چرا 1525 كمتر از 1.000.000 نيست؟1525 از 850 تو مان شروع مي شه تا 1100
مثلا cre dou 2 / 2G RAM / 160 HARD /لهستان قيمت حدودا 900 تومان![]()
چرا 1525 كمتر از 1.000.000 نيست؟1525 از 850 تو مان شروع مي شه تا 1100
مثلا cre dou 2 / 2G RAM / 160 HARD /لهستان قيمت حدودا 900 تومان![]()
سلام دوستان
میخواستم یک لپتاپ تا قیمت 1 میلیون و 500 بگیرم خودم کلی تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم که Dell XPS 1530 یا Dell Studio 1535 بگیرم. اما شنیدم قیمتا داره میاد پایین. آیا راسته؟ به نظرتون کی بگیرم؟ عجله ای ندارم. پیشنهاد لپتاپ دیگه ای هم داشتید تو رنج قیمت فوق بگید خوشحال میشم.
کارایی که میخوام بکنم هم : برنامه نویسی ، طراحی سایت ، وبگردی ، بازی ، تماشای فیلم . وزن و ظاهر هم برام به شدت اهمیت داره و همینطور کارکرد باطری چون زیاد جابه جا میکنم و نمیخوام 13 اینچی باشه و 15.4 رو ترجیح میدم. بزرگتر هم نباشه! مثلا sony vaio FW خیلی جالبه اما بزرگه!
دیگه اینکه XPS 1530 با ابن کانفیگ قیمت دارم :
Intel Core 2 Duo 2.5 GHz - Cache 6 MB - Bus 800 MHz
HDD : 320
Ram : 4096
Graphic : 1791 مگابايت - GeForce 8600 GS
وزن 2.7 کیلو گرم
مالزی
قيمت: 1490000 تومان
به نظرتون چطوره؟
سلام به همگی
من میخواستم یه لپتاپ برای مصارف مهندسی بگیرم و قصد دارم ازش برای طراحی قطعات مکانیکی با نرم افزار های 3d و...استفاده کنم و بودجه ای حودود 800هزار تومن دارم.لطفا اگه میشه راهنماییم کنین.
راستی قدرت پردازش نسبتا بالایی داشته باشه تا با این نرم افزارها بشه باهاش کار کرد.
ممنون
کسی یک جواب برای من نداره
خودم خسته شدم
سلام
از اونجایی که شما اشاره به مدل نکردی . نمیشه گفت این کدوم هست چون اکثر tx ها شبیه هم هستن .
ولی اگه منظور شما tx های جدید هست که دارن با هارد 500 ارائه میشن و مولتی تاچ هستن . اونها تازه از دیروز تو امریکا واسه فروش رفتن و هنوز به اروپا هم نرسیده چه برسه ایران که ....
ولی اگه شما دنبال tx های موجود بازار جهانی هستین , اکثر اونها تو ایران گیر میاد .
من تو تاپیکی در همین قسمت بنام > قیمت روز لپ تاپ , قیمت tx ها رو در صفحه ی اول زدم و میتونین از اونجا انتخاب بکنین کانفیگی که میخواین و بعد .....
سلام آقا بالا ترین کانقیگ که واسه این مدل هست چجوریه و تفاوتش با لپ تاپ های که هنوز نیومده چیه؟
سلام
من دنبال یه لپ تاپ کم وزن هستم.
با پورت سریال
باهاش می خوام از نرم افزار های مهندسی استفاده کنم ولی با این حال قدرت پردازش بالا داشته باشه.
نکته مهم اینه که می خوام حالا حالا ها واسم کار کنه و کم نیاره، مثلا 3 سال و نیم. یعنی علاوه بر اینکه بتونه تا این مدت نرم افزار های جدید رو راحت بالا بیاره، سگ جونم باشه و سریع خراب نشه.
قیمتش هم تا 1600000 باشه.
ممنون میشم کمکم کنید.
سلام دوست گرامی Marde paeez
منم مثل شما تازه واردم و اتفاقا منم قصد خرید نوت بوک دارم
به نظر من یه 100 تومن هم روش بزار و یدونه HP DV5 1070 بخرقیمتش هم تا 1600000 باشه
با CPU دوهستهای 2.5 میتونه نیازهای پردازشی در زمینه مهندسی رو جواب بده
به علاوه اینکه مجهز به کارت گرافیک قوی GF9600 هست و میتونید ازش برای گیمینگ هم استفاده کنید.
البته بماند که نظر اساتید چیه؟
منم میخوام این مدل HP رو بگیرم.![]()
سلام من مي خوام با 1700 هزار تومان يه لپتاپ براي بازي بخرم چي پيشنهاد مي كنيد؟
سلام دوستان. از بین سونی، دل، اچ پی و هیوندای تا قیمت 1تومن، اگه میشه چند مدل معرفی کنید. از لپتاپ کار خاصّی نمی خوام. فقط اینکه یه چیزی باشه که کار روزمرّه ی یه کاربر معمولی رو راه بندازه. و یه چیزی باشه که تا چند سال نیاز نباشه عوضش کرد.
خیلی ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)