من خودم كه ترخيص گرفتم ولي براي دوستاني كه با هم اعزامي تير بوديم ،حقوقشون اول مهر واريز شده بود
احتمالا شما شماره حسابت رو به يگان خدمتي اعلام نكردي
من خودم كه ترخيص گرفتم ولي براي دوستاني كه با هم اعزامي تير بوديم ،حقوقشون اول مهر واريز شده بود
احتمالا شما شماره حسابت رو به يگان خدمتي اعلام نكردي
بله دارم
پادگان مدرس کجاست؟
اخ چقدر دلم گرفته پس کی این سربازی تموم میشه ! من حدود 4 ماهم رو گذروندم 14 ماه مونده !
خسته ام از تلخی شب
آدرس دقیقشو نمیدونم، سرچ کنی پیدا میکنی،
کارت 45 روزه داری که دیگه مشکلی نیست، یه 1 ابان که بیای ورزشگاه ، می فرستنت یه پادگان اموزشی ، یعد یه امتحان ساده و یه میدون تیر و .... بعدشم آموزشی تمام.
میری خونه بعد چند روز میری یگانت
دوستان کسی بهترین مسیر ( ترافیک نداشته باشه،سریع برسی،هزینه کمتر) رفتن به پادگین 06 رو از کرج میدونه؟
آخییییییییییییییییییییییی ییییش ! بالاخره آموزشی تموم شد ! دوستان اگه شهدای کرمانشاه افتادن بگن تا در مورد حال و هواش بگم براشون.
اگه بخواین با مترو برین باید برین ایستگاه قلهک از اونجام یه تاکسی داره واسه 4راه پاسداران 500 تومان
اما از اونجا که صبح ها با مترو نمیرسین بهترین راه اینه که از کرج مستقیم بیاید ونک از اونجام با یه ماشین تا 4 راه پاسداران که میشه همون پادگان صبحا از این مسیر خیلی سریع (در حد 40-50 دقیقه) میرسین
بالاتر از شهرک خاتم هست.از میدون کرج هم اتوبوس هاش هست.برای سپاه باید باشه؟
اطلاعیه جدید گروه ناجا :
كاهش مدت انتظار مشمولين براي اعزام به خدمت دوره ضرورت گروه ناجا- مشمولان متقاضي تعجيل در تاريخ اعزام به خدمت دوره ضرورت مي توانند، براي اعزام در ماه هاي آبان و آذر سال جاري از طريق دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) اقدام نمايند. سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام كرد: در پي درخواست هاي مكرر مشمولين مبني بر اعزام زودتر از موعد مقرر و با توجه به ظرفيت ايجاد شده در نيروهاي مسلح به اطلاع مي رساند: آندسته از مشمولان كه برگ آماده به خدمت به تاريخ سه ماهه آخر سال جاري و سه ماهه اول سال 1391 (متولدين سال 1371) را در دست داشته و تمايل به اعزام به خدمت در ماه هاي آبان و آذر سال جاري را دارند، مي تواننددرخواست خودرا به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) محل سكونت، خويش ارائه نمايند.
سلام من شرایط معافیت کفالت رو داشتم پدر 59 سال تمام تمام کارهاشم انجام دادم فردا نوبت دادگاه دارم به نظرتون اونجا باید کار خاصی بکنم ؟
Last edited by Ezel; 17-10-2011 at 13:58. دليل: حذف "تیپ خاصی بزنم :دی"
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)