بعضی ماشینا دزدگیر دارن و اگه شیششونو بشکنید بوق و چراغ میزنه واگه پلیس اون دورو اطراف باشه میگیردتون
بعضی ماشینا دزدگیر دارن و اگه شیششونو بشکنید بوق و چراغ میزنه واگه پلیس اون دورو اطراف باشه میگیردتون
بلو تو یو جان و ابی کراس نمیدونم زبانتون در چه حد خوبه فقط میدونم تو فروم gamespot نرفتی بخونی که بازی سانسوره و مواردی که تو پست های قبلیم گفتمو ازش برداشتن.باور نداری یه دیکشنری بردار برو فروم های خارجی یه سر بزن!!!
Last edited by JING3LKHAN; 25-12-2008 at 15:37.
تو Sanandreas هم همینطوری بودبعضی ماشینا دزدگیر دارن و اگه شیششونو بشکنید بوق و چراغ میزنه واگه پلیس اون دورو اطراف باشه میگیردتون
خوب شما چند تا عکس بزار. ما هم از شک در بیایم.بلو تو یو جان و ابی کراس نمیدونم زبانتون در چه حد خوبه فقط میدونم تو فروم gamespot نرفتی بخونی که بازی سانسوره و مواردی که تو پست های قبلیم گفتمو ازش برداشتن.باور نداری یه دیکشنری بردار برو فروم های خارجی یه سر بزن!!!
من که نگفتم نسخشو دارم!!!من گفتم از این فروم ترجمه کردم که یه فرقی فوکوله!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه مراقب دستام هستم
اما دور از شوخی واسه این زیاد بازی نمیکنم که :
1. میرم اینور اونور خوش گذرونی با رفقا(رامون و میشل)
2. میرم میچرخم تو شهر چیزای باحال و متفاوت ببینم
3. سرعت بازیم کنده(واسه سیستمم)
![]()
پول حروم تو شکمشون میریزی؟؟؟ حتما مردم رو میکشی کسب درآمد میکنی1. میرم اینور اونور خوش گذرونی با رفقا(رامون و میشل)
![]()
راستی هنوز کسی ترینر این بازی رو نداره؟؟؟؟
میدونم.من که نگفتم نسخشو دارم!!!من گفتم از این فروم ترجمه کردم که یه فرقی فوکوله!!!
شاید اونا هم بحثشون مثل ماست. شاید اونا هم دارن سر داشتن یا نداشتن سانسور بحث میکنند. چون اگر اونها هم مطمئن باشند عکس میزارن.
بازی سانسوری نداره !
رامون کیه ؟؟
احیانان منظورت رومن نیست ؟
Roman
------
یه ترینر از بازی دارم . که جونو بی نهایت میکنه و اما ارور هایی داره که دارم با سازندش(آمریکایی) بحث میکنیم حلش کنه ! به زودی میذارم
آره همون رومن منظورم بود
همین الان به دو نکته جالب رسیدم
یکیشو عکس گرفتم
اینکه یه زن گوشه خیابون صندوق عقب ماشینش رو زده بود بالا داشت یه کارایی میکرد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و جالبتر اینکه پلیس کشتم با هلیکوپتر اومدن دنبالم
به هلیکوپتر شلیک کردم
یکی از اونایی که کنار در هلکوپتر نشسته و به من تیر اندازی میکرد رو زدم با تیر
طرف از هلیکوپتر پرت شد پایین
خیلی باحال بود
راستی
دارم درایور جدید کارت گرافیک رو دانلود میکنم
مثل اینکه خیلی موثره
ریختین شماها؟
من هنوز که تست نکردم..
اگه دانلود کردی حتماً Benchmark بذار ببینیم قضیه از چه قراره![]()
Last edited by qo0oick; 25-12-2008 at 17:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)