دوستان کسی این طرح جدیدی که برای عید تبلیغ میکرد مخابرات رو نگرفتن ؟
از نظر سرعت آیا از بعثت بهتره ؟
دوستان کسی این طرح جدیدی که برای عید تبلیغ میکرد مخابرات رو نگرفتن ؟
از نظر سرعت آیا از بعثت بهتره ؟
----------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------
با عرض سلام مجدد خدمت تمامی دوستان و عزیزان، نمیدونم چرا ما ایرانی ها عادت کردیم حرف ها و راهنمایی ها بقیه رو نشنید بگیریم و روی حرف های خودمون پافشاری کنیم. همونطور که پیش بینی کردم و وعده داده بودم مخابرات ضد حال زده به تمام دوستان، این متن بالا رو من 5 ماه پیش پست کردم ولی هیشکی گوشش بدهکار نبود، اون موقع بهتون قول دادم بعد از چند ماه مخابرات چنان ضد حالی بزنه که پشیمون بشید از سرویس گرفتن ازش، خوب با این کاهش وحشتناک سرعت اینترنت مخابرات و کسانی که از طرح بعثت تعریف تمجید میکردن و گوششون هم بدهکار نبود باید بگم دوستان حالا رسیدیم به نقطه سر خط پس شب دراز است و قلندر بیدار............................!!!!!!!
به قول احمد پور مخبر حالا برو حالشو ببر
Last edited by samanqaz; 30-04-2012 at 22:32.
درسته سرعتش کم شده ولی اونطور هم نیست که بخوای خودکشی کنی.
منم موافقم ، الان هم راضی کنندس ، ما که راضی ایم ؛ درسته بهتر بود اما الانم با خیلی از جاهای دیگه رقابت می کنه و حتی بهتره
سلام
می گم ها این مخابرات جدیدا ترفندجدیدی زده یا من مشکل دارم
تو ساعت های رایگان طرح بعثت هرتقریبا 200مگی که دان می شه نتم قطع می شه بازدوباره وصل می شه
مشکل ازمنه یا برای همه دوستان پیش امده؟
دوستان سرویس نامحدود ۵۱۲ کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟؟ که ۱ به ۱۰ نباشه. البته به جز مخابرات
Sent from my iPhone using Tapatalk
میلادچان چراهمون مخابرات رو نمی گیری ؟به نظر ازهمه بهتر می یاد
معمولا وقتی که حجم ترافیک باقی مونده از یه حد معینی کمتر میشه این مشکل قطعی پیش میاد،من وقتی از ترافبکم حدود 20 مگ مونده بود وقتی شبانه دانلود میکردم هر 20 مگ دانلود قطع میشد.
از مخابرات داشتم. میخاستم ببینم شرکت دیگه ای مثل مخابرات هست یا نه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
این مخابرات واقعا افتضاحه گوگل رو بزور باز میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)