تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 517 از 737 اولاول ... 17417467507513514515516517518519520521527567617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,161 به 5,170 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

206 مرض ندارم بگم بیا با 8 تومن لگن بخر
    شما اگه 85 و تمیز رو با 12 تومن میدین واقعا انصاف دارین تیپ 6 تمیز 4 سال کار کرده حکم طلا داره .
    ولی ماشین فرانسوی بخصوص 206 که ثاجباش اکثرا ازش تا میتونست کار کشیدن و کورس گذاشتن زود مستهلک میشه و خرجش اونوقت ادم رو خلاص میکنه
    من هم گیری به پراید ندادم گفتم که آسونترین گزینه هستش
    وگرنه سیلو تمیز با کمی افزایش بودجه حتی مزدا 323 هم میشه خرید

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه راهنمایی دیگه کدوم پراید رو بخرم برای خانواده که می خواهم مقاوم تر باشه وکدوم رنگش به نظرتون بهتره؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

یه راهنمایی دیگه کدوم پراید رو بخرم برای خانواده که می خواهم مقاوم تر باشه وکدوم رنگش به نظرتون بهتره؟
    وقتی حرف از خانواده میاد خوب پراید صندوقدار بهتره و من پراید 132 رو بهت پیشنهاد میکنم.
    مشخصات فنی و امکاناتش رو هم دیگه آشنایی داری.
    دوست من رنگ خودرو 100% به سلیقه شما بستگی داره حالا من بگم سفید یا مشکی یا نقره ای آخرش شما تصمیم میگیری.
    موفق باشید

4. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

وقتی حرف از خانواده میاد خوب پراید صندوقدار بهتره و من پراید 132 رو بهت پیشنهاد میکنم.
    مشخصات فنی و امکاناتش رو هم دیگه آشنایی داری.
    دوست من رنگ خودرو 100% به سلیقه شما بستگی داره حالا من بگم سفید یا مشکی یا نقره ای آخرش شما تصمیم میگیری.
    موفق باشید
    تو سایت سایپا دیدم پراید131 دارای63اسب بخاره ولی 132دارای52اسب بخار به نظرتون 131بهتر نیست؟

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو سایت سایپا دیدم پراید131 دارای63اسب بخاره ولی 132دارای52اسب بخار به نظرتون 131بهتر نیست؟

دوست من ميدونی این فرق به خاطر چی هست. به خاطر این هست که سایپا بدنه مدل های جدید پراید رو تقویت کرده تا کمی ایمن تر باشه

تازه شما فقط متوجه قدرت شدی - یه نکته دیگه هم هست که اون مصرف سوخت پراید های جدید هست که با تقویت بدنه بیشتر هم شده یعنی شده 9.5 در صد کیلومتر برای مصرف داخل شهر - یعنی از یه مگان 2000 بیشتر مصرف میکنه
    Last edited by sajjad1973; 11-04-2011 at 19:07.

7. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

دوست من ميدونی این فرق به خاطر چی هست. به خاطر این هست که سایپا بدنه مدل های جدید پراید رو تقویت کرده تا کمی ایمن تر باشه

تازه شما فقط متوجه قدرت شدی - یه نکته دیگه هم هست که اون مصرف سوخت پراید های جدید هست که با تقویت بدنه بیشتر هم شده یعنی شده 9.5 در صد کیلومتر برای مصرف داخل شهر - یعنی از یه مگان 2000 بیشتر مصرف میکنه
    من هم متوجه این موضوع شدم پس باید فکر یه ریو باشم به نظرتون ریو خوبه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[QUOTE=sajjad1973;6006337]اگه بتونی 2 تا بزاری رو اون 13 تا میتونی بری تو نوبت یه فیات سی ینا که 6 ماه دیگه تحویلت میدن به این هم توجه کن که پولش رو تو دو مرحله میگیرن مشخصاتشم اینجا هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سجاد جان سلام
    اولاً بازم مرسی جواب منو دادی چون اطلاعاتی که من از ورنای 1600 با ای بی اس دارم هم نشان میدهد ترمزش اینقدرها هم بد نیست اما برای یه چیز مهمتر از کار خودم لطفاً همه دوستان توجه کنند:
    فیات سینا ماشین فوق العده ای بود که از حدود دو سال پیش 1500 نفر آن را ثبت نام کرده وکمتر از یک سوم آنها آن را دریافت کردند که برای فقدان خدمات در شهرستانها هنوز مشکل دارند و بقیه هم در شکایت هستند تا پولشان را پس بگیرند می توانید با سرچ در فرومهای دیگر آن را چک کنید پس دنبال همان تندر ای تو باشید!

---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

[QUOTE=hamed malekpor;6009074]من هم متوجه این موضوع شدم پس باید فکر یه ریو باشم به نظرتون ریو خوبه؟
    حامد جان
    ریو عالی است اما قبل از خرید آن پیشنهاد می کنم یکبار یک تندر E2 LP متالیک سیاه که شیشه هایش را دودی زده اند ببین و امکاناتش را با ریو مقایسه کن با دو میلیون بیشتر می توانی آن را بگیری!

10. این کاربر از Mitridat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

من هم متوجه این موضوع شدم پس باید فکر یه ریو باشم به نظرتون ریو خوبه؟

دوست من شما همچین از اسب بخار سخن میگین انگار میخوای سوپر اسپرت خرید کنی.
    به ریو هم میتونی فکر کنی اما خیلی باید دقت کنی با این بودجه که داری.

12. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه habibi1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض اساتید یه کمکی کنید

بنظر شما توی 15تا 17 E2+LP ال 90 یا 206 صندوق دار V8 بگیرم یا چیز دیگری؟

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنظر شما توی 15تا 17 E2+LP ال 90 یا 206 صندوق دار V8 بگیرم یا چیز دیگری؟

به نظرم این یه موضوع سلیقه ای هست . هردوتا ماشین تقریبا مشخصات یکسانی دارن و ماشینای خیلی خوبی هستن و طرفداران خیلی زیادی هم دارن

به من باشه میگم حتما ال 90 چون بزرگ تر و جادار تر هست - الان من خودم یه ال 90 فول دارم که با گذشت تقریبا چهار سال هنوز با همون کیفیت عالی که روز اول از کارخونه گرفتم داره کار میکنه تو این مدت هم هیچ مشکلی باش نداشتم - به نظرم یکی از مزیت های ال 90 نسبت به 206 داشتن جای پای بیشتر برای سر نشینان عقب و در نتیجه راحتی بیشتر هست.

15. 2 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •