تو ماه فروردین چقدر دانلود داشتید؟؟؟
من که اینقدر:
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تو ماه فروردین چقدر دانلود داشتید؟؟؟
من که اینقدر:
![]()
من لینک دانلود پدر خوانده 1-2-3
از مدیا فایر رامیخواستم
اگه کسی داره بذاره
اگه کسی میتونه برام لینکشو مستقیم کنه
من یه جا دیدم اما adrive بود
دیگه وقتی برای دانلود مجانی نموندهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من حدود 26 گیگ تا الان مصرف کردم...بدون اینکه اکانت رپیدشر داشته باشم
فکر کن اگ اکانت داشتم چه میکردم؟
آخر شب میزان مصرفمو براتون میزارم![]()
من نمیدونم شما چطور اینقدر دانلود میکنین
بگین سرویستون چیه ؟
من تا دیروز سرویس اکو 128 داشتم ولی 4 5 ماهی میشد که سرعتم از 10 بالاتر نمیرفت هر چیم زنگ میزدم یا براشون پیغام میذاشتم فوقش یکی دو روز خوب میشد بعدش روز از نو روزی از نو
تا اینکه دیروز به هوای اینکه سرعتم بهتر بشه رفتم رو آرت 128
الان سرعتم از 2 کیلو بالاتر نمیره دو روزه میخوام یه فایل 8 مگی دان کنم نمیتونم
لعنت بر پدر این دزدا و بالا سریاشون
اعصابم شدیدا خورده
کسی میدونه باید به کی فحش بدم الان ؟
پشتیبانی نه ، به کی میشه الان فحش داد ؟ میخوام زنگ بزنم فحش بدم فقط فحش
پدر سوخته ها یه روز که پرداخت میفته عقب انگار دزد گرفتن حالا از دیال آپم وضعم بدتر شده ، خیر سرم مثلا آرت دارم
مهدی جان من سیستمم خرابه!! اکثر موقعها هنگ میکرد و جالب اینجا بود که فایلهایی رو که دانلود کرده بودم رو ریست میکرد :((
اکثرآ هم بازی کردم
ممدجون سرویس من اکو512 هست !! شما کدوم شهری ؟من نمیدونم شما چطور اینقدر دانلود میکنین
بگین سرویستون چیه ؟
من تا دیروز سرویس اکو 128 داشتم ولی 4 5 ماهی میشد که سرعتم از 10 بالاتر نمیرفت هر چیم زنگ میزدم یا براشون پیغام میذاشتم فوقش یکی دو روز خوب میشد بعدش روز از نو روزی از نو
تا اینکه دیروز به هوای اینکه سرعتم بهتر بشه رفتم رو آرت 128
الان سرعتم از 2 کیلو بالاتر نمیره دو روزه میخوام یه فایل 8 مگی دان کنم نمیتونم
لعنت بر پدر این دزدا و بالا سریاشون
اعصابم شدیدا خورده
کسی میدونه باید به کی فحش بدم الان ؟
پشتیبانی نه ، به کی میشه الان فحش داد ؟ میخوام زنگ بزنم فحش بدم فقط فحش
پدر سوخته ها یه روز که پرداخت میفته عقب انگار دزد گرفتن حالا از دیال آپم وضعم بدتر شده ، خیر سرم مثلا آرت دارم
دوست عزیز لطفا درخواست لینک و فیلم رو در تاپیک مربوطه مطرح کن، اینطوری هم زودتر به نتیجه میرسی هم این تاپیک بسته نمیشه. مرسی.
اگه نتونستي به شاتل فحش بدي ، مي توني براي اطمينان بيشتر بري از تلفن عمومي زنگ بزني به 118 ، آتش نشاني ؛ رستوران ها ، پيك موتوري و... رو به فحش بكشي. خيلي آرومت مي كنه .به کی میشه الان فحش داد ؟ میخوام زنگ بزنم فحش بدم فقط فحش
من کرجم متاسفانه
ببین بچه جون برو خودتو مسخره کن
من اون لحظه خیلی عصبانی بودم الانم با خوندن این پستت دوباره عصبانیم کردی
اگر تو هم 5 ماه به جای اینکه سرعتت 16 باشه دور و بر 10 بود و اعتراض و شکایتت رو با بی ادبی و کج دهنی جواب میدادن ....
اگر آخر هر ماه 50 بار بهت زنگ میزدن و با تهدید اینکه اگر پولت رو تا آخر این هفته ندی سرویست رو قطع میکنیم باهات حرف میزدن
اگر وقتی میخوای سرویست رو عوض کنی مجبورت میکردن تا 50 بار بهشون زنگ بزنی و با منت انگار ارث پدرشون رو میخوای باهات حرف میزدن
و بعد تمام این قضایا و کلی دوندگی برای بهبود سرعت ، با صحنه ای مواجه میشی که سرعت دانلودت به 1 کیلو بایت و حتی 1 کیلو بایت هم نمیرسه و برای دانلود 10 مگ دو روز معطل میشی، حتما به شهرداری و آتش نشانی و ... زنگ میزدی و فحش میدادی
تا وقتی نمیدونی داری با کی حرف میزنی مراقب حرف زدنت باش
اینو تو اون کلت فرو کن
من اصلا شما رو مسخره نكردم. خيلي هم جدي گفتم. آدم بعضي وقت ها دلش ميخواد فحش بده ،ولي كار ما پيش شاتل گيره و نميشه بهش بد و بيراه گفت !تا وقتی نمیدونی داری با کی حرف میزنی مراقب حرف زدنت باش
اینو تو اون کلت فرو کن
من خودم از مركز تلفن قدس هستم و الان نزديك 5 ساله كه منتظر بودم اين مركز لطف كنه و ADSL بياره. همونطور كه مي دونين اين مركز يكي از بد ترين مراكز تهرانه.
الان هم كه فقط شركت شاتل اين سرويس رو آورده ، حدود بيست روزه كه سفارش دادم و پولش رو دادم و قرار داد رو امضا كردم و هنوز هيچي به هيچي . هر روز يك بهونه مي گيرند.
يك بار آخرين قبض پرداختي رو مي خوان كه هنوز به دست من نرسيده ، يك بار ميگن احتمال داره كه خط تلفن شما pcm باشه . (كه در اين باره كلي تحقيق كردم يك تاپيك پر عكس هم تو همين انجمن زده ام ) ، يك بار ميگن مخابرات شما فعلا درخواست رانژه كردن خط رو قبول نمي كنه و....
من هم خيلي دلم ميخواد به شاتل فحش بدم ، ولي متاسفانه كارم پيش اونها گيره !
به هر حال ، اگه ناراحت شدين ببخشيد . چون از حرف من اشتباه برداشت كرده بوديد.
Last edited by babak22ir; 27-03-2009 at 16:18.
هم اکنون 208 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 208 مهمان)