دمت گرم دمت گرم
اینقدر ناراحت نباشید منم دیشب اصلا نت نداشتم تا ساعت 1.30 داشتم اما تاصبح یک بایت هم دانلود نشد
جایی هم زنگ نزدم
ولی الان درست شده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دمت گرم دمت گرم
اینقدر ناراحت نباشید منم دیشب اصلا نت نداشتم تا ساعت 1.30 داشتم اما تاصبح یک بایت هم دانلود نشد
جایی هم زنگ نزدم
ولی الان درست شده
لاكاني 225
اينجا سرعت دانلود خيلي خفنه فقط آپلود يه خورده خيلي كمه!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود هميشه 150 ايناست!
شبا دو سه گيگ دانلودو اينا!! خيلي حال ميده!
يه چيزي
تو رشت كجا ميشه سيستم با اختلاف قيمت كم نسبت به تهران خريد!؟
ميخواستم سيستم بخرم!
جايي ميشناسيد به نظرتون خوبه بگيد!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد!
مواظب خودت باش
برای ما هم تو همین مقادیر میچرخه عزیز
فقط یکم time out داریم که نمیدونم به مرکز 4 مربوط میشه یا کله ایران...الان ناراحتیه مرکز 4ی ها (که اگه فقط مربوط به مرکز 4 باشه) داشتنه time out هست نه سرعته دانلود و آپلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند وقته که سرعت نوسان نداره و 0 نمیشه واسه من واسه شما ها چطوره ؟؟
Last edited by pedram9; 24-07-2010 at 11:39.
شما چندبار در روز!!خطت قطعو وصل میشه ؟این داره دیونه کننده میشه !آخه از اول تابستون هر روز همینه برنامشون!یه روز کم یه روز زیاد!من 20 بار تماس گرفتم همشون میگن خط 4 خودمونم نمیدونم چه مرضشه !!میگه دستگاه خط 4 رو کامل عوض کردیم(شاید گیرآورده) بازم قطع میشه خودمونم موندیم
دیشب واقعا به اینترنت احتیاج داشتم!مجبور شدم با دیال آپ 12 مگ دانلود کنم![]()
من تعجب میکنم چرا اینجوریه آخه دانشگاه آزادم از اندیشه سرویس میگیره فردا باید برم تو کارش ببینیم دانشگاه چطوریاست
واسه من تو ساعات شلوغ اصلا کانکت نمیشه مثلا 6 اصلا امکان نداره وصل بشه
(تو کل محل یه نفر کانکت بشه یا تلفنی حرف بزنه خط میشه شلوغ)
یه بار صبح قطع میشه یه بار غروب یه بار شب . میدونم چی میگی عصاب ادم خورد میشه من اوایل سریع زنگ میزدم اما الان دیگه میگم ولش کن زنگ بزنم میگه داریم برسی میکنیم خداییش هم بعد یه ساعت حل میشه بهت حق میدم مال شما از جاهای دیگه بیشتره اما انصافا اندیشه هوای مشترکینش رو داره همین فروم رو ببین الان یه چند وقتی هست که بچه شکایت آنچنانی از سرویس و سرعت ندارن یه چنتا از دوستان که همش بدمیگفتن اصلا پیداشون نیست نشستن دارن حال استریمی که اندیشه خریده رو میکنن
امیدوارم مشکل شما هم حل بشه
امروز از حق نگذریم خیلی خوب بودش (نسبت به روز های قبلواسه من تو ساعات شلوغ اصلا کانکت نمیشه مثلا 6 اصلا امکان نداره وصل بشه
(تو کل محل یه نفر کانکت بشه یا تلفنی حرف بزنه خط میشه شلوغ)
یه بار صبح قطع میشه یه بار غروب یه بار شب . میدونم چی میگی عصاب ادم خورد میشه من اوایل سریع زنگ میزدم اما الان دیگه میگم ولش کن زنگ بزنم میگه داریم برسی میکنیم خداییش هم بعد یه ساعت حل میشه بهت حق میدم مال شما از جاهای دیگه بیشتره اما انصافا اندیشه هوای مشترکینش رو داره همین فروم رو ببین الان یه چند وقتی هست که بچه شکایت آنچنانی از سرویس و سرعت ندارن یه چنتا از دوستان که همش بدمیگفتن اصلا پیداشون نیست نشستن دارن حال استریمی که اندیشه خریده رو میکنن
امیدوارم مشکل شما هم حل بشه)...من که تونستم درس و راست بازی کنم !!!!
اگه واسه منم روزی 10 بار قطع بشه زنگ نمیزنم
در کل من اصلا زیاد زنگ نمیزنمفقط زمانی که 5 ساعت قطعی ادامه داشته باشه خبر میگیرم آخه این ناسلامتی دایل آپ نیست که روزی بشه چندساغت فقط ازش استفاده کرد
بعد شما فکر کن زنگ میزنی بجای اینکه بگن مشکل چیه روضه حضرت عباس میخونن آدم دوست داره بشینه همون پشت تلفن با یارو گریه کنهمیگه خط 4 اله و بله و ماخودمون خسته شدیم و از این حرفا!
دوستان کسی خط 4 پارس آنلاین نیست ؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)