تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 517 از 773 اولاول ... 17417467507513514515516517518519520521527567617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,161 به 5,170 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه ihnd4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام. یک سوال دارم. قصد خرید LED دارم. از دوستانم که خرید کردند و پاناسونیک و سامسونگ خریدند (متاسفانه مدل و مشخصاتش رو نمیدونم) را دیدم و از تصویرشون هنگام پخش فوتبال و صحنه های تند مخصوصا زیر نویس های تلویزیون اصلا خوشم نیومده. انگار که تصویر تکه تکه حرکت میکنه و سردرد میگیره آدم.
    میخوام بدونم کدوم ویژگی یک تلویزیون هست که باید بالا باشه و بهش دقت کرد که این مشکل را نداشته باشه. یعنی در صحنه های تند هم تصویر روان و صاف دیده بشه.
    پیشاپیش ممنون.

2. 2 کاربر از ihnd4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

دوستان تا بودجه حدود 1400يه led يا lcd خوب معرفي كنيد برا كسي ميخوام برند زياد مهم نيست خودم نگاه ميكردم ال اي دي Samsung 40C6960 و Samsung 40C6260 رو ديدم امكاناتشون كه خوب بود ولي از نزديك تصويرشونو نديدم ، اينا خوبن؟ چه گزينه هاي ديگه اي پيشتهاد ميشه؟
    كسي بلد نيست؟

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام. یک سوال دارم. قصد خرید LED دارم. از دوستانم که خرید کردند و پاناسونیک و سامسونگ خریدند (متاسفانه مدل و مشخصاتش رو نمیدونم) را دیدم و از تصویرشون هنگام پخش فوتبال و صحنه های تند مخصوصا زیر نویس های تلویزیون اصلا خوشم نیومده. انگار که تصویر تکه تکه حرکت میکنه و سردرد میگیره آدم.
    میخوام بدونم کدوم ویژگی یک تلویزیون هست که باید بالا باشه و بهش دقت کرد که این مشکل را نداشته باشه. یعنی در صحنه های تند هم تصویر روان و صاف دیده بشه.
    پیشاپیش ممنون.
    باید رسپانسش پائین باشه توی پلاسماها این مشکل کمتره.
    من بهت پیشنهاد میکنم پلاسما v20 بخری مدل دو بعدی بهترین تلویزیون hdtv جهان در سال 2010

5. این کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کیفیت تصویر که رو نمیشه تعریف دقیقی براش آورد !

یکی توی دقت رنگ میبینه کیفیت رو یکی توی کنتراست یکی توی وضوح و یکی توی brightness و یکی black level و خلاصه سلیقه ها زیاد هستند .

من خودم خیلی دنبال v20 رفتم اما کناز d25 دیدمش دیگه دنبالش نرفتم و یعنی به چشم من اون چیزی که فکر می کردم نبود . حالا خیلی ها اگه همون تو دستگاه رو کنار هم بزارند نظردیگه ای داشته باشند . پس بازم میگم تا خودتون از نزدیک پنل مورد نظرتون رو ندید و مقایسه ی عملی انجام ندادید از مفایسه ی روی کاعذ و تو نت نتیجه گیری نهایی نکنید که ممکنه خیلی پشیمون بشید .

این سری pk تعریفش رو زیاد شنیدیم . از اقوام هم یکی همین مدل رو داره و تو نگاه اول که خیلی خوبه .
    دوستان این مطلبی رو که مهرداد خان مطرح کردند کاملا بهش توجه کنید واقعا مساله مهمی هست من یکی که سر v20 همینجوری ضرر کردم وقتی خریدم چند روز بعد تصویر D25 و 6900 رو تو خونه اقوام دیدم به طوری تفاوت تصویر تی وی های نامبرده با v20 اعصابم رو بهم ریخت که با ضرر فراوان v20 رو ردش کردم
    این اشتباه من دقیقا بخاطر همون مطلب بالایی هست که مهرداد گفتش:

پس بازم میگم تا خودتون از نزدیک پنل مورد نظرتون رو ندید و مقایسه ی عملی انجام ندادید از مفایسه ی روی کاعذ و تو نت نتیجه گیری نهایی نکنید که ممکنه خیلی پشیمون بشید .
    البته قسمت جالب و گوهر گرانمایه این نقل و قول اینجا بود!
    کیفیت تصویر که رو نمیشه تعریف دقیقی براش آورد !
    عجب!!! یعنی کنتراست و برایتنس و وضوح حرکت و دقت رنگ و اشباع رنگ و جزئیات و چه و چه اینا همش الکیه واسه خندس؟

جوابتونو جناب alucard عزیز داد خدارو شکر که با شکل و مدرک و دلیل داد هر چند شماها هر چی بگن متوجه نمیشین بازم میرین زیر نور 50 تا لامپ تصویر پلاسمارو بقل lcd نگا میکنید میاین همه دنیارو و با اون همه موسسه و سایت و مجله و دب دبه او کب کبرو میبرین زیر سوال با کمال احترام لطفا اگه سواد یا تجربه کافی ندارین نظرات ارزشمند ابراز نفرمائید.

اخیرا تعداد پستهای دوستانی که راجع به موضوع قدیمی پلاسما و LCD بحث میکنن رو به افزایش گذاشته , این مسئله که پلاسماها در زیر نور زیاد تصویر Washed out (رنگهای کم رمق) شده نسبت به LCD ـها دارن بحث تازه و جدیدی نیست و حتی بهترین پلاسماها هم در این زمینه با مشکل مواجه هستن که نمونش پلاسمای افسانه ای اما منقرض شده Kuro پایونیر هست که هنوز بهترین HDTV ساخته شده به دست بشر تا به امروز به حساب میاد اگر کسی تصویر پلاسماهارو در زیر نور زیاد ببینه مثل نور اکثر فروشگاه های فروشنده لوازم صوتی و تصویری (حتما بعد از مراجعه به این فروشگاها به سقف یک نگاهی بندازید و تعداد لامپهای روشن رو بشمارید و به نور خورشید تابیده شده از ویترین هم توجه کنید) اولین مسئله ای که توجه رو جلب میکنه رنگهای مرده و کم رمق این پنلها در قیاس با LCD ـها و مسئله بعدی رنگ مشکی عمیقتر LCD ـها نسبت پلاسماهاست که این شبهه رو در بیننده به وجود میاره که پس این همه صحبت از کنتراست و اشباع رنگ بالا و مشکی عمیق پلاسما ها که در وبسایتها و مجلات تخصصی از اونها صحبت میشه کجاست!!؟؟
    حقیقت مطلب در اینجا نهفته که تصویر پلاسماها به خاطر نوع تکنولوژی و متریال به کار رفته در اونها برای محیطهای پر نور مناسب نیست و برای دیدن تصویر واقعی و توانایی این پنلها شما باید شرایط ایده آل رو برای این نمایشگرها فراهم کنید که این شرایط به شرایط منزل مسکونی اکثر مردم نزدیک هست یعنی محیطی با حداکثر 200lux شدت نور و یا کمتر در این محیطها پلاسماها توانایی واقعی خودشون رو در به نمایش در آوردن تصاویر نمایان میکنن اینها چند نمونه عکس هست که من خودم از پلاسمای یکی از دوستانم مدتها پیش و اتفاقا برای روشن شدن همین موضوع تهیه کرده بودم.

این پلاسمای G10 پاناسونیک هست زمانیکه فلاش دوربین مستقیما از روبرو و با فاصله کم به اون میخوره شدت تابش فلاش برخی دوربینها بسیار بالاس و برای لحظه ای میتونه شدت نور محیط رو در یک مسافت نزیدیک تا 1000lux یا حتی بیشتر بالا ببره که از نظر شدت تابش شبیه به نور محیط مغازه ها هست و محیط مناسبی برای یک پلاسما TV نیست , نور زیاد به فیلتر شیشه ای G10 که قدرت کمی برای بلاک کردن نوره محیط داره و به برایتنس این پنل غلبه میکنه و رنگها رو کم رمق و مشکی رو خاکستری نمایش میده:

تصویر پلاسمای G10 زمانیکه نور محیط کم و لامپها خاموش هست در این محیط پلاسما تی وی میتونه رنگهای کاملا براق و سرزنده نمایش بده ضمن اینکه رنگها در اوج درخشش حالت نئونی ندارن:

پلاسمای G10 در معرض تابش فلاش دوربین از فاصله نزدیک:

پلاسمای G10 در اتاق با نور متعارف که یک لوستر با 4 لامپ و یک مهتابی نور محیط رو تامین میکنه:

پلاسمای G10 در اتاق تاریک:

---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------

عزیز جان مشکی آن کاملا سرمه ای هست به خصوص وقتی مقدار این رنگ زیاد باشد و تصویر آن هم در بازی کاملا کم می آورد شاید شما قبلا تلویزیون دیگه ای نداشته اید و برای همین شچم شما عادت ندارد و اکنون از تصویر این تلویزیون راضی هستید ولی برای من که قبلا پلاسما داشتم این واقعا یک فاجعه هست کنتراست تصویر واقعا پائین هست مخصوصا روی شبکه های ماهواره کم کیفیت.
    اسم کاربری اینجانب هم ............ هست.
    سلام به دوستان عزیز با عرض پوزش از شما ولی لطفا دروغ اشاعه ندهید
    بنده خودم روی حساب حرف شما و دستانی مثل شما یک led 6960 سامسونگ خریداری کردم و به جای پلاسمای v80 پاناسونیک که 3 سال پیش خریداری کرده بودم به خانه آوردم ولی اصلا راضی نیستم تصویر led توی جای پر نور خیلی عالی هست ولی در محیط زندگی کنتراست واقعا پائینی دارد من در حال حاضر با پوست و استخوان دارم این قضیه را لمس میکنم لطفا اگر تجربه صحیح ندارید دوستان دیگر را به اشتباه وادار نکنید در ضمن بنده فروشنده led 6960 هستم چون واقعا فهمیدم این فقط یک چیزی هست که شبهی از تلویزون واقعی میباشد و اصلا با پلاسما و crt توانایی رقابت ندارد.
    موفقیت شمارا آرزومندم
    عزیز جان یک نصیحت از من به شما لطفا اینجا در مورد سامسونگ و led بد نگو که به رگ غیرت خیلیا بر میخوره کلا اسم اینجارو باید بزارن راهنمایی برای خرید سامسونگ مناسب.

7. 2 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان مرا برای خرید بین ex710 nx710 hx800 راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه ihnd4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان مرا برای خرید بین ex710 nx710 hx800 راهنمایی کنید
    منم دنبال همین EX710 بودم یک ماهه دارم میگردم توی بازار نیست دیگه هم نمیاد. باید قیدش رو بزنی.

باید رسپانسش پائین باشه توی پلاسماها این مشکل کمتره.
    من بهت پیشنهاد میکنم پلاسما v20 بخری مدل دو بعدی بهترین تلویزیون hdtv جهان در سال 2010
    ممنون از توجه شما.
    ولی من LED میخوام. میتونید بگید رسپانس قابل قبول باید حدود چند باشه؟ عددش رو منظورمه. یعنی در واقع ماکزیمم ریسپانس قابل قبول برای اینکه این حالت پیش نیاد چنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    ضمن تشکر از راهنماییهای دوستان
    میخواستم دوستان راهنمایی کنند برای خرید با توجه به امکانات وقیمت فیلیپس 9705 40 اینچ در مقایسه با led های جدید شرکتهای مختلف که در راه هست بهتره صبر کرد یا خرید .ممنون

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یه سوال : یه تلویزیون باید چه ورودی و خروجی داشته باشه تا بشه به عنوان مانیتور ازش استفاده کرد؟
    دوستان لطفا جواب بدید.
    در ضمن بین این دو جمله فرقی هست؟
    "مانیتور با قابلیت تلویزیون شدن" - "تلویزیون با قابلیت مانیتور شدن"

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان بین این سه مدل کدام را بخرم بهتر هست
    1.EX710
    6960
    C650

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

از دوستان صاحب نظر خصوصا جناب Alucard و tanhayam ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید:
    من یک ال سی دی یا ال ای دی 32 یا 37 اینچ میخوام که مشخصات زیر رو داشته باشه:
    1. تصویر شفاف با رنگهای عالی و کنتراست بالا و وضوح کامل تصویری با حفظ جزئیات رو از ما هو ا ر ه و ر سیو ر بده (مسئله تصاویر SD و Upscaling رو که من آخرش نفهمیدم دقیقا یعنی چی با این شرایطی که من گفتم رو مد نظر داشته باشید)
    2. کیفیت صدای عالی داشته باشه
    3. عمر طولانی داشته باشه چون من لااقل حدود 10 ساعت یا بیشتر در روز تلویزیون روشن دارم و میخوام طول عمر طولانی داشته باشه بدون اینکه از کیفیتش افت کنه
    4. پورت usb برای عکس و فیلم و موزیک برای فرمتهای متداول داشته باشه
    5. همچنین یه بچه کوچیک توی خونه دارم که میخواهم صفحه خیلی حساسی نباشه که با هر تماسی به مشکل بربخورد
    بین مدلهای سونی و سامسونگ هم LCD و هم LED چه مدلهایی رو پیشنهاد میدهید. یا اگه این مشخصات توی مارکهای دیگه و کیفیت بهتر داشته باشه دوست دارم بدونم و بررسی کنم (قیمت چندان برام مهم نیست)
    و یا اصلا تلویزیون CRT قدیمی خودمان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •