بفرمایید اینم سیو من ولی به جانم خودم بجز یه دونه کد گیم شارک که پاییز سال نهم رو آوردم سال اول هیچ کد دیگری نزدممممممم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرمایید اینم سیو من ولی به جانم خودم بجز یه دونه کد گیم شارک که پاییز سال نهم رو آوردم سال اول هیچ کد دیگری نزدممممممم
منونم دوست من شما با چه برنامه ای کد گیم شارک وارد بازی کردید من که با Art money این کارو کردم و خیلی هم سادست اگه این روش ساده تره بگید منم استفاده کنم!
شما می خواهید از ترفند جابه جای برای بدست آموردن گل خانه و تما گاوهای طلایی و.... استفاده کنید درسته اگه این کارو می خواهید انجام دهید بگید من یه سیو توپ توپ براتون بزارم فعلا بای!![]()
آخ آخ آخ شرمنده من 10تا مرغ طلا با 10تا گاو طلا دارم اما گوسفندا.......
شرمنده به محض اینکه به پاییز رسیدم گوسفندامو طلایی کردم سیو واست میزارم راستی سیوم چطو ربود دیدی تمام اتفاق هاو دموها دوباره تکرار شد؟
واسه اینه که میگم ازسال 9اومدم که تمام دموهارو باتمام مخلفات ببینم و......
![]()
اه اه اه توکه سیو میخواستی چطور شد که حالا میگی یه سیو توپ میزارم؟؟؟؟؟؟؟![]()
دوست من من همین الان بازی شما رو دیدم شما که هیچ جایی نزاشتی همش رمزه که دوست من اون وقت می گی رمز نزدم تازه ما خر نیستیم اون تابستان سال اول چطوری شما بدون رمز یا ترفند تابستا سال اول زن گرفتی گل خانه داری و ...... شما سیو منو نگاه کن شاید بازیم خوب نباشه ولی حتی یه رومز نزدم ببین اون آخری رو که سیو کردم2 پاییزی ارو بازی کن خودت می فهمی!
من سیو با رمز می خوام بزارم نه بدون رمز ok من از رمز بدم میاد بازی رو مسخره می کنه!
آخه عزیز من بی اری رفتی سال نهم اومدی !
کی میره این همه راهو!![]()
راستی Ali جان کارو زندگی نداری همش اینجایی داری مارو چک می کنی که کی سوتی می دیم!
بابا نه به Arosak_koki که هیشه Off نه به تو که هیشه On هستی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)