بچه کسی میدونه چطور میشه توی SIMS 3 ازدواج کرد؟آخه هر کاری کردم نشد حتی بچه دار هم میشن ولی بازم رابطه رو زن و شوهر نمیزنه!!!![]()
بچه کسی میدونه چطور میشه توی SIMS 3 ازدواج کرد؟آخه هر کاری کردم نشد حتی بچه دار هم میشن ولی بازم رابطه رو زن و شوهر نمیزنه!!!![]()
من گشتم چیزی پیدا نکردم. چون این فایل مال وقتیه که پچی برای این کار نبود
باید ازش درخواست کنید
توی رومنس میاد
اولین بار Going Stady
اینطوری دوست دختر/پسر میشن
دومین بار Mariage که به معنی ازدواجه ولی اول نامزد میکنن
سومین بار هم همین گزینه ی بالا میاد که اونطوری ازدواج میکنن. اگر هم میخواید جشن بگیرید میتونید ولی باید حتما نامزد باشن.
دیگه دارم دیوونه میشم از این سیمز ولی من حاضرم هر کاری کنم که این ورژنش بشه 631
فایله دیوونست یهو از زیپ در اومد از همون اولم ان زیپ نمی شد
میتونید از همین نوع (فایل توی راهنمای اپگرید کردن) بهم بدین؟؟؟؟ این یکی انگار برای من خرابه هرچی میخوام با winrar بازش کنم کار نمیکنه!
![]()
Last edited by camry; 26-06-2011 at 22:20.
پس اینو دانلود کنید :
حجمش 10 مگابایته و بدون زیپه. یعنی خود فایلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودم براتون آپلودش کردم. فقط وقتی دانلود کردید بگید تا پاکش کنم.
ممنوننننننننن دانلودش کردم میتونید پاکش کنین
بالاخره تونستم یکی از پک هارو نصب کنم همچنین ورژنش هم تغییر کرد حالا برم سراغ بقیه پک ها
از راهنماییتون خیلی خیلی ممنون![]()
ببخشید چه طوری میتونم لودینگ boss رو بالا ببرم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا منم توش موندم ولی بیشتر به نوع کارتون توی محل کار بستگی داره که سیمستون خوب کار میکنه یا نه و 2 هم بستگی به به نیاز های دیگه توی کارتون مثل حوصله خواسته ها داره که اگر اونا خوب باشن boss هم کم کم میره بالاببخشید چه طوری میتونم لودینگ boss رو بالا ببرم ؟
Last edited by camry; 28-06-2011 at 15:38.
دوستان سیمز میدیوال فوق العاده هستش.
امیدوارم براش اکسپنشن بدن.
کسی می دونه این کارو می کنن یا نه یعنی خبری اعلام شده یا نه؟
فقط کافیه با رئیستون دوست بشید
کمک لطفاً من سیمزم وقتی بچه دار می شه بچه به دنیا می یاد مشکلی نداره تا وقتی از بازی خارج نشدی از بازی که خارج می شی بچه رو نشون می ده ولی غیر فعال یعنی اونجایی که بچه خوابیده رو بچه هیچ کلیکی نمی شه کرد و اونجایی هم که اعضای خانواده رو کلیک می زنی عکس بچه نیست یک مربع سبز خالیه تا حالا 3 دفعس که اینجوریه از خونم نمیان بیرون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)