اره به صورت زنده استفاده کردم
بعد میخوام در کنار ویندوز ایکس پی ازش استفاده کنم
3 تا داریو دارم سی / دی / ای
نمیخوام توی درایو سی نصبش کنم میخوای توی درایو دی نصبش کنم باید درایو رو خالی و فرمت کنم؟
اره به صورت زنده استفاده کردم
بعد میخوام در کنار ویندوز ایکس پی ازش استفاده کنم
3 تا داریو دارم سی / دی / ای
نمیخوام توی درایو سی نصبش کنم میخوای توی درایو دی نصبش کنم باید درایو رو خالی و فرمت کنم؟
به نام خدا
سلام
برنامهی system monitor که به صورت پیشفرض نصب هست، میتواند برنامهها را ببندد.
براش یک میانبر هم درست کن.
خب برای نصب در کنار ایکس پی چیکار کنم؟
اموزش های نصب رو دنبال کنی درست میشه!...
اموزش های زیادی برای نصب کردن در کنار سیستم عامل کنونی هست!!ابتدا بای حدود 20-25 گیگ فضا براش باز کنی بعد...
بعدشم، اگر سیستمتون قدیمیه، بهتره این نسخه رو نصب نکنین و یه نسخهی قدیمی تر مثل 9.4 یا 9.10 نصب کنین!
یا یه سیستم دیگه!![]()
بهتر است تا اساتید یک راهنمایی تصویری ارایه نداده اند از نصب خودداری نمایید (خطر بر فنا رفتن کل هارد وجود دارد)
همه ورژن های لینوکس (قبل از 13) را می توان از داخل ویندوز مانند یک نرم افزار معمولی نصب کرد!)
Last edited by vissoto; 14-01-2014 at 19:55.
من نسخه 13/10 رو دانلود کردم
بعد من چون روی داریو سی ویندوز ایکس پی دارم و داریو سی توسط دیپ فریز منجمد شده میخوام درایو ای رو بهش اختصاص بدم یکی از دوستان این روش رو پیشنهاد کرد میذارم ببیند درست گفتن:
تمام اطلاعات از ایی به دی منتقل کن،طوریکه ایی که پارت اره خالی بشه
بعد روی مایکامپیوتر راست کلیک و برو قسمت منجمنت، توی ستون سمت چپ اخرین به اسم دیسکمنجمنت یا همچین چیزی
توی قسمت مرکزی چیزی که باز میشه تما درایوات قابل مشاهده هست روی ایی که اخری هست راست کیلیک و بعد دلیتش کن
قسمت دلیت شده اخر دیسک باید قرار بگیره
با لایو اوبونتو بیا بالا روی نصب بجا ترای کلیک کن تا وارد قسمت نصب بشی احتمالا تا جای که یاد دارم اولین صفحه برای نصب قسمت نصب کدکهاست که میپرسه اونو رد و صفحه دوم فکرکنم وافای باشه دقیق یادم نیست
اما صفحه نصب اصلی اگه پارت اخر پارتیشنتو دلیت کرده باشی فکر چهارتا گزینه میشه اولی با این مضموم که زبان نصب فارسی باشه میگه نصب در کنار ویندوز اکسپی یا هر ویندوز که داری دوتای دیگه بی موردو خطری و اخری سایر یا نصب دستی
اگه انگلیسی زبان نصب باشه گزینه اولی میشه along side windows و اخری میشه something else
سلام....
خیر من که متوجه نشدم چی گفتم برا نصب!...
این مطلب رو بخونین و طبق این پیش برین بهتره...!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تصویری و تمیز براتون گذاشته که چی به چیه...
این ایجاد پارتیشن رو توسط ویندوز 7 توضیح داده من ویندوزم ایکس پی هستش
مراحل نصب رو من عرض کردم! وگرنه پارتیش رو بر اساس ویندوز XP و اموزش خودتون برید...
البته میتونید از چند درایو، فضای خالی باز کنین که فک کنم ایکسپی این مورد رو هم ساپورت میکرد...
فقط، این مورد رو حواستون باشه که اگر خدایی نکرده کوچیکترین اشتباهی بکنین(مرحلهی پارتیشن بندی) خیلی سریع هاردتون رو به ظاهر فرمت میکنه.... برای این مسئله، باید دیسک زندهی اوبونتو یا یه سیستم متصل به نت دم دستتون باشه....( مثلا مطمئن بشین که ساختن کانکشن با اوبونتو) رو بلدین اگر از کانکشن استفاده میکنین...!!!
چون اگر مشکلی پیش بیاد، بتونین سوال بپرسین!
اگر هم اشتباهی هارد رو کامل فرمت کردین، دست به چیزی نزنین تا یه سری برنامهی مربوط به هارد رو بهتون معرفی کنیم هارد رو برگردونین...
خلاصه حفظی نرین جلو مخصوصا پارتیشن بندی رو!! من بعد از چند سال داشتن اوبونتو، هنوز توی یه کامپیوتر دیگه صفحهی دقیق اموزش نصب رو باز میذارم و اصلا استفاده هم نمیکنم ازش، ولی اگر جایی چیزی یادم رفت، از اون استفاده میکنم!!...
اره درایو D رو خالی کن بعد برو برای نصب............
مواظب باش تو ساختن پارتیشن اشتباه نکنی
ممکنه همه اطلاعاتت از بین بره
من اولین بار که لینوکس نصب کردم 400 گیگ از اطلاعاتم پرید داشتم سکته میزدم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)