سلام
1- طرح منصفانه نداره خوشبختانه
2- 512 برنزی نامحدود ایده آلش 64 هست نه 70
بستگی به خط تلفنت و مرکز مخابراتی داره ولی مطمینا 70 نیست
3- سرعت پیج باز کردن خوبه
سلام
1- طرح منصفانه نداره خوشبختانه
2- 512 برنزی نامحدود ایده آلش 64 هست نه 70
بستگی به خط تلفنت و مرکز مخابراتی داره ولی مطمینا 70 نیست
3- سرعت پیج باز کردن خوبه
من الان دارم اصلا خوب نیست سرعتش بطور میانگین 55 کیلوبایته نه 64 تا لحظه ای میاد روی 64 ولی سرعت واقعی 55 کیلوبایت در ثانیه هستش![]()
خوب شما توقع داشتی 512 نامحدود واقعی بدون مصرف منصفانه که فن آوا بهت میده سرعتش چند باشه ؟
سرعت باید 64 باشه که در IDM موقع دانلود سرعت نوسان داره و بین 55 تا 65 هست
من قصدم طرفداری و تعصب بی مورد از شرکت فن آوا نیست ولی الان که همه شرکت های معروف مثل صبانت و پارس آنلاین
دارن حتی دانلود شبانه رایگان سرویس های محدودشون هم برمیدارن و کاربراشون را مجبور میکنن حجم بخرن این سرویس های
نامحدود فن آوا با این وضعیت اینترنت ایران واقعا عالی هست
همین سرویس 512 نامحدود برنزی را بدون مصرف منصفانه اگر پارس آنلاین یا صبانت یا شاتل بخوان بدن زیر ماهی 200 هزار تومن نمیدن ...
درسته منم قبول دارم ولی سرعت دانلود باید حداقل فیکس روی 64 کیلوبایت بمونه ولی چون نوسان داره میانگین سرعت دانلود در هر دقیقه بین 53 تا 57 کیلوبایت هستش.![]()
Last edited by sorooshfm; 08-11-2014 at 18:36.
دوست عزیز با 4 5 کیلوبایت هیچی نمی شه ، شما موضوع اصلی که الان تو دنیا 512 معنی نداره رو گیر بده با این هزینه
نه اختلاف چند کیلوبایتی![]()
سلام عزیزم
منم که نگفتم فیکس 64 هست !!! دوستمون گفت 70 من گفتم نه سرعت 512 در ایده آل ترین حالت 64 بهت میده ! طبیعتا توی ایران نه شرکتها شرکت ایده آلین ! نه خط های تلفن کیفیتی دارن نه مودمها مودمه !!!
نماینده عزیز
یه سوال این طرح ویژه 6 مگ 20 گیگ شبانه داره دیگه؟
حدود 200 تا 250
بله میشه، سرویس های نامحدود فناوا سه دسته هست: برنزی، نقره ای و طلایی
برنزی همون سرعت اسمیه، نقره ای یک چهارم بالاتر از سرعت اسمی و طلایی دو برابر سرعت اسمی
به عبارتی 128 برنزی در بهترین حالت 16 و نقره ای در بهترین حالت 20 به شما سرعت دانلود میده
سرویسهای طلایی از 512 تا 4 مگ هست.
بنده و همکارام افتخار می کنیم بتونیم سرویس مناسبی بهتون ارائه بدیم.
می تونید با شماره 37665975 تماس بکیرید. راهنماییتون می کنند. اطلاعاتتون تکمیل میشه و کپی کارت ملی و قبض تلفنتون رو ارسال می فرمایید.
مرکز مخابراتی انقلاب مشهد در حال حاضر در ساعات اوج مصرف Congest میشه و اولویت با سرویس های با پهنای باند بالاتر جهت استفاده از Burst Speed هست.
ولی در حال افزایش پهنای باند هستیم و فکر می کنم نهایتا تا 3 هفته آینده درست بشه.
خواهش می کنم. 11 گیگ ترافیک گارانتی شرکت هست که بایستی به کاربران اعلام بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)