رو فيبر نوري باشه نميتونيد از جاي ديگه اي اي دي اس ال بگيريد ، ميتونيد وايمكس بگيريد.
رو فيبر نوري باشه نميتونيد از جاي ديگه اي اي دي اس ال بگيريد ، ميتونيد وايمكس بگيريد.
وایمکس خیلی گرونه محدودش هم به درد من نمیخوره
یعنی هیچ راهی نیست ؟![]()
3 روز خط تلفن قطع بود ، در نتیجه اینترنت هم قطع بود .
بعد 3 روز که وصل شده الان سرعت ما رو نصف کردن ، 1 مگ داشتم الان شده 512 .
زنگ زدم مخابرات میگم این چه وضعشه میگه دیتا مشکل داره صبر کنید درست می کنن ، میگم کی ؟ میگه معلوم نیست !!!!!!!!!!!!!
پ . ن : دیشب با سرویس نوین نت 8 مگابیت کار کردم ، سرعت دانلود 940 کیلوبایت در ثانیه !!!!
من نمی دونم اینا از ما پرسیدن برداشتن خط ما رو فیبر نوری کردن که الان اجازه نداریم از هیچ جا اینترنت بخریم ؟![]()
Last edited by =CYBER=; 07-07-2013 at 12:42.
شرکت دولتی که بیاد تو رقابت همین میشه انحصار طلبی !
1 مگ مخابرات
21:10
![]()
نه . برای کل استان یکی هست
اونطور که من دارم می بینم و همینطور از صحبتهای دوستان شخصا نتیجه گرفتم که تو استان ما پهنای باند بالای 2 مگ وجود نداره !!!
اگر هم باشه دست یه عده بسیار معدود هست
بعد تو تبریز با سرویس 10-12 تومنی سرعت 250-300 کیلوبایت دارن! مسئولای اینجا اصلا معلوم نیس چیکار میکنن
من هم دوست دارم شما هم سرعت های 4-5 مگی داشته باشین ولی نمیدونم چرا اینقدر مسئولای شما کم کاری دارن میکنن
هر 2 استان شمالغرب قرار دارن و مسیر اینترنتشون یکیه ولی این کجا و آن کجا!!!!
بلی همینطوره . دیروز عصر یک اگهی داشتند در بازار خوی پخش میکردند که مربوط به شرکت hiweb بود . ادرسش رو میزارم دوستان یه بررسی بکنند ببینیم وضعیتشون چطوریه . من که فقط به سرویس 128 با حجم یک گیگ و مقایسه اون با همون سرویس مخابرات متوجه شدم از لحاظ قیمتی مخابرات دست بالا رو داره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)