سلام
چگونه اپدیتهای کسپراسکای 8 رو میشه از توی فولدراش برداشت و ایا میشه اونا رو به کس دیگه ای داد؟
سلام
چگونه اپدیتهای کسپراسکای 8 رو میشه از توی فولدراش برداشت و ایا میشه اونا رو به کس دیگه ای داد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
مشکل فایروال کسپر بود که فعال شده بود غیرفعالش کردم درست شد
ممنون
سلام...
چطور میشه از key برای کرک در 2010 استفاده کرد ؟؟
گرچه دوستان قبلا در اين مورد توضيح داده بودند ولي باز بصورت تصويري براي دوستان توضيح ميدم:
راهنماي تصويري نحوه استفاده از key در محصولات 2010 كاسپر
مطابق تصاوير زير عمل كنيد و براي اين منظور ارتباط خود را با اينترنت قطع كنيد:
![]()
نقل قول:
نوشته شده توسط ناخدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام
من اينترنت سيكيوريتي 2009 رو دارم . كامپيوترم چند تا ويروس داشت وآنها رو اجباراّ دلت كردم اين باعث شده كه به بعضي فايلهاي سيستمي و نرم افزاري ، نرم افزارها ايراد بيافتد .براي همين هم هست كه ميگن بايد از نرم افزارهاي ترميم استفاده كنيم . شما بعنوان يك آدم باتجربه چه نرم افزاري رو به من پيشنهاد ميكنيد.
البته ميدونم جاي اين سوال اينجا نيست وبايد در انجمن درخواست نرم افزار بزارمش .
kaspersky internet security v 7.0.1.321 b.c.d.e
راستي اين b.c.d.e چي هستش .
باتشكر
دني
چطوري ويندوز رو تعمير كنم البته بدونه نصب ويندوز . شما راه بيخطري به من پيشنهاد ميكنيد .البته هنوز ويندوزم بالا مياد وتقريبا ميشه باهاش كار كرد .برگردوندن فايلهاي آلوده اي كه در اثر چسبيدن ويروس به آنها حادث شده كار صحيحي نيست.در اين حالت فقط صورت مساله پاك ميشه.گاهي ويروسها براي اينكه حذف كردنشون سخت بشه به فايلهاي سيستمي ميچسبن و در صورت حذف آنها به پايداري سيستم عامل آسيب ميرسه كه در صورت بروز اين حالت ميشه از امكان تعمير ويندوز و برگرداندن فايلهاي حذف شده از روي سي دي ويندوز اقدام كرد.اگر ويروسها تغييراتي در فايلهاي EXE موجود در كامپيوتر داده باشند به كل بايد قيد آنها را زد و نسبت به تهيه نسخه هاي سالم آن برنامه ها اقدام كرد.
راستي اين b.c.d.e چي هستش .دربالا نوشتم .
باتشكر
دني
اگر ورژن ۲۰۱۰ kaspersky آماده پس چرا تو سایت kaspersky معرفی نشده؟
بخش اول سوال شما ارتباطي با موضوع اين انجمن نيست ولي بطور خلاصه اگر از ويندوز XP استفاده ميكنيد سي دي ويندوز XP را داخل سي دي رام بزاريد و در منوي Run تايپ كنيد:چطوري ويندوز رو تعمير كنم البته بدونه نصب ويندوز . شما راه بيخطري به من پيشنهاد ميكنيد .البته هنوز ويندوزم بالا مياد وتقريبا ميشه باهاش كار كرد .
راستي اين b.c.d.e چي هستش .دربالا نوشتم .
باتشكر
دني
sfc /scannow
و بعد دكمه Ok را بزنيد تا عمليات تعمير فايلهاي اسيب ديده ويندوز آغاز بشه.
در مورد عبارات b.c.d هم بايد عرض كنم اينها اصلاحيه ها يا hotfixهايي هستند كه كمپاني كاسپر براي رفع اشكالات پيدا شده در كاسپر منتشر ميكنه.
در سايت رسمي كمپاني كاسپر در آدرس زير كاملا قابل دسترس و دانلود ميباشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما مطمئن هستید؟ من الان دارم این لینک رو میبینم ولی فقط ورژن ۲۰۰۹ است !! در ضمن چرا در صفحه اصلی سایت هنوز ورژن ۲۰۰۹ است؟
http://www.kaspersky.com/trials
سلام.
من میخوام انتی ویروسم رو اپدیت کنم.اپدیت میشه اما فعال نمیشه.
حتی key هم دانلود کردم اما هیچ کدوم رو قبول نمیکنه...نمیدونم چرا!!!!!!
میشه کمک کنید؟؟؟؟؟
من تمام راهنما رو هم خوندم...ورژن مال من 2009 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)