اگه من سونی اریکسون رو میشناسم رمش رو اینقدر نمیزاره.شک نکن.اگه بالای 750 بود من از اینجا میرم
میم یه جای دور
منبع من هم بدکش نیستتاحالا بهم دروغ نگفته.حداقل با من یکی رو راسته
![]()
اگه من سونی اریکسون رو میشناسم رمش رو اینقدر نمیزاره.شک نکن.اگه بالای 750 بود من از اینجا میرم
میم یه جای دور
منبع من هم بدکش نیستتاحالا بهم دروغ نگفته.حداقل با من یکی رو راسته
![]()
اگه فیک نباشه با شناختی که من از اس ای دارم سه ماهه سوم 2012 تاریخ ریلیزش میشه بعدشم دقیقا روز اخر سه ماهه سوم تازه ریلیزش شروع میشه اواخر 2012 تو ایرانه
حالا هی بگین مصطفی شوخی میکنه.این خط ، اینم نشون
اگه بخواد اس ای بخواد واقعا این گوشیو بزنه خیلی خوب میشه فقط زمان عرضشم مهمه اگه بخواد طبق معمول دیر بده که دیگه امیدی بهش نیست
میگن معرفیش همین چند هفته اخیر هست و به بازار اومدنش توی سپتامبر.میتونه درست باشه.ولی با شناختی که ما از ای ای داریم بعیده ازش.مخصوصا چون هنوز قیمت آرک و پلی به سقف چسبیده بعیده این بیاد به بازار.میخوره توی سر اونا.در واقع بازار اونا بهم میریزه.
آقا قضیه چیه ؟ من یه مدت نبودم ! کلا چه خبر ؟یه سامری بدین بینم
![]()
هیچ خبری نیست.به قول حامد ای ایمیخواد یه گوشی بده یه 2-3 سال دیگه هم میاد بازار.دیگه خبری نیست جز اینکه سهم ای ای فرت و فرت کمتر میشه و از این حرفها دیگه...سامری بهتر خواستی برو پیش حامد..حامد بچه دقیق تریه
![]()
@مصطفي
اتفاقا نشون دادي هيچ شناختي از اس ئي ندارييعني داري و شناختت مال 1 سال پيشه!
تو يه سال اخير اس ئي ريليزاش سر وقت بوده و تاخيري نداشته! و فاصله بين معرفيش تا ريليزش خيلي كمتر شده و شده مثل بقيه!
@حامد
حامد اومد زود هنگام اين گوشي خيلي تاثير منفي روي فروش آرك نداره! چرا؟ چون تقريبا همه برند ها دو هسته اي هاشونو زدن و ميشه گفت كار از اين كارا گذشته !قيمت آرك هم بايد بياد پايين چه اين گوشي بياد چه نياد.ولی با شناختی که ما از ای ای داریم بعیده ازش.مخصوصا چون هنوز قیمت آرک و پلی به سقف چسبیده بعیده این بیاد به بازار.میخوره توی سر اونا.در واقع بازار اونا بهم میریزه.
در كل
من خودمم بعيد ميدونم اين گوشي تو سپتامبر در بياد ! اگه زود بيرون بياد نشون ميده بازم يه چيپ قديمي رو ميخواد ازش استفاده كنه كه بقيه ته ديكشم خوردن!
مگه اين كه بخواد تو دوربين و رم عقب موندگيش رو جبران كنه!
(كه به احتمال زياد همين هم هست)
اطلاعات من در مورد چیپست ها در حد اطلاعات یه بز در مورد خورشت سبزیه
ولی تا جایی که من دیدم این قیمت آرک پایین بیا نیست مثل اینکه.
اس ای 2 هسته ای رو توی این یکماه اخیر رو نکنه دیگه خیلی دیر میشه مگر اینکه یکی دو ماه دیگه معرفی کنه و زود بده بیرون که در قاموسش نیست![]()
حامد سري به تاپيك آرك بزن!ولی تا جایی که من دیدم این قیمت آرک پایین بیا نیست مثل اینکه.
اس ای 2 هسته ای رو توی این یکماه اخیر رو نکنه دیگه خیلی دیر میشه مگر اینکه یکی دو ماه دیگه معرفی کنه و زود بده بیرون که در قاموسش نیست
قيمتا شكسته شده
آرك به گفته فرهوده تو شهر خودتون ،موبايل منافي ميده 620 تومن! (اگه خودت صحتش رو چك كني كه عاليه )
كه داره مياد پايين هنوز
علی%
قیمت آرک تحت تاثیر مسائل حاشیه ایی بالا موند..وگرنه زود تر از اینها پایین میامد....اینم واسه ارک زیاده...تو بازار فعلی 500 مناسبه واسش
علی&
من حرفی از تاخیر نزدم..حرفم از تاریخ دیر هنگام تمامی ریلیز های 2 سال اخیر بوده.منظورم گوشی های های اند هست.هر چند کپی پست ها رو هم زیر 3 ماه ریلیز نمیکنه چه برسه همچین گوشی خاصی(برای اس ای)......
اقا نزن
آخ
اوخ
نزن
اعتراف
اعتراف میکنم من نفوذیه فن بوی های سامسونگماونها خامم کردن بهم پول دادن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)