اين تعرفه gprs ايران سل مگه چقدره ؟؟؟؟من 2 دقيقه باش كانكت شدم حدوده 300 تومن ازم كم كرد!!!!
اين تعرفه gprs ايران سل مگه چقدره ؟؟؟؟من 2 دقيقه باش كانكت شدم حدوده 300 تومن ازم كم كرد!!!!
اصلا ربطی به زمان نداره و حجمی هستش و هر کیلو بایت طبف تعرفه معمولی 1/5 تومن هست.شما احتمالا از سایت با حجم بالا استفاده کردی.
تلفن كه قطع بشه ما ديال آپي ها هم پيدامون نميشه !! سيم هديه برام اومد :دي
یه چیز عجیب در مورد پوشش شبکه بگم:
مبارکه اصفهان جز مناطق تحت پوشش در سایت ایرانسل نیست. ولی امروز تازه فهمیدم تحت پوشش هست. جایی که نه در لیست فعلی و نه در لیست شهر های آینده ی تحت پوشش هیچ اسمی ازش دیده نمی شود. و امروز هرجا رفتم آنتنم فول بود و کیفیت صدا عالی بود.(gprs هنوز روی سیم من فعال نیست).
جایی که من زندگی میکنم. تقریبا 10 کیلومتر با زرین شهر و 5 کیلومتر با مبارکه فاصله داره (هر دو تحت پوشش هستند و دو طرف ما هستند و با وجود 5 یا 6 تا خط آنتن روی صفحه می نویسه محدودیت سرویس و اصلا نمیشه تماس گرفت.(البته فقط منطقه ی ما)
علت چیست؟ آیا راهی برای درست کردن این موضوع هست؟
تو قسمتهایی از جاده تبریز آذرشهر که ایرانسل پوشش نداشت بعد از مدتی که BTS نصب کردن بعده چند مدت GPRS و آنتن فول اومد ولی همین محدودیت سرویس و می نوشت. بعد چند مدت رفت تحت پوشش .
به نظر من این به معنی این هست که سیگنال هست ولی شبکه راه اندازی نشده. و بزودی راه اندازی میشه.![]()
آیا میدونید اپراتور Turkcell ترکیه که یکی از اپراتورهای بنامه آسیا هست
روزی یک BMW و هفته ای یه خونه ی ویلایی تو بهترین نقطه ترکیه جایزه میده .
مثله همین MCI ماکه به نوبه خود کلی بنامه
بازم این ایرانسل که 1 ساله نشده میخواد 3 تا BMW جایزه بده![]()
سلام اقاشاهين
كي اين e-care درست ميشه خدايا چند روزه قطع شده
نه اخه میدونی (بالهچه حامد بخونین)
تو اخبار گفته میشد ام ام اس ایرانسل با اپراتور همراه باهم باید راه اندازی بشن....
ما تو فولادشهريم همچين مشكلي نداريم ولي زياد خوب انتن نميده![]()
فولاد شهر که رسمیه مثلا !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)