بايد از نو پارتيشن بندي بشه . برنامه disk management را اجرا كنيد و روي فضاي موجود راست كليك و سپس new simple volume را انتخاب كنيد ...
بايد از نو پارتيشن بندي بشه . برنامه disk management را اجرا كنيد و روي فضاي موجود راست كليك و سپس new simple volume را انتخاب كنيد ...
وقتی فرمت کردم هیچ کدوم از دی وی رایترام و درایو مخصوص هارد ازmy comuter پاک یا hiidenشده نمیدونم چرا
عزيز دل ، پس از اتمام فرمت از برنامه خارج بشيد و توصيه ميكنم يكبار سيستم را restart كنيد . هنگامي كه هارد اكسترنال به سيستم متصل هست يه عكس از برنامه disk management اينجا بذاريد تا بهتر بتوان راهنمايي كرد .
disk managementرو از کجا میتونم دانلود کنم؟تو نت سرچ کردم نیومد
سلام
دو مدل هارد پیشنهادی 1 ترابایت که ضد آب و ضد ضربه باشه با بودجه 360 هزار تومان (اگر ارزش داشته باشه تا 10-20 تومن بیشتر) معرفی کنید لطفا.
براي اجراي اين برنامه روي my computer راست كليك و سپس manage را انتخاب كنيد . از پنجره باز شده روي disk management كليك كنيد (قسمت سمت چپ برنامه) . يا اينكه دستور diskmgmt.msc را در run وارد كنيد .
سلام .
ميتونيد يكي از دو مدل silicon power armor a80 يا adata HD710 بخريد . مدلهاي ديگري هم هستند كه ضد آب يا ضربه باشند مثل adata SH14 ولي در مقايسه با adata HD710 مقاومت كمتري در برابر آب دارد (استاندارد IPX7 در مقايسه با IPX4) .
مدل adata HD710 ظاهرا با USB 3.0 کار میکنه.
یعنی اگر یک سیتمی فقط USB 2 داشته باشه کلا نمیشه باهاش کار کرد یا اینکه میشه اما با سرعت USB 2 ؟
ممنونم انجام دادم اما اصلا درایو هارد رو نشون نمیده ونیز دی وی دی رایترمودی وی دی رایترم رو هم همینطور..
![]()
اگر هارد اکسترنال usb3 را به پورت usb2 سیستم متصل کنید کار میکنه ولی سرعت در حد usb2 خواهد بود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)