من تا حدودی جستجو کردم ولی چیزی عایدم نشد اگه ممکنه یکبار اون رو توضیح بدید
من تا حدودی جستجو کردم ولی چیزی عایدم نشد اگه ممکنه یکبار اون رو توضیح بدید
سلام دوستان و اساتید عزیز خسته نباشید
سوالم اینه که چجوری تو word 2007 میتونم کاری کنم که فقط فونتهایی که لازم دارم سریع انتخاب کنم مثلا 10 الی 20 فونت انتخابی خودم رو. چون هر بار که فونت نصب کردم تعدادشون زیاد شده . آیا delet کردن فونتها از control panel کار صحیحی هستش یا راه بهتری وجود داره
با تشکر
دوست عزيز يه سري به پست 508 بزن
و براي سريع رفتن به سرفصلها و عناوين فط كافيه كه از منوي view گزينه Document map را تيك دار كني با اين كار در سمت چپ كادري باز ميشود كه همه عناويم و سرفصلها موجود هستند فقط كافي كه روي آنها كيك كني
اميد وارم كارت راه بيافته
شاد و پر انرژي باشيد
سلام
آفيس 2007 به صورت اتوماتيك تعدادي از آخرين فونتهاي استفاده شده رو در رديف اول فونت ها قرار ميدهد اما اگر تعداد فونتهاي تو بيشتر از اين مقدار است من راه كه بتوان اينجا اضافه كرد را نميدونم اما ميتوني فونت و تنظيماتي را كه مي خواهي در يك استيل ذخيره كني و به هنگامي كه خواستي روي متني اعمال كني كافيه همان اسيل مورد نظر را كليك كني
و اما اينكه از كنترل پانل فونتها را حذف كني راه درستي نيست چون فونتهايي كه خود سيستم از آنها استفاده ميكند در صورتي كه حذف بشوند دچار مشكل ميشوي
با تشکر از پاسختون یه سوال دیگه هم اینکه چطوری میتونم از شکلک های جالبی که تو فرومها هم هستش در محیط word ازشون استفاده گفتم مظورم اینه که باید این شکلکها دانلود و سپس به بخش خاصی از محیط word اضافه کنم یا اینکه باید از فرومها یکی یکی وردارم . ضمنا شکلک هایی گه خود word2007 داره از کدوم قسمت استفاده میشه
سلام
من اتفاقی متن فایل ورد را پاک کردم و بعد پنجره را یسته و تغیرات را ذخیره کردم
چطور می تونم به متن قبلیم دسترسی داشته باشم؟
شما باید به کلیپ آرت ( clipart ) اضافه کنید فایل های خود ورد هم همان جاست . این بخش در قسمت insert قرار دارد
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
راستش فکر نمی کنم بشه کاری کرد !
سلام
فایل ورد 2007 داشتم که شیفت دیلیت شد . همین فایل را ریکاوری کردم . حالا برگشته ولی باز نمی شود پیغام می دهد که فایل disruppted شده . حالا چیکار کنم . راهی هست که فایلم را برگردونم . داخل این فایل عکس هم ذخیره شده بوده .![]()
سلام
توی ورد وقتی یک عکس وارد می کنیم می تونیم مشخص کنیم متن کجای اون قرار بگیره
اما وقتی یک textbox می ذاریم این خصوصیت غیر فعال میشه
چکار باید بکنم تا فعال بشه
![]()
سلام
فایل ورد 2007 داشتم که شیفت دیلیت شد . همین فایل را ریکاوری کردم . حالا برگشته ولی باز نمی شود پیغام می دهد که فایل disruppted شده . حالا چیکار کنم . راهی هست که فایلم را برگردونم . داخل این فایل عکس هم ذخیره شده بوده .![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)