الو صدا میاد..............![]()
درود فراوان.من بعد از دو روز برگشتم
منم سرویسم رو از 256 به 2048 تغییر دادم.همین پیام رو داد.
1.تماس گرفتم و سیستمشون رو شدیداً استهزا کردم و زیر سؤال بردم
2.از این سیستم پشتیبانی ضعیفشون شکایت کردم به سازمان بازرسی و در حال بررسیه و همین چند دقیقه پیشم واسم پیام اومد که شکایتتون با وظایف و اختیارات قانونی ما انطباق داره
3.بدون مراجعه ی حضوری سرویسم رو ارتقا دادم.حتی بدون ارائه ی هیچ مدرکی.راه حلش رو هم اگه کسی خواست به تفصیل توضیح میدم.
اصلاً به خاطر پول نیست.اگه بخاطر پول باشه که بین سرویسهای هم پهنا هم نمیتونی سوئیچ کنی.دقیقاً ضعف سایتشونه.مذخرفه.بهشون گفتم رایتل دو روزه اومده سایتش در و پیکر داره از شما بیشتر و بهتر.یه بار مدارکت رو آپلود میکنی تا قیامت هر سرویسی بخوای خودت آنلاین میگیری.
همونطور که بالاتر گفتم من بدون مراجعه ی حضوری انجامش دادم مثل چند ماه پیش.
همونطور که بالاتر گفتم من بدون مراجعه ی حضوری انجامش دادم مثل چند ماه پیش.
شکایت کنید.بذارین یه هجمه علیهشون راه بیفته تا حساب کار دستشون بیاد.یه بارم که شده منفعل عمل نکنید و یه نقشی بازی کنید برای بهبود اوضاع.مثل من یه شکایت ساده از نحوه ی ضعیف پشتیبانیشون.البته من مثل قبل از آدرس زیر استفاده کردم برای شکایت و خیلی سریع پیگیر شدن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینایی که میخوانم کاملاً فرمالیته س.
چه عجب! خير سرت!
چي شد ايماني؟چي گرفتي؟ عوض كردي 256 رو؟
در مورد مدرك همشهري ها بهم پيام بدن بهشون آدرس بدم برن اينترنت 8 مگ بگيرن!
اينا همش كشكه! به قول شعر بي ربط : یک عمر مدیر بود کشکی کشکی/اما خود کشک خاصیت دار تر است !
اينا رو مي گيرن براي خودشون نگه مي دارن مگه مدارك رو مي فرستند جايي؟
بگذريم زياد در اين باره بحث شده قبلا فكر نون كن كه خربزه آب است! چه كنيم 512 نامحدود بگيريم بره؟! يا يه مگ 8 گيگ؟!
ایمان سرویست چیه؟
2048؟
ایمان میشه بگی چطوری بدون مراجعه حضوری سرویست رو آنلاین تغییر دادی ؟ کامل و به تفصیل بگو![]()
گفتی ایمانی یاد یه بنده خدایی افتادم که تو اس ام اساش میگه ایمانی
بستگی به خودت داره و نیازهات.اگه کارت با 65 کیلو دانلود راه میفته همون 512 رو بگیر.
سیلام کوکا.چطوری؟
اره.2048 برداشتم
ها.پَ چرا نشه.البته این راه بیشتر به درد شهرستانیها مثل من میخوره ها.وگرنه واسه اهوازیا که همون مراجعه ی حضوری ساده تره.
این روش کاملاً تجربی به دست آوردم حدود 8 ماه پیش.مدارکشم توی همین تاپیک موجوده
ببین زنگ میزنی 2020 و شناسه ی پرداختت رو میگیری(توضیح اینکه شناسه ی پرداخت معمولاً اینطوره: 22شماره تلفنی که اینترنت روشه1111.یعنی مثلاً 11110611234567822)
بعد میری بانک ملت و به شماره حساب 4348434053 مبلغ سرویست رو واریز میکنی.بعد این قبض رو اسکن میکنی میفرستی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نوع سرویس درخواستیت رو هم توی ایمیل میگی.بعد زنگ میزنی 2020 داخلی 2 و میگی فعالش کنن.
Last edited by KING iMAN; 21-07-2013 at 00:05.
راستی اینم سرعت دانلودمه همین الان:
ایمان یکم اطلاعات بده
سرعت؟
محدود یا نامحدود؟
دانلود شبانه؟
يه كم قيمت گذاري هاشون تخيليه!
آخه كسي بخواد 1024 بخره با 8 گيگ 30 تومن خب مگه مغز جيگر خورده كه 2048 نگيره 34 تومن!
بعد 256 و 512 نامحدود 8 گيگ نداره!
فردا مي رم ميگم سرويس من رو جمع كنيد برم 128 پارس نامحدود بگيرم ماهي 27 تومن به صرفه تره!
ظاهرا پارس آنلاین نامحدود هست ولی تا چند گیگ سرعتت بالاتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)