد نظر شما رو تست نکردم اما با توجه به تجربه کسایی که از این هدفون استفاده کردند هدفون بسیار خوبی و با نسبت کیفیت به قیمت بالایی هست و جنس صدای این مدل رو می شه مثل بقیه مدلهای سنهایزر در نظر گرفت که بیس ضعیف و با توجه به Earbud بودنش این ضعف بیشتر به نظر میاد و مید خوب و های خوب البته شما این مدل رو تا جایی که اطلاع دارم موجود نیست و باید از خارج تهیه کنید

شما هم ببخشید اگه این پست من دیر شد (:

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------

ببخشید دوباره مزاحم شدم چنداز مدلهایی که آقا رضا معرفی کردند دیدم و بین اونها AKG K99 و Audio Technica M40 بهترینها بودند(از نظر من) اما پس از کمی تفکر متوجه شدم من به هدفون inear و earbud بیشتر احتیاج دارم تا فول سایز. اگه میشه چندتا inear خوب تا 100 هزار تومان معرفی کنید. (سبک موسیقی مورد علاقه: متال و راک)
    خواهش می کنم چه مزاحمتی (:

تنها مدلهای موجود ختم می شه به Klipsch S4 از بقیه موجودی های تک خبر دقیق ندارم ولی یه نگاهی به موجودی بازار بکنید

هر چند که S4 مناسب متال نیست اما برای راک زیاد هدفون بدی نیست اما برای الکترونیک عالی هست

شما هم موفق باشید.

7. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    امروز به یه مطلب جالب بر خوردم که گفتم بهتره شما رو هم در جریان بزارم.
    هدفون ضد افسردگی
    پاییز و زمستان برای کسانی که خیلی سحرخیز نیستند,فصل تاریک و غمگینی است,این هدفون های جالب توجه هنگام استفاده,نورهای مختلفی را از طریق گوش مستقیما به مغز میفرستد و باعث جلوگیری از افسردگی فصلی خواهند شد.
    به نقل از کلیک روزنامه جام جم
    جالب بود .دوستان متخصص .بالاخص اقا رضا اگه نظری یا توضیحی در این باره دارن خوشحال میشیم ما رو هم مطلع کنن.
    و یه سوال اینکه اگه خودمون با نرم افزار jetaudio فایل صوتی رو تبدیل کنیم به فایل flac .این فایل صوتی تبدیلی ما واقعا lossless خواهد بود ؟یا اینکه نرم افزار خاصی داره
    سلام به شما

تاثیر نور بر تمام سلولهای زنده و مرده کاملآ اثبات شده هست اما احتمالآ فراموش شده که اگه نور به مغز یک فرد برسه اون فرد احتمالآ مرده هست و جمجمه اون شکسته شده ببخشید خیلی خشن گفتم ولی واقعیت اینه که مغز قابل دسترس نیست و تنها راه دسترسی شکافتن جمجمه هست پس نور هر چقدر هم که درون کانال گوش مسیر طولانی رو طی کنه بعید می دونم از بین اون همه استخوان و مویرگ بتونه راهی به اونجایی که منظور این متن بوده برسه

هر چند که از این فکر بسیار خوشم اومد البته نه به خاطر ایده کاربردی بلکه به خاطر ایده کلاهبرداری چون ایشون احتمالآ می دونسته که حتی یک پاییز سرد و بی روح و خشن رو با یک موسیقی گرم و شاد و خوشایند و با کیفیت تبدیل به زمستانی در کنار جنگلهای . . .

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------

چه جالب شما هم که مث منه سوالت...
    فعلا هیشکی اینجا جوابگو نیس
    این بدترین پستی بود که تا به حال دیدم و واقعآ از همه کاربرهایی که اینجا نیمه فعال یا فعال هستند دلخور شدم آخه چرا باید یک کاربر بدون جواب باشه؟ یعنی نمی شد نظر خودتون چه درست چه غلط عنوان کرد و اخر پست این جمله رو قرار داد:
    این نظر شخصی من بود

خیلی سخته یا . . .

شما هم موفق باشید

---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------

سلام
    در مورد ارفون های westone از دوستان کسی می تونه نظری بده
    سلام به شما

اگه تا به حال سفارش خرید ندادید:
    × کدوم مدل مورد نظرتون هست؟
    × سبک مورد استفاده با این هدفون چی خواهد بود؟
    × سورس شما چی هست منظورم هم پلیر هم تراکهایی که دارید البته از نظر کیفیت؟

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------

ایا AKG K99 صدایی مانند BEats دارد ؟
    خیر و به هیچ عنوان آخه چطور ممکنه یه هدفون با بیس قوی و مید محو شده و های بسیار ضعیف رو با یک هدفون مثل K99 که صدای بیس اون تقریبا فلت هست و مید خیلی خوب و های خوب در حالیکه توی بیس و مید جزییات صدا شنیده می شه ، مقایسه کرد؟

AKG برند بسیار گرون فروشی مثل Beats نیست و معمولآ نسبت کیفیت به قیمت این برند بسیار خوب هستند هر چند که اینجا این نسبت چندان خوب نسیت و اون هم به دلیل افزایش چندین برابری قیمت اینجا نسبت به دلاری اون هدفون ها هست

شما هم موفق باشید.

9. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

lممنون رضا جان - نه داداش من مشکلی ندارم دیگه خودم متوجه این مورد نشت صدا در هدفون های باز هستم گفتم بهش اشاره
    شده که بیش از حد نشت صدا داره تو اکثر بررسی ها که دیدم همین وگرنه اصلا مهم نیست برام
    ************************************************** *****************************************
    lدر مورد m55 من یه سری تحقیقات کردم و خودم هم تونستم تستش بکنم .
    هدفون با ایزولیشن متوسط خیلی بهتر میتونست باشه. فقط یه نکته ای که خیلی بهش اشاره شده بود زمان burn time هدفون هست که برای اولین
    بار اون بیس قوی و صدای گرمی که همه میگن رو مشاهده نکنید ولی بهش زمان بدید و بعد از حدود 40 ساعت خیلی استفاده ی
    بهینه تری میتونید از این مدل بکنید .
    *lمورد دیگه ای هم که تو خیلی از بررسی ها بهش اشاره شده بود اینه که بعد از مدتی واقعا گوش رو گرم میکنه و یه کم ممکنه اذیت بکنه.
    در کل با توجه به قیمتی که داره واقعا ارزششو داره - چیزی که توجه منو به خودش جلب کرد برای اولین بار بیس عمیق و قوی و
    صدای گرمش بود . به نظرم بیشتر به درد الکترونیک و هیپ هاپ میخوره .

راستی کسی اماری داره که نمایندگی مدل m50s رو اورده یا نه ؟
    Last edited by a.z.p.z; 28-12-2011 at 01:20.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

عالیه پس:
    Z1000 برای اونایی که دنبال یک هدفون فول سایز نیمه حرفه ای برای استودیوشون هستند
    EX1000 برای اونایی که هدفون توگوشی حرفه ای می خان
    و XB1000 هم برای اونایی که می خان خودشون رو با این هدفون حرفه ای البته برای سبکهای الکترونیک

البته یک سری هدفون جدید هم موجود شده به مدل EX300SL که قیمتش حدود 10 تومنه و واقعآ مشخصه که تقلبی و از ما گفتن بود

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------

تا جایی که اطلاع دارم اپل خودش هدفون نمیسازه بلکه هدفونهای اپل از مدلهای OEM هستند

هر چند که کیفیت صدای هدفونهای اپل چندان خوب نیست چه اونهایی که روی محصولات تولیدی این برند هستند چه جداگانه

شما هم موفق باشید.

12. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون از راهنمایی های کامل شما.... من موسیقی الکترونیک گوش می دم.. ترنس و هوس... و ترجیحا صدای تریبل و یه باس ملایم رو دوس دارم.. ممنون می شم راهنمایی کنید
    ببخشید اومدم وسط (:

K99 برای ترنس به خاطر مید خوب این هدفون و بیس نه چندان قوی مورد نیاز این سبک ، مناسبه اما House چندان نه ، چون توی این سبک معمولآ از سمپل های با Level بالا استفاده میشه و اغلب به هدفونی با کاربرد تخصصی در سبک الکترونیک نیاز داره نه یک هدفون مانیتور پیشنهاد، به جای K99 مدل مناسب از Audio Technica مثل M30 یا M50 رو یه نگاهی بکنید

یک سوال:
    چطور ممکنه کسی که بیس ملایم دوست داره House گوش کنه؟

شما هم موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من همه چی گوش میدم ولی بیشتر موسیقی داخلی و آهنگای فارسی

خب دوستان بین اینا کدوم رو پیشنهاد میدین من میخوام از آمازون بخرم:

Ultimate Ears TripleFi 10 Noise Isolating Earphones

156 دلار

Shure SE215-K Live Sound Monitor, Black

99 دلار

Sennheiser IE6 Dynamic In-Ear Headphones

120 دلار

Etymotic Research HF5 Portable In-Ear Earphones (Cobalt)

رنگای مختلفش کلی اختلاف قیمت دارن

ولی این 100 دلاره تا 130
    که نمیدونم هر رنگی کیفیتش فرق داره یا نه

Klipsch Image X10 Noise-Isolating Earphone

140 دلار
    قیمت x10 ایران چقدره؟؟؟

Klipsch IMAGE S4 In-Ear Enhanced Bass Noise-Isolating Headphones (Black)

80 دلار
    خب حالا بین اینا کدوم بهتره؟؟؟ تو cnet واسه اس 4 پرفورمنس رو زده 10 و هیچکدوم دیگه 10 نگرفتن
    هر کدوم از مدلای بالا ایران پیدا میشه قیمت یا سایت خرید بدین
    از طرفی میخوام بین اینا بهترین رو بگیرم ... موندم... اصلا چیزی از تجربه ی صدا و مشخصات هدفون هم نمیدونم

به ترتیب اولویت و مناسب کاربرد شما:
    1. UE10
    2. 215
    3. S4

IE6 ارزش خرید نداره و به جای اون IE7 رو جایگزین کنید و X10 بیس بسیار قوی تر از S4 داره که مناسب هر سبکی نیست البته درست تر اینه که X10 مناسب الکترونیک هست البته اگه باشه چون از صداش به شخصه زیاد خوشم نیومد HF5 هم مناسب هر کاربردی نیست

هر چند که این هدفونها ارزش هزینه خرید از خارج رو به سختی دارند چون هزینه ارسال یا سود واسطه که در صورتیکه آشنایی برای شما خرید نکنه خیلی بیشتر از قیمت هر کدام خواهد شد

شما هم موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

lممنون رضا جان - نه داداش من مشکلی ندارم دیگه خودم متوجه این مورد نشت صدا در هدفون های باز هستم گفتم بهش اشاره
    شده که بیش از حد نشت صدا داره تو اکثر بررسی ها که دیدم همین وگرنه اصلا مهم نیست برام
    ************************************************** *****************************************
    lدر مورد m55 من یه سری تحقیقات کردم و خودم هم تونستم تستش بکنم .
    هدفون با ایزولیشن متوسط خیلی بهتر میتونست باشه. فقط یه نکته ای که خیلی بهش اشاره شده بود زمان burn time هدفون هست که برای اولین
    بار اون بیس قوی و صدای گرمی که همه میگن رو مشاهده نکنید ولی بهش زمان بدید و بعد از حدود 40 ساعت خیلی استفاده ی
    بهینه تری میتونید از این مدل بکنید .
    *lمورد دیگه ای هم که تو خیلی از بررسی ها بهش اشاره شده بود اینه که بعد از مدتی واقعا گوش رو گرم میکنه و یه کم ممکنه اذیت بکنه.
    در کل با توجه به قیمتی که داره واقعا ارزششو داره - چیزی که توجه منو به خودش جلب کرد برای اولین بار بیس عمیق و قوی و
    صدای گرمش بود . به نظرم بیشتر به درد الکترونیک و هیپ هاپ میخوره .

راستی کسی اماری داره که نمایندگی مدل m50s رو اورده یا نه ؟ ...

*در ضن دکمه تشکر منم کار نمیکنه نمیدونم چرا! * این پست رو هم اومدم پاک کنم که پست قبلی شما رضا جان کامل بشه که متاسفانه اینم نشد - !
    بله متوجه هستم و بودم که شما می دونید آخه هدفم از این بی راهه عنوان کردن مطالب اینه که اون کاربری که گذری اومده یک چیزی از پست های اینجا دستگیرش بشه آخه هدف تبادل نظر هست نه اینکه فقط بیایم بگیم یه هدفون فلان قیمت و برای فلان سبک و برای . . . می خایم و یکی هم بیاد بگه خوب این مدل . . . خوبه!

لطفآ کسی از من نوعی این موارد حاشیه ای و ساده انگارانه رو به دل نگیرید شما با تجربه هستید اما همه با تجربه کافی نیستند

============
    منظورتون با ATH-WM55 هست؟!
    اینجا موجود بود؟
    تقریبآ تمام فول سایزهای ارزان قیمت زیر 400 تومن این مورد را دارند چون از این قیمت به بالا به جای پد ارزان قیمت با الیاف اغلب ترکیبات پلی کربنی از پارچه مرغوب و Special استفاده می کنند که به همین خاطر قیمت هدفون خیلی بالاتر میره مثلآ ممکنه یک جفت پد خوب قیمتی معادل یک هدفون فول سایز 200 تومنی داشته باشه برای جلوگیری از مشکل احساس گرم کردن گوش چند راه وجود داره:
    × پد پارچه ای جایگزین کنید
    × روکش جدید از پارچه نخی نه نوع دیگه ای روی پد به طریقی نصب کنید
    × فنر هدباند رو کمی باز کنید تا فشار Cup کم بشه و این باعث می شه کمی نشتی صدا بیشتر بشه اما خیلی تاثیر داره
    × موقع فعالیت شدید از این هدفون ها استفاده نکنید
    × بقیه رو الان یادم نیست

در مورد جنس صدای Audio Technica می شه به طور کلی گفت که بیشتر فان هست تا حرفه ای و می شه در اغلب سبکهای موسیقی از این برند استفاده کرد ولی به نظرم بهترین سبک این برند راک و تمام زیر سبکهاش باشه و بعد از اون الکترونیک

شما هم موفق باشید.

16. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •