تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 517 از 775 اولاول ... 17417467507513514515516517518519520521527567617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,161 به 5,170 از 7750

نام تاپيک: مباحث و مشکلات نرم افزار یاهو مسنجرYahoo Messenger

داره خودمونی میشه Bahar-65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با درود

لینک مشکوک بود و شک ندارم مشکل داشت. زمانی که داشتم یک پیام رو که چند بار اومده بود پشت سر هم کلک می کردم به ناگهان روی لینک مشکوک و اشکال داری که آشکارا ویروس یا ... هست کلیک کردم.

چه اقداماتی باید انجام بدم به جز جستجوی کل رایانه با نود 32 و avir?

البته نشانه ای از ویرسو یا ... ندیدم. از این می ترسم که ویرسو به صورت پنهان اطلاعات رو بفرسته...
    مطمئن ترین راه نصب یه ویندوز جدیده.درایو c رو هم هنگام نصب فرمت کنین

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    میشه کاری کرد که پی ام های تبلیغاتی تو چت رومها یااین پی امهایی که اکثرا خارجی هستن و رباتی واسه من نیاد ؟
    تنها راهش استفاده از یاهو تونله که الان فکر کنم کرکش کار نمیکنه.
    شما میتونین از Chat Clint ها استغاده کنین.خیلی سرع تر از یاهو هم هستند
    بهترین و محبوب ترینش Yahelite که از اینجا میتونین دانلودش کنین.طرز کارش هم زیاد سخت نیست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از Bahar-65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

sسلام دوستان. کسی می دونه چه طوری میشه فهمید یک آی دی آخرین باری که باز شده کی بوده. نرم افزار یا قانون یا .... هست برای این کار. لطفا نگید که نمیشه چون می دونم که چنین کاری امکان پذیره و دیدم. اگه نرم افزاری هست معرفی کنید.
    من که تا حالا نشنیدم.فکر نکنم بشه

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    به كامپيوتر من و طرف مقابلم وب كم وصله اما نميدونم چه جوري بايد تنظيمش كنيم كه تصوير همديگر رو ببيميم.
    توضيح اينكه با فعال كردن اينوايت تو ويوو ماي وب كم فقط تصوير خودم رو ميبينم

لطفا راهنمايي ام كنيد.
    سپاس
    شما تصویر خودتون رو یاید ببینید.این یعنی اینکه وبکم شما سالمه.وقتی Invite to view My Webcam رو میزنین واسه طرف مقابل یه چیغامی میره که اون باید اون رو Accept منه تا وب شما رو ببینه

6. این کاربر از Bahar-65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اخرین ورژن یاهو مسنجرچنده؟اگه لینک هم بدید عالیه
    با تشکر

یاهو 9

از اینجا میتونین دانلودش کنین
    کد:

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

خب کاری نداره موقع نصب یاهو مسنجر اونا توی درایو ویندوز نصب نکن . توی یه درایو دیگه نصبش کن .

بعد از نصب ویندوز جدید کافیه دوباره یاهو مسنجر را نصب کنی . و دیگه ارشیو شما پاک نمی شه .

فکر نکنم بشه ارشیوهای قبلی را برگردوند به خاطر این که با نصب ویندوز جدید شما درایو ویندوز را overwrite کردین و این باعث می شه اطلاعات شما برنگرده .

موفق باشی .
    راه ساده تر اینه که قبل از عوض کردن ویندوز پروفایلتون رو کپی کنین تو به درایو دیگه و بعد از نصب ویندوز دوباره کپیش کنین تو همون قسمت یعنی
    کد:

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام میشه کاری کرد که وقتی بدون sign out کردن دیسکانکت میشم آف هام نپره؟
    نه .شما وقتی بدن Sign Out آی دیتون رو میبندین معمولا آی دیتون روشن میمونه(Time ش فرق میکنه)و این باعش میشه که یعضی از Offline هاتون بپره

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام علت این ارور چیه که وقتی وارد روم میشم میاد البته من ok رو می زنم و میره.

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

سلام

خب کاری نداره موقع نصب یاهو مسنجر اونا توی درایو ویندوز نصب نکن . توی یه درایو دیگه نصبش کن .

بعد از نصب ویندوز جدید کافیه دوباره یاهو مسنجر را نصب کنی . و دیگه ارشیو شما پاک نمی شه .

فکر نکنم بشه ارشیوهای قبلی را برگردوند به خاطر این که با نصب ویندوز جدید شما درایو ویندوز را overwrite کردین و این باعث می شه اطلاعات شما برنگرده .

موفق باشی .
    تشکر از جوابتون.
    حالا که در درایو سی نصب کردم راهی داره که از فولدر نصب شدش یه بک آپ بگیرم؟ اصلا اگه بخوام از آرشیو آف لاین هام که در کافی نت به دست آوردم رو در کامپیوترم داشته باشم(با همون فرمت مسنجر دیگه. یعنی تو ورد و از این حرفا کپی اش نکنم) راهی داره؟ فکر کنم برنامه ایی باشه به اسم yahoo messanger backup باشه که این کار رو انجام بده. درسته؟
    حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

تشکر از جوابتون.
    حالا که در درایو سی نصب کردم راهی داره که از فولدر نصب شدش یه بک آپ بگیرم؟ اصلا اگه بخوام از آرشیو آف لاین هام که در کافی نت به دست آوردم رو در کامپیوترم داشته باشم(با همون فرمت مسنجر دیگه. یعنی تو ورد و از این حرفا کپی اش نکنم) راهی داره؟ فکر کنم برنامه ایی باشه به اسم yahoo messanger backup باشه که این کار رو انجام بده. درسته؟

خب همون طوری که میدونید ارشیو شما توی مسیر زیر ذخیره می شه
    C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles
    و پسوند اون هم dat هستش .

برای باز کردن این فایلها باید از برنامه Yahoo Message Archive Decoder استفاده کنید .

حالا کافیه به اون مسیری که گفتم برید و از فایلهای ایجاد شده که پسوندشون dat هست یه کپی بگیرید ( نیازی به بکاپ گرفتن نیست کافیه اونا را کپی کنید توی یه درایو دیگه ) و ببرید روی سیستم خودتون و با برنامه ای که معرفی کردم اونا را باز کنید و بعد هم بخونید .

یا اینکه بعد از نصب ویندوز می تونید دوباره اونا را توی مسیر زیر کپی کنید و ازشون استفاده کنید .
    C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles

توی سیستم خودتون هم می تونید موقع نصب ویندوز از اونها یه کپی از مسیری که گفتم بگیرید و تو یه درایو دیگه ذخیره کنید . و هر موقع هم خواستید اونا را باز کنید و بخونید از برنامه ای که معرفی کردم استفاده کنید.

یه سرچ بزنید برنامه پیدا می شه .

موفق باشید.

13. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •