[QUOTEبعضي برنامه ها تو مموري خود گوشي نصب شده و بعضي ها تو رم . برنامه اي كه مي خواي پاك كني تو هيچ كدوم از اينا نيست ؟][/QUOTE]جواب سوال منو ندادي ؟ برنامه اي كه مي خواي پاك كني تو اين 2 تا ليست هست يا نه ؟
[QUOTEبعضي برنامه ها تو مموري خود گوشي نصب شده و بعضي ها تو رم . برنامه اي كه مي خواي پاك كني تو هيچ كدوم از اينا نيست ؟][/QUOTE]جواب سوال منو ندادي ؟ برنامه اي كه مي خواي پاك كني تو اين 2 تا ليست هست يا نه ؟
تو امضای جناب shahshahani که هست. یه فونت تحریری نصب کن قشنگه!
ويرايش شد....
Last edited by shahshahani; 01-07-2008 at 10:46.
بله حق با شماست
با بلوتوث هم ميشه ولي دردسرش زياده
البته من منظورم لپتاپ يا وايرلس اكسترنال بود
فكر كنم براي وايرلس بايد access point داشته باشي كه از اون طريق اينترنت بگيري .
يه سوال : موبايلو چه جوري به شبكه متصل ميكنن ؟ با سيم يا بي سيم
خسته نباشي! من واير لس از كجا بيارم. من از طريق بلوتوس و يا كابل ميخوام.
بلدي از طريق بلوتوس؟ اگه آره به ماهم ياد بدين.
سلام دوستان یکی به دادم برسهههه.داشتم با گوشیم (p990) اس ام اس میدادم یهو دیدم صفحه ی ال سی دیش سیاه شد و شروع کرد به ویبره زدن.حالا وقتی روشنش میکنم همونجوری میشه.صفحش سیاه میمونه و ویبره میزنه بعدم خاموش میشه.کسی میدونه باید چی کارش کنم؟
والا من يه بار با ۹۹۰ دوستم و مال خودم سعي كردم شبكه بلوتوث درست كنم ولي نه اون منو پيدا كرد و نه من اونو،حتي توي add devices هم اضافش كردم ولي نشد،فكر كنم به roles
مربوط باشه يعني بايد دستكاري بشه.
اگه وقتي بالا مياد گزينه phone/flight رو ميده همونجا بزن راست،ستاره،چپ،ستاره،چپ،چپ ،ستاره و از سه تا گزينه آخريشو انتخاب كن تا حافظه داخليتو فرمت كنه)البته هر چي تو حافظه خود گوشي داري از بين ميره مثل شماره ها(
اگر هم اون گزينه ها رو نمياره كه بايد بري آپديت كني و اگه آپديت هم نشد با xs++ فريمورتو به gw2 تغير بده و بعد آپديت ميشه.
اينو بدون اصلا گوشيتو نده فلش اصلا
اصلا صفحه ی گوشیم چیزی رو نشون نمیده.روشن میشه ها ولی صفحه سیاه هستش.
در مورد قسمت دوم حرفتون میشه یه توضیحی بدین؟ من اصلا از این چیزا سر در نمیارم.البته ببخشیدا شرمنده.ممنون میشم کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)