بايد اول از همه مودم را به صورت bridge پيكر بندي كنيد.
این کار چطوری انجام میشه؟
بايد اول از همه مودم را به صورت bridge پيكر بندي كنيد.
این کار چطوری انجام میشه؟
به نظر من سازگار ترین مودم با امکانات ایران برند alfex هست که اینجا اصلا نامی ازش برده نشده
به خصوص آلفکس کمبو که قابلیت استفاده همزمان از لن و یو اس بی ... رو داره.
اقا من این کارم کردم اما جواب نداد بازم خطا گرفت و اپدیت نشد.
خطاشم این بود .
Wireless Router Update
Fatal error during image uploading!
The wireless router is rebooting now! This process will take about 60 seconds
در ضمن از اینترنت اکسپلور استفاده میکنم
شما زمانی که به Setup مودم وارد شدین این کار امکان پذیر میباشد.
برای ورود به setup مودم ip 192.168.1.1 را در اینتر نت اکسپلور وارد و در قسمت یوزر و پسورد کتمه admin را وارد میکنین .
سلام
چند مدل مودم وایرلس معرفی کنید طوری که تا شعاع 15 متری و حدود 7 دیوار رو پوشش بده
آیا مودم های سری N مناسبند؟
اصلا ممکنه ؟ :دي
ممنون
من وقتی ping 4.2.2.4 را میزنم .به من میده 189 .ولی همین الان در سایت speedtest برای london تست کردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من در تنظیمات مودم خودم به جای گزینه ppoe گزینه bridge را زدم تا بخوام با کانکشن به اینترنت برم.سرعت اینترنت من خیلی بیشتر شد.مخصوصا وقتی سایت ها را باز میکنم.سرعت دونلود هم حدود 7 تا 10 کیلو بایت اضافه شده.دلیلش چیه؟
راستی.من الان که داشتم یک موزیک را دونلود میکردم.سرعت دونلود خیلی عجیبی داشتم.یعنی 2 ثانیه روی 30 بود و دوثانیه روی 25.حتی روی 16 هم میرفت.یعنی در 2 دقیقه دنلود همینطوری سرعتش تغییر میکرد.چه دلیلی میتونه داشته باشه؟؟؟/؟
دلیل مختلفی میتونه داشته باشه
1- چون سرعت adsl به اشتراک گذاشته میشه برای همین احتمال خالی بودن و پر بودن پهنای باند وجود داره و برای همین سرعت کم وزیاد میشه .
2- چون از اون سایتی که دارین دانلود میکنی اونم پهنای باندش بی نهایت نیست اونم امکان کم و زیاد شدن پهنای باندش هست
3- از نویز های مودم هم امکان داره باشه و ...
شما بگوييد دقيقاً كدوم ورژن را دانلود كرديد ؟
سلام دوستان من یه مودم ASus WL-AM602 دارم وقتی که روی حالت Poin to Point Protocol Ethernet یا همون pppoe تنظیم می کنم به اینترنت وصل نمی شم .یعنی وقتی می رم تو IE میگه ارتباط بر قرار نشد می خواستم ازتون خواهش کنم که روش تنظیم روی pppoe رو کامل توضیح بدین شاید من اشتباه می کنم...بعد می خواستم ببینم که امکان داره مشکل از سخت افزار یا نرم افزار مودم باشه یا نه....آخه با ISP که تماس گرفتم گفتن مودم ممکنه ساپورت نکنه...بعد میخواستم بدونم ممکنه که مشکل از خود ISP باشه یا نه ...من با شبدیز کرج قرارداد دارم و سرعتمم 512 Premium ولی موقع دانلود تو ساعت کم ترافیک از 35 تا 60 بالاتر نمی ره....راستی تمامه راهای PPPOE رو هم امتهان می کنم........خواهشن یه راه جلو پام بزاریدو اگه میشه همه ی سوالامو جواب بدید...........ممنون (بابا چرا هیچکس جواب مارو نمیده)
این اسم فایل FW_WLAM604g_3007A که از خود سایت asus گرفتم و ورژن اونم Version 3.0.0.7A هستش البته ورژن خودمم Software Version:2.0.3.1 هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)