تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 517 از 3017 اولاول ... 1741746750751351451551651751851952052152756761710171517 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,161 به 5,170 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

داره خودمونی میشه وهاب19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

الو صدا میاد..............

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

درود فراوان.من بعد از دو روز برگشتم

واقعا مسخرس !! همین الان اومدم تمدید کنم به 512 این پیغام داد : قبلا مدارک دادم ولی بازم مدارک میخواد . خودشون مسخره کردن !!!

مشتری گرامی، بر اساس قوانین سازمان تنظیم مقررات رادیویی، شما به عنوان مشتری حقیقی، امکان استفاده از پهنای باند بیشتر از میزان کنونی را ندارید. در صورتی که مشتری حقیقی نیستید و یا دانشجو هستید میتوانید با برقراری تماس با مرکز تماس(به شماره تماس 2020 ) و ارائه مدارک مربوطه، درخواست افزایش سرویس بدهید.
    منم سرویسم رو از 256 به 2048 تغییر دادم.همین پیام رو داد.
    1.تماس گرفتم و سیستمشون رو شدیداً استهزا کردم و زیر سؤال بردم
    2.از این سیستم پشتیبانی ضعیفشون شکایت کردم به سازمان بازرسی و در حال بررسیه و همین چند دقیقه پیشم واسم پیام اومد که شکایتتون با وظایف و اختیارات قانونی ما انطباق داره
    3.بدون مراجعه ی حضوری سرویسم رو ارتقا دادم.حتی بدون ارائه ی هیچ مدرکی.راه حلش رو هم اگه کسی خواست به تفصیل توضیح میدم.
    منم قبلا مدارک دادم 1 مگ هم داشتم الان که میخوام از 512 برم به 1 همین پیغام شما رو میده !
    دقیقا. منم وقتی 256 گرفتم مدرک فرستادم ولی الان 512 میخوام بگیرم همین مشکل شما رو داره
    فردا صبح میرم سرویس تغییر میدم . بهشون هم برای این سیستم مسخرشون میگم فردا حالشون جا میارم شما هم اگه حضوری نمیرید زنگ بزنید بگید . اخه چه مسخره بازی !!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ین قضیه تغییر سرویس بخاطر مدارک نیست بیشتر بخاطر جنبه مالی و قیمت سرویسه که سیستمشون تو این قضیه خیلی ضعیفه و حتی نمیتونیم اونجا کیف پول هم داشته باشیم .. در این حددددد.... . حتما باید توسط اپراتور انجام بشه .
    اصلاً به خاطر پول نیست.اگه بخاطر پول باشه که بین سرویسهای هم پهنا هم نمیتونی سوئیچ کنی.دقیقاً ضعف سایتشونه.مذخرفه.بهشون گفتم رایتل دو روزه اومده سایتش در و پیکر داره از شما بیشتر و بهتر.یه بار مدارکت رو آپلود میکنی تا قیامت هر سرویسی بخوای خودت آنلاین میگیری.
    همین الان از دفترشون اومدم . سرویسم رو به 512 نامحدود تغییر دادم . جالبه خودشون میدونن سامانه پیغام میده اصلا هیچی ازم نخواست ! شماره تلفن زد تو سیستمش پول رو گرفت گفت برو به سلامت البته من دورم 1 تمام میشه و بهش گفتم که میخوام همون موقع سرویس جدید فعال بشه . ازشون هم سوال کردم برای این سیستمشون گفت نمیشه باید حتما بیای اینجا کارت بکشی !! به خدا انقدر هوا گرم بود اصلا حال و حوصله بحث نداشتم ! هیچی دیگه برای تغییر سرویس باید حضوری برید هیچی هم نمیخواد جز پول
    همونطور که بالاتر گفتم من بدون مراجعه ی حضوری انجامش دادم مثل چند ماه پیش.
    خیر دوست عزیز میشه تمدید کرد ! ولی در صورتی که همون سرویس خودتون تمدید کنید . اگر 256 دارید و میخواید 512 یا 1 مگ بگیری باید بری دفترشون یا پول نقد بدی یا کارت بکشی . کلا از سرویس پایین تر بخوای بری بالاتر باید حضوری بری !!

برای شکایت در مورد سرعت اینترنت ADSL مخابرات میتونید از لینک زیر شکایت خودتونو پر کنید و ارسال کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شکایت کنید.بذارین یه هجمه علیهشون راه بیفته تا حساب کار دستشون بیاد.یه بارم که شده منفعل عمل نکنید و یه نقشی بازی کنید برای بهبود اوضاع.مثل من یه شکایت ساده از نحوه ی ضعیف پشتیبانیشون.البته من مثل قبل از آدرس زیر استفاده کردم برای شکایت و خیلی سریع پیگیر شدن:
    دوستان یک سوال
    چرا بعضی از شرکت ها سرعت های بالاتر از 128 مجوز می خوان بعضی ها نمی خوان؟
    اینایی که میخوانم کاملاً فرمالیته س.

3. 3 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چه عجب! خير سرت!

چي شد ايماني؟‌چي گرفتي؟ عوض كردي 256 رو؟
    در مورد مدرك همشهري ها بهم پيام بدن بهشون آدرس بدم برن اينترنت 8 مگ بگيرن!
    اينا همش كشكه! به قول شعر بي ربط : یک عمر مدیر بود کشکی کشکی/اما خود کشک خاصیت دار تر است !
    اينا رو مي گيرن براي خودشون نگه مي دارن مگه مدارك رو مي فرستند جايي؟
    بگذريم زياد در اين باره بحث شده قبلا فكر نون كن كه خربزه آب است! چه كنيم 512 نامحدود بگيريم بره؟! يا يه مگ 8 گيگ؟!

5. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

منم سرویسم رو از 256 به 2048 تغییر دادم.همین پیام رو داد.
    1.تماس گرفتم و سیستمشون رو شدیداً استهزا کردم و زیر سؤال بردم
    2.از این سیستم پشتیبانی ضعیفشون شکایت کردم به سازمان بازرسی و در حال بررسیه و همین چند دقیقه پیشم واسم پیام اومد که شکایتتون با وظایف و اختیارات قانونی ما انطباق داره
    3.بدون مراجعه ی حضوری سرویسم رو ارتقا دادم.حتی بدون ارائه ی هیچ مدرکی.راه حلش رو هم اگه کسی خواست به تفصیل توضیح میدم.

اصلاً به خاطر پول نیست.اگه بخاطر پول باشه که بین سرویسهای هم پهنا هم نمیتونی سوئیچ کنی.دقیقاً ضعف سایتشونه.مذخرفه.بهشون گفتم رایتل دو روزه اومده سایتش در و پیکر داره از شما بیشتر و بهتر.یه بار مدارکت رو آپلود میکنی تا قیامت هر سرویسی بخوای خودت آنلاین میگیری.

شکایت کنید.بذارین یه هجمه علیهشون راه بیفته تا حساب کار دستشون بیاد.یه بارم که شده منفعل عمل نکنید و یه نقشی بازی کنید برای بهبود اوضاع.مثل من یه شکایت ساده از نحوه ی ضعیف پشتیبانیشون.البته من مثل قبل از آدرس زیر استفاده کردم برای شکایت و خیلی سریع پیگیر شدن:

اینایی که میخوانم کاملاً فرمالیته س.
    ایمان سرویست چیه؟
    2048؟

7. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ایمان میشه بگی چطوری بدون مراجعه حضوری سرویست رو آنلاین تغییر دادی ؟ کامل و به تفصیل بگو

9. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

چه عجب! خير سرت!

چي شد ايماني؟‌چي گرفتي؟ عوض كردي 256 رو؟
    در مورد مدرك همشهري ها بهم پيام بدن بهشون آدرس بدم برن اينترنت 8 مگ بگيرن!
    اينا همش كشكه! به قول شعر بي ربط : یک عمر مدیر بود کشکی کشکی/اما خود کشک خاصیت دار تر است !
    اينا رو مي گيرن براي خودشون نگه مي دارن مگه مدارك رو مي فرستند جايي؟
    بگذريم زياد در اين باره بحث شده قبلا فكر نون كن كه خربزه آب است! چه كنيم 512 نامحدود بگيريم بره؟! يا يه مگ 8 گيگ؟!
    گفتی ایمانی یاد یه بنده خدایی افتادم که تو اس ام اساش میگه ایمانی
    بستگی به خودت داره و نیازهات.اگه کارت با 65 کیلو دانلود راه میفته همون 512 رو بگیر.
    ایمان سرویست چیه؟
    2048؟
    سیلام کوکا.چطوری؟
    اره.2048 برداشتم
    ایمان میشه بگی چطوری بدون مراجعه حضوری سرویست رو آنلاین تغییر دادی ؟ کامل و به تفصیل بگو
    ها.پَ چرا نشه.البته این راه بیشتر به درد شهرستانیها مثل من میخوره ها.وگرنه واسه اهوازیا که همون مراجعه ی حضوری ساده تره.
    این روش کاملاً تجربی به دست آوردم حدود 8 ماه پیش.مدارکشم توی همین تاپیک موجوده
    ببین زنگ میزنی 2020 و شناسه ی پرداختت رو میگیری(توضیح اینکه شناسه ی پرداخت معمولاً اینطوره: 22شماره تلفنی که اینترنت روشه1111.یعنی مثلاً 11110611234567822)
    بعد میری بانک ملت و به شماره حساب 4348434053 مبلغ سرویست رو واریز میکنی.بعد این قبض رو اسکن میکنی میفرستی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نوع سرویس درخواستیت رو هم توی ایمیل میگی.بعد زنگ میزنی 2020 داخلی 2 و میگی فعالش کنن.
    Last edited by KING iMAN; 21-07-2013 at 00:05.

11. 3 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

13. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

بستگی به خودت داره و نیازهات.اگه کارت با 65 کیلو دانلود راه میفته همون 512 رو بگیر.

سیلام کوکا.چطوری؟
    اره.2048 برداشتم

ها.پَ چرا نشه.البته این راه بیشتر به درد شهرستانیها مثل من میخوره ها.وگرنه واسه اهوازیا که همون مراجعه ی حضوری ساده تره.
    ببین زنگ میزنی 2020 و شناسه ی پرداختت رو میگیری(توضیح اینکه شناسه ی پرداخت معمولاً اینطوره: 22شماره تلفنی که اینترنت روشه1111.یعنی مثلاً 1111061123456722)
    بعد میری بانک ملت و به شماره حساب 4348434053 مبلغ سرویست رو واریز میکنی.بعد این قبض رو اسکن میکنی میفرستی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نوع سرویس درخواستیت رو هم توی ایمیل میگی.بعد زنگ میزنی 2020 داخلی 2 و میگی فعالش کنن.
    ایمان یکم اطلاعات بده
    سرعت؟
    محدود یا نامحدود؟
    دانلود شبانه؟

15. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سیلام کوکا.چطوری؟
    اره.2048 برداشتم

ببین زنگ میزنی 2020 و شناسه ی پرداختت رو میگیری(توضیح اینکه شناسه ی پرداخت معمولاً اینطوره: 22شماره تلفنی که اینترنت روشه1111.یعنی مثلاً 1111061123456722)

يه كم قيمت گذاري هاشون تخيليه!
    آخه كسي بخواد 1024 بخره با 8 گيگ 30 تومن خب مگه مغز جيگر خورده كه 2048 نگيره 34 تومن!
    بعد 256 و 512 نامحدود 8 گيگ نداره!
    فردا مي رم ميگم سرويس من رو جمع كنيد برم 128 پارس نامحدود بگيرم ماهي 27 تومن به صرفه تره!

17. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

يه كم قيمت گذاري هاشون تخيليه!
    آخه كسي بخواد 1024 بخره با 8 گيگ 30 تومن خب مگه مغز جيگر خورده كه 2048 نگيره 34 تومن!
    بعد 256 و 512 نامحدود 8 گيگ نداره!
    فردا مي رم ميگم سرويس من رو جمع كنيد برم 128 پارس نامحدود بگيرم ماهي 27 تومن به صرفه تره!
    ظاهرا پارس آنلاین نامحدود هست ولی تا چند گیگ سرعتت بالاتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •