تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 517 از 624 اولاول ... 17417467507513514515516517518519520521527567617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,161 به 5,170 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

یه کاری بکن راحت تری!
    اول دگمه وسط رو بزن بعد کانال ها رو بالا پائین کن!
    چرا؟؟ چون که وقتی مثلا شما می زنی کانال "2"، فرم ور به اندازه کافی قوی نیست و یه زمانی صبر می کنه ببینه منظور شما 25 یا 255 هست یا همون 2؟!
    بله میدونم  منم همین کار و میکنم خو !!!
    اگه بخوای اونطور با شماره کار کنی و کلید ok  رو نزنی که کلی طول میکشه ! منظورم همین حالت انتخاب از لیست شبکه ها هست که باز هم زیاد طول میکشه 

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام
    من یه دونه x.vision 353 خریدم ...
    یه مشکل کوچولویی هست که بعضی وقتها نویز روی تصویر میفته و قسمتی از اون شطرنجی میشه ولی کوتاهه ...
    قدرت سیگنال 100 و کیفیت 92 هست اما نمی دونم چرا اینجوری می کنه البته خیلی حاد نیست و نادر رخ می ده
    این تصویر در تصویرش چیز مزخرفیه ... 9 تا کانال رو توی صفحه نمایش می ده که پخش هم نمیشن فقط یه snapshot ازشون نشون می ده
    گذاشتم از رم فیلم بخونه که flv رو خوب خوند اما بقیه فرمتها رو هنوز تست نکردم
    نمی دونم چرا با این که پلمپ بود و سریالش رو تو سایت هم زده ام اما جلوش یه مقداری خش های عجیب داره ، انگار دسته 2 هست اما همه چیزش کامل و باز نشده بود مثل باتری و پوشش کابلاش و اینا
    سرعت تعویض کانال با شماره گیری مستقیم خوب نیست که دلیلش همونه که منتظره ببینه عدد چند رقمی وارد می کنیم اما با arrow key ها سریع عوض می کنه
    فعلا همینا
    در ضمن اصلا مثل x.vision 101 قبلیمون داغ نمی کنه ... اون وقتی standby هم بود داغ می کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    من یه دونه x.vision 353 خریدم ...
    یه مشکل کوچولویی هست که بعضی وقتها نویز روی تصویر میفته و قسمتی از اون شطرنجی میشه ولی کوتاهه ...
    قدرت سیگنال 100 و کیفیت 92 هست اما نمی دونم چرا اینجوری می کنه البته خیلی حاد نیست و نادر رخ می ده
    این تصویر در تصویرش چیز مزخرفیه ... 9 تا کانال رو توی صفحه نمایش می ده که پخش هم نمیشن فقط یه snapshot ازشون نشون می ده
    گذاشتم از رم فیلم بخونه که flv رو خوب خوند اما بقیه فرمتها رو هنوز تست نکردم
    نمی دونم چرا با این که پلمپ بود و سریالش رو تو سایت هم زده ام اما جلوش یه مقداری خش های عجیب داره ، انگار دسته 2 هست اما همه چیزش کامل و باز نشده بود مثل باتری و پوشش کابلاش و اینا
    سرعت تعویض کانال با شماره گیری مستقیم خوب نیست که دلیلش همونه که منتظره ببینه عدد چند رقمی وارد می کنیم اما با arrow key ها سریع عوض می کنه
    فعلا همینا
    در ضمن اصلا مثل x.vision 101 قبلیمون داغ نمی کنه ... اون وقتی standby هم بود داغ می کرد
    مبارکه
    من هم با 353 مشکل شما رو دارم "نویز روی تصویر میفته و قسمتی از اون شطرنجی میشه ولی کوتاهه قدرت سیگنال 100 و کیفیت 92 هست"
    بعضی مواقع هم یه لحظه صدا قطع میشه
    بعضی مواقع هم حس می کنم صدا زیاد یا کم می شه
    الانش اینجوری هستی می گی طوری نیست یه مدت که بگذره میره رو اعصابت

در مورد خش هم همشون پره خش هستند
    Last edited by musican33; 21-02-2013 at 20:32.

4. این کاربر از musican33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام جناب irandvb-t
    چند روز پیش در مورد خرید گیرنده دیجیتال برای لپ تاپ سوال کردم که فرمودید بهترینش گیرنده گیگابایت هست. حالا سوالم اینه که با توجه به تعریف هایی که درمورد گیرنده های ایستر و سما برای تلویزیون فرمودید و تو صحبتهای یکی از دوستان انطور فهمیدم که شرکت تولید کننده سما همون تولید کننده بلوسنس هست پس گیرنده usb بلوسنس هم باید گیرنده خوبی باشه چون مال شرکت سماست درسته؟ لینک سایتش رو میذارم که بهتر بتونید نظر بدید. ممنون می شم بگید کدام یکی بهتره
    با تشکر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by 1580; 21-02-2013 at 21:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خلیج فارس

پيش فرض

من امروز سه تا گیرنده تست کردم
    اینم بگم خودم اچدی پلیر وسترن دارم
    اولی دنای 327 نیو بود
    دومی مکسیدر
    سومی انرژی سیستم
    اولی و دومی به درد لای جرز میخوردن ولی سومی تمام کمال هر فایلی که اچدی پلیرم پخش کرده جواب داد
    در صد گیرندگی تیونرشم عالی بود
    قیمت هم 89
    دنای و مکسیدر صدای 5+1 رو پخش نکردن ولی انرژی سیستم اوکی اوکی بود
    البته زیر نویس همچنان ریز بودولی به نظر من با پولی که میدین پلیر خوبی هم گیرتون میاد
    اصلا سعی نکنید سمت این گیرنده های در پیت برید چون چینی درجه چند هستن و اقایون وارد کننده با عوض کردن ظاهر و اسم و مدل در کل یک دستگاه تحویل میدن
    انرزی سیستم به عنوان پلیر از دستگاه های موجود فعلا سر تره
    لپ کلام از بسته بندی محصول میشه فهمید چی جلوته
    دنای و مکسیدربرای کسی که با اچدی پلیر کار کرده اصلا قابل قبول نیست مطمئنم ویژنها هم همین شرایط رو دارن
    حرف شما 100% که نه بلکه 1000% درسته ولی مردم ایران میخوان یه دستگاه بخرن که 100 تومن پولشو بدن و ازش توقع یه دستگاه 1000 تومنی داشته باشن عزیز فقط یه سوال این انرژی سیستم ها فریمور فارسی شده یا هنوز انگلیسی هست؟

اینکه دنای و مکسیدر صدای 5+1 رو پخش نمیکنن طبیعیه برای پایین تر تمام شدن قیمت دستگاه هست چون تا اونجایی که من فهمیدم هم باید چیپ داشته باشه هم لایسنس که خیلی خیلی گرون میشه و شرکت های ایرانی از پس خریدش برنمی یان برای همین هم استفاده نمیکنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خلیج فارس

پيش فرض

سلام جناب irandvb-t
    چند روز پیش در مورد خرید گیرنده دیجیتال برای لپ تاپ سوال کردم که فرمودید بهترینش گیرنده گیگابایت هست. حالا سوالم اینه که با توجه به تعریف هایی که درمورد گیرنده های ایستر و سما برای تلویزیون فرمودید و تو صحبتهای یکی از دوستان انطور فهمیدم که شرکت تولید کننده سما همون تولید کننده بلوسنس هست پس گیرنده usb بلوسنس هم باید گیرنده خوبی باشه چون مال شرکت سماست درسته؟ لینک سایتش رو میذارم که بهتر بتونید نظر بدید. ممنون می شم بگید کدام یکی بهتره
    با تشکر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    عزیز این گیرنده دیجیتال تلویزیون هست و برای لپ تاپ نیست البته اگه شما لپ تاپ با ورودی hdmi داشته باشی واقعا عالی هست چون آنتن اکتیو رو ساپورت میکنه و شما میتونی با کیفیت سیگنال بهتری دریافت داشته باشی
    تولید کننده سما و بلوسنس رو من نمیشناسم فقط میدونم شرکت عرشیان تجارت سما قبلا نماینده انحصاری فروش بلوسنس بود نه تولید کننده اون و الان هم شرکت پیشرو تماشا ایرانیان (همون ام ویژن جی تی تولید کننده الکومکس و نماینده انحصاری خاورمیانه بلوسنس ) این محصول رو در ایران عرضه میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

[QUOTE]
    سلام
    عزیز این گیرنده دیجیتال تلویزیون هست و برای لپ تاپ نیست البته اگه شما لپ تاپ با ورودی hdmi داشته باشی واقعا عالی هست چون آنتن اکتیو رو ساپورت میکنه و شما میتونی با کیفیت سیگنال بهتری دریافت داشته باشی

سلام شما که می گید این گیرنده تلویزیونه پس چه ربطی به لپ تاپ با ورودی hdmi داره . یعنی منظور شما اینه که اول به تلویزیون وصل شه بعد از اون یه رابط hdmi بگیرم به لپ تاپ وصلش کنم یا اینکه بدون اتصال به تلویزیون با پورت یو اس بیش به لپ تاپ وصل شم بعد پورت hdmiش رو به آنتن اکتیو وصل کنم که کیفیت سیگنالش بهترشه.
    این usb که بهش وصله مال چیه؟ کارش چیه؟ همون usb2 هست دیگه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

مبارکه

من هم با 353 مشکل شما رو دارم "نویز روی تصویر میفته و قسمتی از اون شطرنجی میشه ولی کوتاهه قدرت سیگنال 100 و کیفیت 92 هست"
    بعضی مواقع هم یه لحظه صدا قطع میشه
    بعضی مواقع هم حس می کنم صدا زیاد یا کم می شه
    الانش اینجوری هستی می گی طوری نیست یه مدت که بگذره میره رو اعصابت

در مورد خش هم همشون پره خش هستند
    مرسی
    اصولا انقد پای تلویزیون نمیشینم که مشکلاتش به چشم بیاد اما همین شطرنجی شدن چندبار رخ داد که تعجب کردم

برای رفع این مشکل چه کار میشه کرد؟ همشون همینطورین؟
    من آپدیت هم کردم اما اتفاقی رخ نداد ... آنتن هم سیماران هست
    گارانتی تعویض می کنه؟
    Last edited by zahedy2006; 22-02-2013 at 15:52.

10. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام جناب irandvb-t
    دو تا سوال دارم
    اول اینکه من یک ایکس ویژن 111 دارم که هم گیر میکنه (که باید از دکمه پشت دستگاه اونو خاموش وروشن کنم تا رفع گیر بشه) هم گهگداری تصویر فریز میشه ولی صدا میره ،ارزش تعمیر داره ؟
    دوم اینکه ایا گیرنده ایستر سال جدید به طور حتم وارد میشه تا برای خریدش صبر کنم یا برم سما بخرم ،نظر شما چیه ؟صبر کنم ؟سما بخرم؟یا مارک دیگه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

یه سوال: به جز مادایران هیچ تولید کننده ای نیست که سایت و سازماندهی بزرگ و پشتیبانی خوب داشته باشه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •