سایت البسکو چطور؟ قیمتهاش پایینتره نیست؟ این لینکش ببینید لطفا
50 اینچ 2.650 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
42 اینچ 2.100: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت البسکو چطور؟ قیمتهاش پایینتره نیست؟ این لینکش ببینید لطفا
50 اینچ 2.650 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
42 اینچ 2.100: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوست عزیز اگه امکانش هست در این مورد یه مقدار بیشتر توضیح میدادید .در واقع اگه درست متوجه شده باشم مشگل از کیفیت کابل HDMI بوده و کابل جدید رو از چه نوعی تهیه کردید ؟
با تشکر
1- من خودم VT30 دارم. تا حالا فلیکر ندیدم. منم مثل شما قبل از خرید به این مورد خیلی فکر می کردم و کلی پست دربارش زدم اما بعد خرید فهمیدم چه نگرانی بیخودی داشتم.
2- برای جلوگیری از IR همیشه نسبت باید 16:9 باشه حتی در دفترچه LCD و LED نوشته تصویر 4:3 را برای مدت طولانی حاشیه دار نکنید چون ممکنه جا بندازه. اینطوری تصویر 4:3 پهن میشه اما به مرور چشم عادت میکنه. اینم یه نگرانی بی مورده.
این سایته اکثر قیمتاش الکی هست و قیمت روز نیست.
برای همین نوشته : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی خیلی از کالاهایی که قیمت زده موجود نداره.
چون تجربه خرید از البسکو رو دارم اینو میگم.
اینجا قبلاً زیاد از این بحث ها شده.
همون کاری که کابل اچ دی 10 تومنی میکنه، 50 تومنی هم همون کارو میکنه.
سیستم دیجیتال 0 و 1 هست و هیچ فرقی با هم ندارن.
بیخودی پولتون رو واسه کابل HDMI گرون دور نریزید.
پست آقای پونل تائید میشه من خودم تجربه داشتم یه کابل 70 هزار تومنی با کابل 20 تومنی هیچ فرقی نداشت فقط بعضی کابلا پهنای باند بالاتر دارن برای سه بعدی بهترن یا طول کابلشون بیشتره
کار خواصی نکردم کابل قبلی سه فیشه از نوع خراب رو با کابل HDMIعوض کردم
یه فروشنده یه مدل نمایشگاهی 42vt30 بهم پیشنهاد داده 2200 به نظر شما ارزش داره؟ ظاهرش که خیلی تمیزه حتی پلاستیک روشم نکندن.
اگر همچیزش سالم باشه بنظر من با یه چونه بخرید خوبه!
من پیشنهاد نمی کنم.چون تلویزیون های ویترینی بدون وقفه هر روز روی بالاترین حالت تصویر روشن هستش و فشار زیادی به تلویزیون وارد میشه.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)