آقا مشکل ما رو هیشکی جواب نداد
آقا مشکل ما رو هیشکی جواب نداد
این پچ رو که نصب میکنم برای رفتن به بازی سریال میخواد یه صفحه هست که unlock request code داره و سریال هم می خواد
ادیت شد===========
Last edited by farhad_persona; 21-08-2010 at 19:45.
قسمت آخرا بازی که نیکو هلیکوپتری که جیکوب میاره آویزن میشه و با Space رو زد که بیاد داخلش. من هی چی Space رو میزنم عمل نمیکنه و آخر نیکو می افته و میمیره و با زدن Space فقط جهت دوربین عوض میشه.
چیکار کنم؟ راهی داره؟
چطوری میشه دکمه ها رو تغییر داد؟ من تو منو چیزی ندیدم.
بازی من اجرا میشه و سرعتش هم خوبه ولی بیشتر جزئیات بازی نامرئی هستند و موقعی که میخوام بنچ مارک کنم میاد تو ویندوز
مشکل چیه؟
شما به پچ هفت نیاز دارین + کرکشاواو یه مشکلی, بازی گیر میکنه انگار تیک داره اگه راه حلی هست بگید فک کنم باید پچ نصب کنم نه؟ لینک بدید پلیز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدcommandline.rarسلام به دوستان گلم چرا وقتی که پچ 1.0.4.0 یا1.0.2.0 رو میریزم قسمت texture quality از low و view distance از 1 بالا تر نمیره وشماره ی کش گرافیک تو پایین صفحه اپشن-گرافیک 1009-280 هستش چیکار کنم؟؟؟؟ممنون میشم جوابمو بدید خیلی مهمه!!!!
رو دانلود کنین و بریزین محل نصب بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خرید بازی Grand Theft Auto 4 در وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از همه جا ارزون تره هر کی نخریده پیشنهاد میکنم از این جا بخره من از این وبلاگ خریدم نصب آسان داره بعد قیمتش 3000 تومان هستش4 دی وی دی خلاصه من ازشون راضیم
دوستان من پچ هفتم رو نصب کردم و کرک رو کپی کردم ولی نمیدونم چرا این xlive less کار نمیکنه .
یا ارور میده یا وارد بازی میشم و صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاد و میخواد کانکت بشه به اینترنت.
آخرین xlivess رو هم کپی کردم!
البته ظاهرا این پچ هفتم با scricthook .dll هم مشکل داشت و برا اون هم ارور داد. اینو چی کنم؟
ترینر و Spark برا پچ هفتم اومده؟
سلام .
من این بازی رو تا 57% رفتم ..حالا ویندوز عوض کردم...البته قبلش سیو های بازی رو که در
C:\Documents and Settings\AhmadReza\Local Settings\Application Data
بود رو ذخیره کردم ...توی My Documents رو هم پوشه ی Rockstar Games رو ذخیره کردم...
حالا ویندوز سون نصب کردم ..چطوری باید سیو هام رو اجرا کنم؟؟؟؟؟؟؟
توروخدا کمک کنید چون اصلا حوصله ی از اول رفتن رو ندارم.....!!!!!!
سلام دوست عزیز یه وقت تبلیغی چیزی نکنیا......خرید بازی Grand Theft Auto 4 در وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از همه جا ارزون تره هر کی نخریده پیشنهاد میکنم از این جا بخره من از این وبلاگ خریدم نصب آسان داره بعد قیمتش 3000 تومان هستش4 دی وی دی خلاصه من ازشون راضیم![]()
سلام
قبل از ورود به بازی این پیغام میده و وارد بازی نمیشه؟!
مشکل از کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)