پارسیان اخیرا سپرده یکساله ویژه یکساله باز میکنه؛با سود ۲۱.۵%
سپرده ۶ ماهه هم با کف ۲۰ میلیون ۲۲%
گزینه مناسبی براب سپرده گذازی بنظر من هست
پارسیان اخیرا سپرده یکساله ویژه یکساله باز میکنه؛با سود ۲۱.۵%
سپرده ۶ ماهه هم با کف ۲۰ میلیون ۲۲%
گزینه مناسبی براب سپرده گذازی بنظر من هست
متاسفانه بجای پرداختن به اصل موضوعی که گفتید، صرفا از این پله به اون پله پریدید...
به فرض هم که دلیل بوجود اومدن نفت رو علم غلط گفته باشه، چه منطقی وجود داره که این رو تعمیم بدید به تمام علوم؟ شما وقتی سردرد داری استامینوفن میخوری دردت خوب میشه اونم علم گفته!!
مشکل اینه که کسی که میخواد علم اقتصاد رو زیر سوال ببره اول باید حداقل اون چیزی که بقول شما تو کتابا گفته رو خونده باشه بعد صلاحیت زیر سوال بردنشو داشته باشه!! قبول دارید؟؟
بخاطر اینکه موسسه های بی مجوز به نهادهای جکومتی خاصی وصل هستند که قدرت سیاسی در دستشون هست. این چه ربطی به این داره که شما علم اقتصاد رو زیر سوال ببرید؟ این توجیه کننده ی استدلال غلط شما در پست گذشته نیست. میخواید مقالات علمی در مورد موسسات مالی سایه و بازارهای سیاه مالی و استقلال بانک مرکزی رو براتون ارائه بدم که ببینید همه این موضوع ها با علم مورد بررسی قرار گرفته؟کما اینکه دارید میبینید دستفروش رو با کتک و زور جمع میکنند اما به 5000 موسسه مالی به اصطلاح بی مجوز , مخفیانه اجازه میدند که فعالیت کنند
بخاطر اینکه شما نمیدونید چی نرخ سود رو تعیین میکنه براتون سوال میشه این اختلاف. مشکل این نیست که نمیدونید، مشکل اینه که وقتی براتون سوال میشه با عقل سلیمتون سعی میکنید توجیهی براش پیدا کنید که متاسفانه بخاطر محدودیت شدید عقل سلیم و تخصصی بودن موضوع به خطا میرید!!توی تمام کشورهای مهم دنیا سود بانکی یا منفی هست یا بسیار کم و در حد حداکثر 3-4% در سال
اما در ایران به 30% هم رسید
مابقی چیزهایی که گفتید ربطی به بحث نداشت و تاپیک هم بحث سیاسی نیست. صرفا قراره دانش و آگاهی دوستان نسبت به بانک و کارکردش بالا بره. متاسفانه خلاف تمایلم این بحث رو پیگیری کردم، فکر میکنم پیشنهاد دوستمون M.R.S مفید باشه براتون که اگر در این مورد بازم بحث دارید تاپیک مجزا باز کنید براش...
Last edited by Mohammad Hosseyn; 12-03-2017 at 16:48.
شانگیل قصد انتقاد از سیستم بانکی رو نداره
شانگیل فقط حقیقت و میگه حقیقتی که امروز همون بانک پارسیانی که من رفته بودم درش حتی رییس بانکش هم تایید کرد!
شما واقعا فکر میکنید بانکها مستقل از سیستم مرکزی حاکمیت هستند؟! همه بانکها همشون بدون استثنا وصل هستند مستقیما هم وصل هستند به دانه درشتها دقت کنید دانه درشت ها نه سرمایه داران به معنی واقعی!
به هر حال درسته کمی از هدف تاپیک دور شدیم.
Last edited by shangil; 12-03-2017 at 18:51.
دومی رو تو جایی که میدونم نیستش! دقیقا کی پرسیدید این رو!
اولی هم با اینکه یکساله است طرح یکساله اما میتونی اصل پول رو بعد 6 ماه بردارین بدون جریمه
این رو در چند پست قبلی نوشتم
برادر همون حقایق رو هم لطف کنید در تاپیک مجزا با اسم دلخواه بنویسید ما هم استفاده میکنیم؛
در مورد تفکرات من هم طبق اصل آزادی عقیده حق دارم هرطور بخوام فکر کنم؛
بهتر هست برای جمع بندی بهتر نوشته های شما در تاپیک جدا باشه تا بدون مزاحمت برای سایرین بحث رو ادامه بدیم
اما با وضع موجود هدف اصلی تاپیک گم شده
تقریبا هفته پیش توسط یکی از آشنایان افتتاح شد؛
اسمشم ویژه امید بود
دو تا سوالی که اینجا ایجاد میشه و من هم پرسیدم ولی جواب درست حسابی نگرفتم این بود:
اولا گفتم اون سپرده طرح یکساله که 21.5 درصد است و 6 ماه بعد میتونید بدون جریمه پول رو بردارید ایا در قرارداد نوشته شده؟ گفتن نه نوشته نشده. گفتم نوشته نشده اخه چطور میشه اعتماد کرد گفت مطمین باشین و در سیستم ثبت میشه! ایا واقعا میشه اعتماد کرد! هر چند بعیده دروغ بگن کارمندا چون ممکنه با مشکل مواجه بشن
سوال دوم در مورد کف 20 میلیون 6 ماهه
ایا اگر کسی مثلا 70 تومان داره. بخواد بعد سه ماه 40 تومنش رو برداره. ولی کف همونطور 20 مونده در اصل 30 تومن مونده. ایا جریمه باید بده؟ اصولا چون 6 ماهه هست فک کنم جریمه شامل حال میشه نه؟
میدونید مشکل چیه! بعضی ها فکر مکینند علوم اقتصادی در ایران جواب میده!
نه اقا محمد همانطور که شما گفتین ایران و اقتصاد؟!!! تقریبا هیچ یک از فرمول های اقتصادی به علت وجود رانت های داخل سیستمهای بانکی و تجاری اجرا نمیشه. نمونش حباب 130 هزار تومانی ربع و نیم سکه به بهانه تقاضای بالا!! پول مردم کجا بود که تقاضا هم باشه. قیمت ها مستقیما توسط رانتهای داخلی و دانه درشتها تعیین میشه!
مورد دوم بعضی افراد فکر میکنند شما میگید بانک عام المنفعه باشه! کسی این رو نگفت. کسی گفت که منم که حسابم خیلی بهتر از اختلاس گران هست به منم وام کم بهره بدین! عام المنفعه نبودن دلیل بر گرفتن پول من و ندادن وام و دادن همون پول به عنوان وام به یه دانه درشت هست! اعتراضی به دانه درشت ها و اختلاس ها نداریم (چون فعلا پشت اونا گرمه) ولی خب حق مردم دیگر چی میشه! میشه سهام عدالت!؟
خیلی جالبه امروز رییس بانک پارسیان شعبه مرکزی رفته بودم چند تا سوال بپرسم در یکی از موارد عمدا پرسیدم جریان ورشکستگی چیست که نمیخوما طولانی کنم جوابها رو و سرتون رو درد بیارم ولی در اخر بحث اینگونه تمام شد که رییس گفت شما الن شمای نوعی از ما بخواید 10 تومان وام بگیرید دو تا ضامن کسر از حقوق و بلوکه پول و سفته و ... میخوایم ولی ممکنه به کسی بدون هیچ یک از اینها نه تنها 10 تومان بلکه 10 میلیارد بدیم. دمش گرم باز این رو رک و پوست کنده گفت.
به هر حال به نظر من هم کسی که اینها رو میدونه میدونه.
دیگه این بحث رو فک کنم بهتره اینجا انجام ندیم و من هم اصلا نمیخوام بحث و جدل پیش بیاد و تاپیک دیگه هم باز نمیکنم چون مطمینم کسی که باید بدونه خودش میدونه دقیقا چه وضعیه. علاقه ای به تکرار حقایق و گفتن مسایلی که حتی افراد داخلی خودشون بهش اذعان کردند ندارم.
Last edited by shangil; 12-03-2017 at 19:16.
در مورد سوال اول باید به سابقه بانک رجوع کرد؛
مثلا در مورد پارسیان و چند تای دیگه خوش قول بودن اما مثلاآینده یا بعضی موسسات خوش قول نیستند
در مورد سوال دوم،ما کلا در قوانین حساب های بلند مدت،برداشت فقره ای داریم؛
در مورد این حساب هم این آشنای ما میگفت تو اینترنت بانکش،نوشته ۲۰میلیون مسدود و مابقی قابل برداشت؛اما اینکه واقعا امکان برداشت یا نه باید از شعبه سوال بشه
دمشون گرم!
البته امکان برداشت که هست ولی جریمش چقدره یا اصلا نداره چون کف داره! البته نحوه محاسبه جریمه رو فک کنم یا شما یا یکی از دوستان نوتشه بود چند صفحه قبلی. اصولا حساب بلند مدت بدون کف قطعا جریمه داره زود برداری اون یکی رو هم دوباره میپرسم!
امکان برداشت که اصولا بعیده مثل رورشمار عادی باشه!
در مورد خوش قول بودن اخه بحث قول نیست ولی به نظرم رییس یا کارمند در این گونه موارد نمیتونه دروغ بگه. درسته گفته 1 ساله ولی میگن بعد 6 ماه میتونین بردارین.
از این لحاظ که تک تک حقایقی که من گفتم رو خودش با زبون خودش به زبان اورد بله دمش گرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)