خب حالا با توجه به اینکه نیمه دوم (بهمن 72) هستم و همین امسال(91)هم از پیش دانشگاهی فارق التحصیل شدم من کی باید دفترچرو پست کنم چون طبق قانون جدید تا یکسال بعد از زمان فارق التحصیلی وقت دارم .
خب حالا با توجه به اینکه نیمه دوم (بهمن 72) هستم و همین امسال(91)هم از پیش دانشگاهی فارق التحصیل شدم من کی باید دفترچرو پست کنم چون طبق قانون جدید تا یکسال بعد از زمان فارق التحصیلی وقت دارم .
سلام
دوستان دوستم الان هجده سال و نیمشه و هنوز سوم دبیرستان میخونه البته بزرگسالان! میخواد ادامه تحصیل بده میتونه؟ الان باید دفترچه پر کنه؟
پیش دانشگاهیش هم میخواد امسال تموم کنه و تو کنکور 92 شرکت کنه که اون موقع 19 سالش میشه
کلا چیکار بگم بکنه؟ ممنون
اگه میشه یکی جواب ما رو هم بده ممنون
سلام
کسی هست که انصراف داده باشه و بعد دانشگاه جدید ثبت نام کرده باشه؟می خواستم بدونم دانشگاه جدید موقع ثبت نام، در مورد وضعیت معافیت تحصیلی و مدارک مربوطه چه چیزی میخواد؟ و اینکه از زمان انصراف تا ثبت نام در دانشگاه جدید چه مدت بیشتر نباید بگذره؟ با تشکر
خیر ، چون شما دانشجو هست ، برای هر مقطع فقط یک بار معافیت تحصیلی صادر می شه
یعنی هیچکس نمیتونه انصراف بده و تو دانشگاه جدید ثبت نام کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق این قانون نمیشه ؟
Last edited by The Kean; 29-09-2012 at 17:28.
راستی یه سوال دیگه :
این معافیت تحصیلی از زمان صدور میزان مشخصی داره؟مثلا 4 سال؟
برای تجصیل در کارشناسی مشکلی ندارید
طبق قوانین جدید تا ۳۱ شهریور ۹۲ مهلت دارید که دانشگاه ثبت نام کنید . و تا اون موقع به دفترچه احتیاجی نیست.خب حالا با توجه به اینکه نیمه دوم (بهمن 72) هستم و همین امسال(91)هم از پیش دانشگاهی فارق التحصیل شدم من کی باید دفترچرو پست کنم چون طبق قانون جدید تا یکسال بعد از زمان فارق التحصیلی وقت دارم .
اگه به صورت حضوری تحصیل کنند تا سن۲۴ سال می تونند برای کنکور شرکت کنند.سلام
دوستان دوستم الان هجده سال و نیمشه و هنوز سوم دبیرستان میخونه البته بزرگسالان! میخواد ادامه تحصیل بده میتونه؟ الان باید دفترچه پر کنه؟
پیش دانشگاهیش هم میخواد امسال تموم کنه و تو کنکور 92 شرکت کنه که اون موقع 19 سالش میشه
کلا چیکار بگم بکنه؟ ممنون
منبع :
مشمولاني كه درمهر ماه سال 91 در پايه هاي دوم متوسطه و بالاتر به تحصيل اشتغال مي يابند متناسب با رشته هاي تحصيلي ، براي رشته هاي كارودانش و فني – حرفه اي حداكثر تا پايان 22 سالگي و براي رشته هاي نظري كه داراي دوره پيش دانشگاهي هستند حداكثر تا پايان 24 سالگي مي توانند به تحصيل ادامه دهند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجواب شما :یعنی هیچکس نمیتونه انصراف بده و تو دانشگاه جدید ثبت نام کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق این قانون نمیشه ؟
اين دسته ازدانشجويان چنانچه تمايل به ادامه تحصيل داشته باشند مي بايست حداكثر تا يكسال بعد از تاريخ انصراف ، در دانشگاه و مقطع جديد شروع به تحصيل نمايند، كه در اين صورت مدت تحصيل قبلي آنها ، درسنوات مقطع جديد لحاظ نخواهد شد.
برای چه دوره تحصیلی؟راستی یه سوال دیگه :
این معافیت تحصیلی از زمان صدور میزان مشخصی داره؟مثلا 4 سال؟
میشه یه خورده بیشتر توضیج بدید؟ الان من که کاردانی عمران غیرانتفائی می خونم، نمیتونم در صورت قبولی تو دانشگاه آزاد سال آِینده ، ثبت نام کنم؟جواب شما :
اين دسته ازدانشجويان چنانچه تمايل به ادامه تحصيل داشته باشند مي بايست حداكثر تا يكسال بعد از تاريخ انصراف ، در دانشگاه و مقطع جديد شروع به تحصيل نمايند، كه در اين صورت مدت تحصيل قبلي آنها ، درسنوات مقطع جديد لحاظ نخواهد شد.
الان با استناد به این من انصراف هم دادم تا از فرصت یک ساله استفاده کنم، اگه نشه که خیلی بد میشه :(16-آيا دانشجويان انصرافي حق تحصيل مجدد را دارند؟
بلي . مشمولان در طي مدت تحصيل از ديپلم تا دكتري صرفا 1 بار مي توانند از تحصيل انصراف ومجددا با پذيرفته شدن در دانشگاه به شرط عدم
ورود غيبت ، مي توانند به تحصيل ادامه دهند.آزمون مجدد ونزولي بودن تحصيل با اين اوصاف فرقي نخواهد داشت، به شرط اينكه 1: در مقطع قبلي
فارغ التحصيل نشده باشد . 2: از زمان انصراف در مقطع اول بيش از يكسال نگذشته باشد.
Last edited by The Kean; 29-09-2012 at 18:06.
البته ببخشید که من هی سوال میپرسما فقط برای مطمئن شدنه . آخه من که شهریور فارق التحصیل نشدم چطور تا شهریور وقت دارم ؟
شما اگه بخواید در مقطع کارشناسی تحصیل کنید مشکلی برای انصراف ندارید.
جواب :البته ببخشید که من هی سوال میپرسما فقط برای مطمئن شدنه . آخه من که شهریور فارق التحصیل نشدم چطور تا شهریور وقت دارم ؟
قابل ذكر است :با توجه به تصويب قانون جديد وظيفه عمومي ، مشمولان غير غايبي كه تاريخ فراغت از تحصيل آنان در مقطع ديپلم يا پيش دانشگاهي خرداد ماه سال90 (30/3/90) بوده در صورتيكه پذيرش يا اعلام قبولي آنان در دانشگاه تا پايان شهريور ماه 91 باشد، ادامه تحصيل اين دسته از مشمولان از مهر91 بلامانع خواهد بود.
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا ،اين سازمان طي اطلاعيه اي اعلام داشت : با توجه به اينكه شرط پذيرش در دانشگاهها از طريق شركت درآزمون سراسري حذف شده است لذا تحصيل در دوره هاي پودماني ، فراگير ، بين الملل و ساير مقاطع تحصيلي بدون آزمون بشرط نداشتن غيبت ، نيز بلامانع مي باشد.
یعنی چی ؟
لازم به ذكر است :تنها با ادامه تحصيل مشمولاني موافقت خواهد شد،كه قبولي آنان در دانشگاه در مهلت يكساله بعد از فراغت از تحصيل مي باشد، كه اين دسته از مشمولين جهت ثبت نام مي بايست با اخذ برگ درخواست معافيت تحصيلي از دانشگاه به دفاتر پليس +10 مراجعه نمايند .
--------------------
قابل ذكر است :با توجه به تصويب قانون جديد وظيفه عمومي ، مشمولان غير غايبي كه تاريخ فراغت از تحصيل آنان در مقطع ديپلم يا پيش دانشگاهي خرداد ماه سال90 (30/3/90) بوده در صورتيكه پذيرش يا اعلام قبولي آنان در دانشگاه تا پايان شهريور ماه 91 باشد، ادامه تحصيل اين دسته از مشمولان از مهر91 بلامانع خواهد بود.
اون طوری که از متن میشه فهمید اینه که مثلا میگه کسایی که تا پایان شهریور 91 دانشگاه قبول شدند میتوانند در دانشگاه ثبت نام و ادامه تحصیل بدهند .
Last edited by Alireza_52; 29-09-2012 at 21:00.
آقا ممنون واقعا، پس الان با استفاده از قانون "مهلت یک ساله بعد از انصراف " مشکلی بابت صدور معافیت تحصیلی جدید پیش نمیاد؟چون من همین چند روز قبل انصراف دادم و ثبت نام و اینا هم که میفته شهریور سال آینده !شما اگه بخواید در مقطع کارشناسی تحصیل کنید مشکلی برای انصراف ندارید.
شرمنده که اینقدر سوال می پرسم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)