تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 517 از 551 اولاول ... 17417467507513514515516517518519520521527 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,161 به 5,170 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کاش اینجا نبود

پيش فرض

دوستان کسی این طرح جدیدی که برای عید تبلیغ میکرد مخابرات رو نگرفتن ؟
    از نظر سرعت آیا از بعثت بهتره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

توجه توجه : پاسخ به سوال آیا از مخابرات سرویس بگیریم یا نه؟

دوستان بنده یک ساله از مخابرات سرویس نامحدود 512 دارم، با دو نفر از دوستان که اون ها هم از مناطق مخابراتی مختلف شهر به ترتیب 9 ماهه سرویس 256 نامحدود و چهار ماهه طرح بعثت داشتند، بطور کامل صحبت کردم و این نتایج درمورد adsl مخابرات نتیجه شد:

1. از سه نفر ما دو نفر در روزهای اول از قطعی مکرر گله داشتند.
    2. هر سه نفرمون کاملا متفق القول قبول داشتیم که با مرور زمان و تمدید سرویس ها سرعت به شدت کاهش پیدا کرده. حتی دوستی که چهار ماهه طرح بعثت داره اقرار کرده که پس از تمدید سه ماهه سرعتش کاملا کمتر شده و مثل قبل نیست.
    3. طرح های نامحدود مخابرات با قیمت های گزاف به بدترین حالت خودش رسیده، این طرح ها سه ماهه اول عالی سه ماهه دوم خوب و از سه ماهه سوم هر روز بدتر از روز قبل شده. احتمالا قانون ضریب اشتراک یک به ده اعمال شده و سرعت خط با افزایش درخواست adsl مخابرات هر چند بیشتر از روز قبل تقسیم شده و یا با دستی کم کردن سرعت نامحدود قصد جمع آوری طرح های نامحدود بالا مثل 512 و 256 رو دارن. در هر صورت گاهی و در بعضی ساعات سرعت جفتمون به دیال آپ هم نمیرسه.
    4. از سه نفر دو نفرمون به طرز وحشتناکی با حالت
    PPPoA در تنظیمات مودم مشکل داریم و حتما باید مودم رو در حالت Bridge Mode قرار بدن. در حالت PPPoA کلا مخابرات قاط زده و اگر دو سرویس در خواست کننده اینترنت (مثل لپ تاپ و pc) داشته باشید باید اشهدتون رو بخنون تا یک صفحه بالا بیاد. پس اگر دو تا استفاده کننده اینترنت دارید یا لپ تاب دارید (مخصوصا توی طرح های نامحدود) قید مخابرات رو بزنید چون باید تنظیماتتون اینترنتتون رو روی Bridge قرار بدید که فقط در یک زمان و یک وسیله بیشتر به اینترنت وصل نمیشه.! نفر سومون زیاد با حالت PPPoA مشکل نداره ولی بعد از تغییر حالت مودم قبول کرد که سرعت درحالت Bridge بهتر از حالت اتوکانکت یا PPPoA است.
    5.مخابرات فقط به دنبال انحصار طلبی و از دور خارج کردن شرکت های رغیبه و پس از گرفتن مشتری دائمی و اکثریت بازار سرعت رو به پایین ترین حد ممکن میرسونه.
    6.با طرح نامحدود کلا دور کلیپ آنلاین مثلا از یوتیوب نگاه کردن رو خط بکشید چون هر ثانیه لود تصویر در پایین ترین کیفیت ممکن لودش بین 5 تا 30 ثانیه طول بکشه. در طرح بعث در زمان پرسرعتی امکان نمایش آنلاین با تیک کم هست ولی نه همیشه.
    7. تلفن پشتیبانیش در اکثر اوقات اشغاله و پس از آزاد شدن و جوابگویی در اصل هیچ کاری نمیکنن تا مشکلتون رو تو کمی سرعت حل کنند.
    8. ما دو نفر سرویس های نامحدود رو دیگه تمدید نمیکنیم و احتمالا به سراغ پارس انلاین یا فن آوا میریم. دوست دیگمون هم که طرح بعثت داره گفت اگر ازین پایین تر نیاد تمدید میکنه وگرنه نه چون نسبت به سه ماهه اولش افت سرعت زیادی داشته.
    9. وب بروزینگ مخابرات در طرح نامحدود فجیه، واگر چیز پی ان وصل کنید که سرعت گاهی به نصف دیال آپ هم میرسه!
    10. در مورد سرعت دانلود خودم هم در صفحه قبل صحبت کردم. در مورد دوست نامحدود دیگمون هم قضیه تقریبا مثل بنده است. در اصل شما تفاوت زیادی بین 512 و 256 نامحدود نمیبینی. احتمالا بخاطر اینه که افرادی که نامحدود512 از قدیم و با کارت دانشجویی یا... داشتن بیان طرحاشون رو پس بدن. دوست طرح بعثت دارمون هم گفته سرعت دانلودش توی روزای اول بین 200 تا 300 بوده که الان بین 20 تا 100 متغییر شده.

امیدوارم کمکتون کرده باشم. کلا توی مخابرات توقع نداشته باشید سرعتتون همیشه مثل روزها و ماه های اول خوب بمونه. بعد که مشتریشو تثبیت کرده کم کم فاتحه رو میخونه.

---------- Post added at 02:17 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------

درمورد دوستانی هم که مخابرات دارن و الان راضی هستن و میگن سرعتش بالاست، یک جمله فقط میگم
    شب دراز است و قلندر بیدار، منم اوایل سرعتم توپ بود، ببینم چند ماه دیگه هم همین حرفو میزنن. اون موقع میام به همتون سلام میرسونم.

----------------------------------------------------------------------

با عرض سلام مجدد خدمت تمامی دوستان و عزیزان، نمیدونم چرا ما ایرانی ها عادت کردیم حرف ها و راهنمایی ها بقیه رو نشنید بگیریم و روی حرف های خودمون پافشاری کنیم. همونطور که پیش بینی کردم و وعده داده بودم مخابرات ضد حال زده به تمام دوستان، این متن بالا رو من 5 ماه پیش پست کردم ولی هیشکی گوشش بدهکار نبود، اون موقع بهتون قول دادم بعد از چند ماه مخابرات چنان ضد حالی بزنه که پشیمون بشید از سرویس گرفتن ازش، خوب با این کاهش وحشتناک سرعت اینترنت مخابرات و کسانی که از طرح بعثت تعریف تمجید میکردن و گوششون هم بدهکار نبود باید بگم دوستان حالا رسیدیم به نقطه سر خط پس شب دراز است و قلندر بیدار............................!!!!!!!
    به قول احمد پور مخبر حالا برو حالشو ببر
    Last edited by samanqaz; 30-04-2012 at 22:32.

داره خودمونی میشه ahmad710's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با عرض سلام مجدد خدمت تمامی دوستان و عزیزان، نمیدونم چرا ما ایرانی ها عادت کردیم حرف ها و راهنمایی ها بقیه رو نشنید بگیریم و روی حرف های خودمون پافشاری کنیم. همونطور که پیش بینی کردم و وعده داده بودم مخابرات ضد حال زده به تمام دوستان، این متن بالا رو من 5 ماه پیش پست کردم ولی هیشکی گوشش بدهکار نبود، اون موقع بهتون قول دادم بعد از چند ماه مخابرات چنان ضد حالی بزنه که پشیمون بشید از سرویس گرفتن ازش، خوب با این کاهش وحشتناک سرعت اینترنت مخابرات و کسانی که از طرح بعثت تعریف تمجید میکردن و گوششون هم بدهکار نبود باید بگم دوستان حالا رسیدیم به نقطه سر خط پس شب دراز است و قلندر بیدار............................!!!!!!!
    درسته سرعتش کم شده ولی اونطور هم نیست که بخوای خودکشی کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کاش اینجا نبود

پيش فرض

منم موافقم ، الان هم راضی کنندس ، ما که راضی ایم ؛ درسته بهتر بود اما الانم با خیلی از جاهای دیگه رقابت می کنه و حتی بهتره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    می گم ها این مخابرات جدیدا ترفندجدیدی زده یا من مشکل دارم
    تو ساعت های رایگان طرح بعثت هرتقریبا 200مگی که دان می شه نتم قطع می شه بازدوباره وصل می شه
    مشکل ازمنه یا برای همه دوستان پیش امده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان سرویس نامحدود ۵۱۲ کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟؟ که ۱ به ۱۰ نباشه. البته به جز مخابرات

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

میلادچان چراهمون مخابرات رو نمی گیری ؟به نظر ازهمه بهتر می یاد

داره خودمونی میشه ahmad710's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    می گم ها این مخابرات جدیدا ترفندجدیدی زده یا من مشکل دارم
    تو ساعت های رایگان طرح بعثت هرتقریبا 200مگی که دان می شه نتم قطع می شه بازدوباره وصل می شه
    مشکل ازمنه یا برای همه دوستان پیش امده؟
    معمولا وقتی که حجم ترافیک باقی مونده از یه حد معینی کمتر میشه این مشکل قطعی پیش میاد،من وقتی از ترافبکم حدود 20 مگ مونده بود وقتی شبانه دانلود میکردم هر 20 مگ دانلود قطع میشد.

9. این کاربر از ahmad710 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میلادچان چراهمون مخابرات رو نمی گیری ؟به نظر ازهمه بهتر می یاد
    از مخابرات داشتم. میخاستم ببینم شرکت دیگه ای مثل مخابرات هست یا نه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این مخابرات واقعا افتضاحه گوگل رو بزور باز میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •