کسی صدای اسپیکر های jbl gto 938 رو شنیده . واسه ماشین هست . دویست تومن خریدم
ایا هندسفری ای هست که صداش شبیه این باند باشه
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
کسی صدای اسپیکر های jbl gto 938 رو شنیده . واسه ماشین هست . دویست تومن خریدم
ایا هندسفری ای هست که صداش شبیه این باند باشه
نهایتا تا 100 تومان اگه ارزش داشته باشه کمی بیشتر اشکال نداره
هندسفری داخل گوشی میخام
لطفا بدون تبلیغ واقعا راهنمایی کنین دیگه
سلام.
قیمت هدفون های کریتیو تغییر کرده؟؟
الان یه هدفون ارزون قیمت کار راه انداز چی خوبه ؟؟
یادمه هدفون های فیلپس هم خوب بودن .اما من فعلا نمیخوام هزینه کنم واسه هدفون اما یه هدفون دم دستی فعلا احتیاج دارم.
نظرتون چیه؟؟؟
سلام؛
سؤالم رو 3 بخش میکنم، و البته باید بگم هیچ آشنایی با انواع هدفون و... ندارم. :|
1. برای ورزش، چه نوع هدفونی (ایرفون البته) خوبه؟ برای دویدن و دوچرخه سواری و اینا. (اگر ممکنه لینک یا عکس بدید.)
2. هدفون مناسب برای ورزش، با کیفیت معقول، در حد 40-50 تومن چیزی هست توی بازار؟
3. هدفون بلوتوث بهتره برای ورزش یا معمولی و سیم دار؟
خیلی ممنون.
Last edited by mohrd; 04-09-2014 at 00:15.
دقیقا منم برای ورزش میخام
ولی بلوتوثی نباشه
سلام
کریتیو ep630 صدای گرم و تریبل نرم. ممکنه برای بعضی ها صداش گرفته باشه و شفافیت لازم رو نداشته باشه. با گارانتی شاب حدود 55
فیلیپس she3590 بیس و تریبل اغراق شده. یعنی صدای V شکل. ممکنه برای بعضی ها صداش اندکی تیز باشه. قیمتش حدود 35 تومن
پاناسونیک hje350 از هر دوتای قبلی، صدای متعادل تری داره. ولی ممکنه برای بعضی هن بیسش به اندازه نباشه. قیمتش حدود 80 تومنه فکر کنم.
سلام
هدفون بلوتوث با کیفیت مناسب برای ورزش من سراغ ندارم. تنها مدلی که می تونم برای ورزش توی مدل های ارزون قیمت توصیه کنم، Philips O'Neill SHO9550 هستش. که اون هم برای ورزش ساخته نشده. ولی چون کابل محکمی داره. از بقیه بهتره. باقی گزینه ها، می شه همون گزینه هایی مثل کریتیو ep630 و فیلیپس she3590. که کیفیت مناسبی دارن.
من توی مدل های گرون قیمت و مطرح هم، هرچی هدفون برای ورزش دیدم، همشون مدل هایی بودن که سیم داشتن. مثل خیلی مدل های ورزش سنهایزر یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by rave-87; 04-09-2014 at 10:30.
سلام تا 400 تومن هدستی که صدای بیرون رو بلاک کنه و بیس قوی داشته باشه چی هست؟
من بیشتر electronic و dubstep و rock و metal گوش میدم
هدفون بیتس رو 420 میدن میدونم اصل نیست ولی چطوریه؟
ممنون
klipsch x10
حدود 400 تومنه. تنها گزینه تو این محدودست که من میشناسم. امیدوارم به اندازه کافی بیسش زیاد باشه براتون.
بیتس در مقابل قیمتش خوب نیست. تقلبی ها رو که نمی دونم. چونکه هزار جور و هزار شرکت می تونن تقلبی بزنن و چون صحاب ندارن، هرکدوم با اونیکی می تونه متفاوت باشه.
رفقا میخوام بدونم که هدفون از ترکیه تهیه کنم بصرفه تره یا تفاوتی نداره؟ Beats-urBeatsIn- EarEarbud Headphones این مدل مد نظرمه
سلام دوستان خسته نباشید
یه هدفون برای کامپیوترم میخواستم برای همه نوع کاری مثل آهنگ، فیلم، بازی و... (زیاد حساس نیستم که همه رو خوب پخش کنه)
قیمشتم حدودا 200 به پایین باشه چه بهتر حالا یه زره بالا پایین مشکلی نیست
ممنون میشم کمکم کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)