من يكي دو هفته از اشتراكم مونده اگه تا اونموقع حل شد كه هيچ وگرنه عوضش ميكنم (بعد دو سه سال همارائي بودن!! ) اين همارارو
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من يكي دو هفته از اشتراكم مونده اگه تا اونموقع حل شد كه هيچ وگرنه عوضش ميكنم (بعد دو سه سال همارائي بودن!! ) اين همارارو
همارا که دیگه رسما ...
سرعت دوانلود شبانه اش را از 110 به 80 تبدیل کرده
باز اگر 80 را هم داونلود میکرد یک چیزی
الان من 3 شب متوالیه نتونستم یک فیلم 700 مگابایتی را داونلود کنم
نمودار پهنای باند خود همارا هم اینجا میذارم خودتون قضاوت کنید
تا ساعت 3 داونلود کرده بعدش شروع بع اپلود کرده
من گذاشتم واسه داونلود اونماز رپید شیر آپلود این وسط چیکار می کنه
واسه 3 روز هم 800 مگابایت از حجمم کمکرده هر جور حساب میکنم و به این نمودار همارا نگاه میکنم نمیتونم اون 800 مگابایتو توجیه کنم
بدبختی هم یکی نیست تو منطقه مخابراتی ما فقط همین همارا سرویس میده (شهید تجلایی )
به جز همارا انتخاب دیگری ندارم
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
اینم تست وسط روز
![]()
یه گزینه برات هست . مبین نت که از هر دو شرکت بهتره .
خوش به حالت 2 هفته چیزی نیست مال من 73 روز از اکانتم مونده. واقعا خیلی ناجوره یک شب هم سرعت از 40 بیشتر نمیره. من موندم چیکار کنم هیچ کس هم شکایت نکرده راه و چاهش رو به ما یاد بده.
من از مکس نت در عرض 2 ماه بالای 110 گیگ دانلود کردم خودشم بیشتر مسافرت بودم من که راضیم خیلی راضیم ، فقط الان مشکل من شده رپیدشیر که برای یک ماه 10 هزار تومان می گیره که دیگه بصرفه نیست چون ما فوق فوقش 60 گیگ دانلود می کنیم که با 150 گیگی که رپیدشیر میده انگار 90 گیگش بخاطر سرعت پایین اینترنت ایران به باد هوا میره واسه همین دیگه می خوام بیخیال اینترنت بشم چون کار من و عشق من تو اینترنت دانلود بود که با این حساب دیگه نمی تونم دانلود کنم به همین خاطر با ناراحتی زیاد می خوام اینترنتم رو ببندم شاید یک روز برسه که ما هم تو ایران بتونیم در هر ثانیه بالای 1 مگ دانلود کنیم نه 118 کیلوبیت مثل ترکیه و هندوستان تا حداقل با کمال میل برای اکانت 3 ماه رپیدشیر 25 هزار تومان برسیم ، بخدا دلم گرفته فردا تاریخ انقضای سرویس من تو مکس نت هستش که بعد از اون دیگه روی اینترنتو بخاطر سرعت پایین اینترنت تو ایران نمی بینم ، ولی بخدا قسم که فعلا تو تبریز و تو کل استان مکس نت از همه بهتر و با کیفیت تره ، با این که چند وقت آی پی هاش نا هم خون بود ولی الان که آی پی ولید شده خیلی بهتر شده ، از طرفی هم من از شرکت پرس و جو کردم گفتند تو ساعات غیر ترافیک مثل ساعات رایگان شبانه همه سرعتهای ریت دانلود برای کل سرویس های محدود از 128 تا 1 مگ ، مثل سرعت ریت 1 مگ هست که این خیلی باحال تره ، از طرفی هم شاید گفتن این برای بعضی ها خوش آیند نباشه ولی ساعات دانلود رایگان مکس نت با اینکه نوشته از ساعت 2 ال 8 صبح ولی از ساعت 1 الی 8 صبح هست من که همیشه از ساعت 1 شروع به دانلود می کنم که اینم برای خودش مزیت فوق العاده ای هستش ، در کل مکس نت تو این 3 ماه به من حال داد منم وظیفه خودم رو دونستم تا براش یه تبلیغ واقعی درست انجام بدم ، سرویس من 512 محدود 4 گیگ هست ، برای همه دوستان پیشنهاد می کنم که مکس نت رو فراموش نکنند ، همه چیزش برای رفاه مشتریانه ، پول میگیرن و یک خدمات درست و حسابی می دن ، درکل مکس نت بهترین آی اس پی تبریز و استان هستش
شاید بازم بخاطر مکس نت هم شده با اینکه دانلود نکنم ولی باز هم سرویسم رو تمدید بکنم
مکس نت دوست دارم
اگه کسی از مکس نت سوالی داشت من با کمال میل پاسخ میدم
موفق باشید
مبین نت کدومه آدرس سایتشو برام بفرست، از همارا و ماکس نت بهتره؟
احتمالا توربو 1024 Kb داری مال من که 512 کلاسیک هست از 40 بیشتر نمیشه تو شب یعنی 23 کیلوبایت سرعتم رو کم کردن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من چند سال از مکس نت استفاده کردم
یه مودم هم که اولش داده بودند بهم اونم سوخت عوش کردم
در محل ما بینهایت قطعی داشت
قععی های چند روزه و ....
که کلا از اینترنت زده شده بودم
البته اینا در ظاهر به خاطر مشکلات مخابرات بود
حداقل اینوطوری بهم میگفتند
در همین حال آخرش کلا قطع شد و هر کاری کردیم مودم کانکت نشد
تا اینکه مجبور شدم کوچ کنم
و رفتم همارا
همارا قطعیش واسه من خیلی کمتره
اما نظر کلیم
از اینترنت خسته شدم
این اینترنتها بدرد نمیخورند
اگه سرعت مثلا بالا میگیری محدودیت ترافیک داره که فوری تموم میشه
من 15 گیگ گرفتم از همارا که کمی بیشتر از 1 ماه تموم شد
تازه روزها دانلود هم نمیکردم
الانم باز 128 نا محدود 3 ماهه گرفتم که خب سرعتی نداره
دوستان راهی نیست ؟
تو تبریز نمیشه وایرلسی یافت با سرعت چند مگ ؟
من یکی ا دوستام دو اصفهان وایرلس گرفته
سرعتش تا 5 و 6 مگ میاد بالا
الان یه فایل 700 مگی را زد دانلود 15 مین وقت داد
تو تبریز کسی شرکتی چیزی میشناسه که یه جورایی بشه ازش وایرلس خرید ؟
وایرلس 6 مگی ؟
تو ایران ؟
با چه قیمتی ؟
700 مگ چیه کل اینترنتو من با 6 مگ دانلود میکنم رو هارد کامپیوترم![]()
بفرمایین.اینم جدول قیمت هاش:
ایرانسل هم داره.قیمتاش هم خوب هست ولی از نظر تئوری سرعتش از 473.6kbps نمیتونه بیشتر بشه.البته این از نظر تئوری هست.عملی ممکنه کمتر از این باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
6 مگ؟!!!مطمئنی؟
برای وایرلس فعلا تنها انتخاب مبین نته.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)