ببخشید دوستان من اگه بخوام طرح زرین رو غیر فعال کنم و طرح نوروزی رو راه اندازی کنم چکار باید بکنم ؟؟؟؟
ببخشید دوستان من اگه بخوام طرح زرین رو غیر فعال کنم و طرح نوروزی رو راه اندازی کنم چکار باید بکنم ؟؟؟؟
کسی میدونه شماره تلفنی که پیش شمارمو باسه طرح نوروزی فعال میکنه چیه؟؟؟؟ چند جا زنگ زدم ولی جواب درست و حسابی نمیدنمن تو اصفهان ساکنم
الان توی پنلم نوشته بود
چکیده: تغيير در تعرقه هاي طرح زرين مخابرات
متن خبر: با سلام و احترام
با توجه به مصوبه جديد هيات مديره محترم شرکت مخابرات استان اصفهان در آينده نزديک نسبت به اعمال درصدي تخفيف شبانه و همچنين افزايش قيمت هرگيگا بايت از مبلغ 2500 تومان به 3500 تومان اقدام خواهد شد
-----------------------
بچه ها برین اعتراض کنید و گرنه بیچاره میشیم ها خیلی دارند گرون حساب می کنند اینا![]()
زنگ بزنید 2020 اعتراض کنید بگید نمی خواهیم والا به خدا
تا وقتی کسی اعتراض نکنه همین وضعه هر روز میخوان قیمتها رو افزایش بدن![]()
اعتراض کیلویی چنده بابا. اینا هر کاری که دلشون بخاد بکنن میکنن ما هم فقط باید بسوزیمو بسازیم. فقط کاش اینا که قیمتا رو میبرن بالا یکم لااقل از خر تو خری مخابرات کم میکردند. دیگه این خر تو خری و بی دروپیکری مخابرات داره حالمو بهم میزنه. کاش این رئیس مخابرات اصفهان عوض شه بلکه یه تحولی ایجاد شه.
طرح زرینی ها ناراحت نباشید فقط 1000 تومن گرون شده و عوضش قراره درصدی شبانه رایگان بهتون بدن ولی خوب تا وقتی معلوم نشده چند درصد قراره شبانه رایگان بدن نمیتونم با اطمینان بگم که خوشحال باشین![]()
شبانه در صد دار به درد نمیخوره مثل همون مهارت یا برنا
به نظر من به جای اینکه بگن مثلا شیانه از بازه 1 تا 7 با 50درصد تخفیف اگه بیان بگن از 1 تا 4 شبانه رایگان خیلی بهتره ولی بعید هست اینجوری کنن همون درصد دار میزارن که وقتی حساب کنی گرون در میاد(تو دانلود های زیاد)
کاش که مال منم 500 تومن بکشن روش بجاش 80 درصد شبانه رایگانو بکنن 90 درصد. اونوقت عالی میشه![]()
یه سوال
من تنها راهی که میتونم طرح کمپین رو بردارم فقط از طریق تلفن مونده. اگه زنگ بزنم 2020 تلفنی میتونم رزرو کنم ظاهرآ. فقط یه مشکلی این وسط هست. اونم اینه که طرح 2 مگ رو فقط با 2 گیگ ماهیانه گزاشته.
الان سوال من اینجاست که ایا اگر طرح 2 مگ با دو گیگ ترافیک رو بردارم همون اول 2 گیگ شارژ روشه؟؟؟؟؟؟
هر ماه اتوماتیک خودش 2 گیگ شارژ میکنه؟؟؟؟؟
ترافیک ها تاریخ انقضا داره؟؟؟؟ مثلآ اگر من 10 گیگ شارژ کنم حتمآ باید همشو تو همون ماه مصرف کنم؟؟؟؟
![]()
سلام من بالاخره تونستم سرویس بگیرم
الآن من یوزر نیم و پسوردی که برای وصل شدن به اینترنت لازمه رو بهم دادند
ولی یوزر نیم و پس پلوتن رو بهم ندادند .
باید چی کار کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)