هر دو تا دسته همين جورى ان
كم كم دلم براى ايكس باكسم داره تنگ ميشه.
هر دو تا دسته همين جورى ان
كم كم دلم براى ايكس باكسم داره تنگ ميشه.
این حرف ها در فروم به منزله ی کفر حساب می شه !!!
من هم همین مشکل رو بعد از Update داشتم .
دسته را با کابل به کنسول وصل کنید . دستگاه را خاموش و روشن کنید . ( دکمه Power کنسول را برای 5 - 7 ثانیه )
نگه دارید . با توجه به LCD تان تنظیمات را accept کنید .
دکمه PS بر روی دسته را فشار دهید و ...
در صورتی که عمل نکرد دکمه PS را نگه داشته و بعد از 10 ثانیه کابل U S B را قطع کنید .
در غیر این صورت دسته شما تقلبی هستش و به خاطر Update کردن از کار افتاده .
یا مشکل از خود دسته هستش .
رفيق اگه دسته ها تقلبي بودن كه توي اپديت هاي قبلي از كار ميوفتادن
سوني هم توي توضيحات اپديت جديد همچين چيزي رو نگفته
اين كارهايي كه شما گفتين رو انجام دادم، مدلهاي مختلفشو هم انجام دادم ولي فرقي نكرده
تو فروم هاي بلاد كفر كه رفتم بعضيا گفتن سوني كنسولشون رو تعويض كرده، بعضيا هم تعمير كردن ولي ايراد از دسته ها نيست.
دوستان R3 يعني چي؟؟؟؟تو بعضي بازيها ميگه كه R3 رو بزن!!!!!!!!البته روي ريموت هستش ولي رو دسته همچين چيزي من نديدم!!!
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
خب حالا مطمئني كه دسته ها اصلن؟؟؟
بله مطمئنم.
به نظر من ورژن جديدتر آپديت كن شايد حل شد--------
Last edited by BATMAN-LOVE; 01-11-2010 at 04:08.
دو تا آنالوگ های دسته هم دکمه هستن آنالوگ سمت راست می شه R3 و آنالوگ سمت چپ می شه L3 فشارشون بده پایین صدای دکمشم می آد ، این دو دکمه از زمان پلی استیشن دو تو دسته های پلی استیشن بودن ... در ضمن تو دسته های ایکس باکسم این دو دکمه حضور دارن ...دوستان R3 يعني چي؟؟؟؟تو بعضي بازيها ميگه كه R3 رو بزن!!!!!!!!البته روي ريموت هستش ولي رو دسته همچين چيزي من نديدم!!!
اخرين ورژن رو ريختم
به نظر خودم بايد همون ايكس باكسو دوباره بگيرم، هر چى بود اين جورى بامبول در نمى اورد.
دوست عزیز فعلا اجرای بازی های کپی روی PS3 کم و بیش درد سر داره و به راحتی Xbox360 نرسیده...اگه نمیتونید برای تکمیل شدن روش کپی خور دستگاه ( که با اومدن آپدیت جدید امیدی بهش نیست) صبر کنید پیشنهاد میکنم Xbox360 تهیه کنید.
این حرف ها معنی نمی ده .
اگر ما نمی توانیم کاری یا مشکلی را به درستی حل کنیم دلیل بر خرابی یا مشکل وسیله نمی شود .
اگر به دسته باشه که مال Xbox360 دو روزه دکمه هاش منفجر می شه و کانفیگ کردنش سخت تره .
شما بهتره دسته ی یک نفر دیگه رو بگیری و به کنسول وصل کنی اگر شد که مشکل از دستتون هست .
نشد مشکل از خود شماست و حتما کاری رو اشتباه انجام می دهید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)