تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 517 از 1138 اولاول ... 174174675075135145155165175185195205215275676171017 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,161 به 5,170 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshin50cent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NEW YORK CITY

پيش فرض

قیمتاشون رو راستش نپرسیدم رو شیشه جفتشون زده بود فروشی ولی بعد که رفنه دوباره ببینمشون دیدم ایمپالاهه صاحابش انگار منصرف شده بود یا شایدم فروخته بودتش کاغذ فروش رو برداشته بود! در مورد داخل ایمپالا نه دیگه عکس ندارم من داشتم رد میشدم اینو گرفتم از بیرونش ولی به نظر ماشین سالمی میومد همینطور که میبینید ظاهر نسباتا تر تمیزی هم داره اما دارت...این نسباتا داغون هست. بدنش و به خصوص سقفش پوسیدگیهای زیادی داره خیلی وقت هم هست که اونجا زیر برف و بارون و آفتابه کلا رنگ ماشین رفته در بعضی جاها! من قیمت دارت رو میرم میپرسم میام اعلام میکنم اگه کسی خواست!

2. 4 کاربر از afshin50cent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

كليدهاي اصلي شيشه بالابر سرويس شدن. براي اين كار اول قاب فلزي اون رو باز ميكنيم.در مدلهاي تايواني اين قاب از پلاستيك ساخته شده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    داخل كليد كنتاكتهاي اتصال برق مثبت را ميبينيم كه معمولا بر اثر فشار زياد جريان برق و آمپر بالايي كه از اونها گذشته اكسيده و سياه شدند . دهانه دو سمت پلاتين اونها رو با كمك يك سمباده نرم يا سوهان كوچك تميز ميكنيم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همينطور قسمت فشار دهنده كه از پلاستيك ساخته شده رو با اسپري تميز كننده خشك تميز ميكنيم تا تمام غبارها و جرمها پاك بشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كليد هاي ديگه رو هم به همين صورت سرويس ميكنيم تا آماده كار بشه.
    سوكت پشت كليدها رو تميز و سرسيمهاي اونها رو آماده و محكم كرده و به ترتيب در جاي خودشون قرار ميديم و آزمايش ميكنيم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    براي جلوگيري از خال زدن پلاتين دكمه هاي شيشه و همچنين فشار كمتر بر سيم كشي ماشين و حركت سريعتر و بهتر موتورهاي بالابر ، سر راه ورودي هركدام از موتورها يك آفتمات آمپر بالا( 40 آمپر) نصب كردم .توجه داشته باشيد كه بايد يك سيم كشي مثبت اضافه از سر باطري يا سر اتومات استارت كه برق مثبت قوي داره براي هر در بكشيد.و ديگه اينكه سيم مثبتي كه برق رو براي سوئيچ ميبره قبل از سوئيچ دو شاخه شده كه يكي مربوط به سوئيچ همان در و ديگري مربوط به سوئيچ درب راننده است كه فرمانده و براي سه در ديگه هم عمل ميكنه، بايد خروجي مثبت آفتمات رو به مسير دومي كه از سوئيچ اصلي است بديد تا آفتمات هم از سوئيچ درب خودش و هم سوئيچ اصلي فرمانده سمت راننده عمل بكنه.محل نصب آفتمات را هم جايي انتخاب كنين كه در مسير حركت شيشه و متعلقات اون نباشه.
    براي چراغهاي جلو هم يك مدار جداگانه آفتمات گذاشتم تا فشار بر سيمكشي اصلي ماشين وارد نشده و نوردهي بهتري بوجود بياد. معمولا براي اين كار از دوتا آفتمات كه نور بالا و پايين رو پوشش ميدن استفاده ميشه، اما بايد سيم كشي مجددي براي اونها انجام داد. بتازگي مدار سيم كشي آماده به همراه دوتا آفتمات كه روي اونها سوار شده و همچنين سوكتهاي سه شاخه چراغ متصل به اونها بصورت آماده در بازار آمده كه كار رو خيلي راحتتر و تميزتر ميكنه و هركسي با مقدار كمي معلومات فني ميتونه اون رو به راحتي سوار كنه.
    اينجا دوتا سر سيم مثبت داريم كه به قطب مثبت باطري وصل ميشه. دوتا فيوز هم براي اطمينان سر راه اونها گذاشته شده
    سرسيمهاي مثبت رو به باطري وصل ميكنيم.
    يك سرسيم منفي هم مال چراغ سمت راست كه به بدنه وصل ميشه
    سوكت چراغ سمت راست رو در آورده و به سوكت مدار كه براي اتصال به اون آماده شده وصل ميكنيم. برق اصلي از سمت كليد براي روشن و خاموش كردن از اين سوكت به آفتماتها ميرسه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از محل مناسبي سيم كشي جديد را عبور داده و آفتماتها رو روي بدنه محكم سوار ميكنيم.
    ادامه سيم كشي رو از زير سيني بالاي رادياتور رد كرده و به سمت چراغ چپ ادامه ميديم . سوكت چراغ سمت چپ رو درآورده و سوكت سيم كشي جديد رو به اون وصل ميكنيم.
    منفي چراغ سمت چپ را هم به بدنه وصل ميكنيم.
    مدار آماده شده و چراغها را سوار ميكنيم.

4. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شبكه جلو در چند محل ترك داشت كه با چسب دوقلو و 1.2.3 چسباندم همينطور آبكاري بعضي نقاط اون بخاطر مرور زمان پاك شده بود كه با استفاده از ورق نازك آلومينيم بازسازي شد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چراغهاي جلو و شبكه و زهوار جلو كاپوت و قابهاي دور هر دو چراغ و ابرويي دو سمت سوار شد.
    امروز شيشه هاي جلو و عقب را سوار كردم. شيشه جلو تعويض شد چون شكسته بود. ايراني درجه يك با نصب 65.000 تومان. دور محل سوار شدن و قاب شيشه ها تميز شد
    پيم هاي قبلي كه روي بدنه بود بخاطر صافكاري و بازسازي ستونها از بين رفته بود بنابراين خارهاي زهوار رو با پيچ خودكار سوار كردند.
    دورتا دور قاب چسب آهن زده شد تا نوار آبندي زير شيشه سوار بشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دور محل سوار شدن چسب سليكن مشكي زده شد. براي شيشه عقب هم همين مراحل تكرار شد.
    زهوارهاي شيشه سوار شد و دور اونها دوباره با چسب سليكن بيرنگ آب بندي شد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 10 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi3573's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

خسته نباشی....تمومش کن... تا قبل خدمت هم چنان منتظر سفرت به اینجا هستیم البته با رخش..
    دیروز رله شیشه بالابر از کار افتاد... سالمه ولی هر کار کردم جون نداشت.. با رله 4 فیش عوضش کردم.. ماشالله خوب شد...

8. 2 کاربر از mahdi3573 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

يكي از دوستان اين مطلب رو از يك سايت پيدا كرد و براي من فرستاد.
    ببينيد و نظر بديد.

آيا شما هم جزو كساني هستيد كه معتقديد ماشينهاي قديمي محكمتر و امن تر هستند؟ سختگير ترين موسسه امنيتي براي خودروها كه موسسه بيمه براي امنيت بزرگراه هاي آمريكا است در پنجاهمينسالگرد تاسيسش ,آزمايشي را براي نشان دادن پيشرفت در امنيت ماشينهاي امروزي نسبت به 50 سال قبل تدارك ديد . در اين آزمايش دو ماشين شورلت بل اير 1959 و شورلت ماليبو 2009 در شرايط كنترل شده باهم برخورد مي كنند. توجه شما رو به نتيجه اين تصادف جلب مي كنيم
    Last edited by camaro lt; 08-06-2012 at 00:33.

10. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

آره دیدم جالبه...همیشه اعتقادمون به واقعیت کلیپ بوده و هست...

به نقل از آگهی دهنده...
    نوا کونکورز کاستوم مدل 76

عجب داشبوردی....
    Last edited by mahdi3573; 06-06-2012 at 21:22.

12. 2 کاربر از mahdi3573 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من تقریبا از اولی که جناب کامرو بازسازی ماشینشان را شروع کردن پیگیر تاپیک بودم، کلا علاقه ی خاصی به ماشین مخصوصی و یا آمریکایی ندارم ولی عاشق مکانیکی هستم و فکر میکنم یه روزی باید یه مکانیکی بزنم.
    سرتان را درد نیاورم، اینجایی که هستیم یه مرکز اسقاطی هست به نام Pull A Part، جریانش به این صورت هست که ماشین هایی که دیگر هزینه تعمیرش (تصادفی/مکانیکی) از هزینه خود ماشین بیشتر میشه به اینجا منتقل میشه و ملت میتوانند بروند و قطعه مورد نیاز ماشین خودشان را، خودشان از روی اون ماشین داغان بردارند، و به قیمت بسیار بسیار ناچیز بخرند و بیارند روی ماشین خودشان سوار کنند.

این قطعه میتونه از یک لامپ کوچیک باشه تا موتور ماشین و بکسل و گیریبکس و همه چیز.

یه جرثقیل دستی داره، میبری بالای ماشین و موتور رو میاری پایین، ولی همه آچار و نیروی بدنی و لوازم رو خودت باید بیاری.
    من تا حالا نشده بود برم سمت ماشین های آمریکایی، چون ماشین خودم نیسان هست و اینوره، امروز که میخواستم بالابر ماشین خودم رو عوض کنم یه سر خیلی خیلی کوچیک به قسمت آمریکایی زدم و چندتا عکس برای شما دوستان گرفتم.

البته خیلی خیلی بیشتر هست، من فقط از همین اولی ها عکس گرفتم، فرض کنید 250 تا ردیف هست کلا که حدود 35 تا ماشین توی هر ردیف هست، موقع ورود مدل ماشین و سال تولید را میزنید، لیست تمام ماشین هایی که به مدل شما میخورند با سال تولید و زمانی که به گاراج منتقل شده را پرینت میکند و میده بهتان که برید پیدا کنید.
    در مورد قیمت هم من موتور شیشه بالابر خراب شده بود، نو اش حدود 80 دلار بود، رفتم باز کردم شد 23 دلار.
    فکر کنم این گاراج برای شما دوستان بهشتی باشه،موفق باشید.

14. 7 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خيلي خيلي جالبه!قبلا هم در مورد اينجور جاها جسته گريخته چيزهايي شنيده بودم.
    بخصوص اينكه هزينه خيلي كمي رو بايد بديد. واقعا يه چيزي بيشتر از بهشته!!
    البته اگر اينها توي ايران بودن اصلا كارشون به اينجا نميرسيد، براي ايران هركدام از اينها حكم طلا رو داره و با يه بازسازي ساده تبديل به يه ماشين عالي ميشدن..
    حيف..اگه ميشد بياريم،..
    به كاپوت اين پونتياك قرمز آخري خوب دقت كنين..فكر كنم چندتا جاي گلوله توي كاپوتش هست!! اگه اونجا بودم يه نوا پيدا ميكردم و كلي چيز از روش باز ميكردم! بخصوص رودريهاي فابريك كه الان براي من با ارزشتر از طلا شده..
    ا

16. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

ازاینجا بهترش هم اونورا پیدا میشه......اما اینجا.............

.................................................. .................................................. .

کامارو جان یه سری به این آدرس بزن

(رودری و درپوشهای داخل بیوک و نوا ابی کرم و قرمز نو نو)

.................................................. .................................................. .....

یکی بگه کامارو مدل نوا یعنی چی؟

Last edited by mahdi3573; 09-06-2012 at 01:37.

18. این کاربر از mahdi3573 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جالبه، نوشته واسه این کار مجوز هم داره !!

20. این کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •