تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 516 از 848 اولاول ... 16416466506512513514515516517518519520526566616 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,151 به 5,160 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان 2 هفته هست درخواستم رفته پارس انلاین هر موقع می زنگم میگن رفته مرکز طول میکشه :|
    مرکز جا داره مشکلی هم نداره !
    واس شما هم انقدر بازی در میارن موقع وصل کردن ؟
    نباید اینقدر طول بکشه به نظرم. خودشونم که گفتن 4 تا 7 روز. شاید مخابرات داره اذیت می کنه.
    من وقتی بهشون خبر دادم خطم تخلیه شده، فرداش خطمو رانژه کردن. دو روز بعدشم یوزر و پسورد رو دادن.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان 2 هفته هست درخواستم رفته پارس انلاین هر موقع می زنگم میگن رفته مرکز طول میکشه :|
    شهرستانید یا تهران؟

ما تو یک شهرستان کوچیک هستیم

اندازه شما لفتش دادند.آخر سر هم بهشون زنگ زدم گفتم یوزر و پسورد رو بدید خودم کانفیگ میکنم

پول کانفیگ مودم رو هم همون موقع خرید سرویس بهشون دادم.نمیدونم شاید نمایندگی شهرمون لفتش داد.همون موقع که زنگ زدم و بهشون گفتم یوزر و پسورد رو بهم بدید تا کانفیگ کنم مودم رو،خیلی زود برام فرستادش.خود پارس هم یوزر و پسورد رو برام sms اش کرد

زنگ بزنید به خود پارس آنلاین تهران.شاید نمایندگی شهرتون داره الکی الکی لفتش میده
    Last edited by محمد7966; 03-08-2017 at 08:35.

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

قانونیش 72 ساعته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شکایت رو بنویس

شهرستانید یا تهران؟

ما تو یک شهرستان کوچیک هستیم

اندازه شما لفتش دادند.آخر سر هم بهشون زنگ زدم گفتم یوزر و پسورد رو بدید خودم کانفیگ میکنم

پول کانفیگ مودم رو هم همون موقع خرید سرویس بهشون دادم.نمیدونم شاید نمایندگی شهرمون لفتش داد.همون موقع که زنگ زدم و بهشون گفتم یوزر و پسورد رو بهم بدید تا کانفیگ کنم مودم رو،خیلی زود برام فرستادش.خود پارس هم یوزر و پسورد رو برام sms اش کرد

زنگ بزنید به خود پارس آنلاین تهران.شاید نمایندگی شهرتون داره الکی الکی لفتش میده
    از منم خواستن بگیرن - گفتم اجباری نیس ولی گفتش نه اجباریه بعد گفتم پس از 195 میپرسم بعد گفت صبر کنید برم از رئیسم بپرسم و بعد چن لحظه گفت اگه خودتون میتونید کانفیگ کنید اجباری نیس البته اولش میخواست طرح جشنواره بده - خیلیم اصرار کرد که گفتم اگه طرح عادی نمیدین میرم از یه شرکت دیگه میگیرم که گفت هر طرحی میخواین بگین ثبت کنم

نباید اینقدر طول بکشه به نظرم. خودشونم که گفتن 4 تا 7 روز. شاید مخابرات داره اذیت می کنه.
    من وقتی بهشون خبر دادم خطم تخلیه شده، فرداش خطمو رانژه کردن. دو روز بعدشم یوزر و پسورد رو دادن.
    به خودشون باشه شاید ده روز یا بیشتر هم طول بدن
    اتفاقا مخابرات یه روزه رانژه کرد و چراغ adsl هم روشن شد (منم از مرکز یوزر پس رو گرفته بودم)
    زنگ زدم گفتن نه تازه دیروز ثبت نام کردین منم گفتم فرقی نداره شما شروع رو بزن که بهانه آوردن هنوز چنتا کار مونده ما انجام بدیم و یکی دو روز طول میکشه ولی بعد 3 ساعت اینترنت وصل شد
    Last edited by Dr Nima; 03-08-2017 at 10:18.

4. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آره اتفاقا به منم خیلی اصرار داشت طرح جشنواره بده می گفت به نفعتونه و اینا. منم گفتم نمی خوام چون شبانه نداره جشنواره. دیگه بی خیال شد. ولی برا هزینه نصب اصراری نکرد فقط 5 تومن رانژه رو گرفت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

واقعا متاسفم ....انرژی یک هفته 20 گیگ هم حذف کرد
    هر چی هم میگم درخاست جمع اوری میخوام میگه تو جشنواره هستین نمیشه!

7. این کاربر از apple021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

واقعا متاسفم ....انرژی یک هفته 20 گیگ هم حذف کرد
    هر چی هم میگم درخاست جمع اوری میخوام میگه تو جشنواره هستین نمیشه!
    195 شکایت کنید

9. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pars20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام. ایا پارس هنوز طرح شبانه رایگان(همون ماهی 5 تومن) رو داره؟ و اینکه معمولا شبی چقدر دانلود میکنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    من خواستم تمدید کنم زنگ زدم پرسیدم اگه 128 بگیرم با توجه به این که خطم روی 4 مگ بسته هست سرعت دانلودم چطور هست ؟؟ گفت مرکزتون شلوغ نیست و می تونید با سرعت بیشتر دانلود کنید
    بعد گفتم شبانه چی ؟ اونم تایید کردن که مشکلی نیست
    حالا که گرفتم دیدم سرعت بین 40 تا 60 هستش تو شبانه. زنگ زدم میگه بستگی به شلوغی مرکز داره
    زیر 16 شد بیا اعتراض کن
    من چی کنم؟؟؟؟؟

تا دو ~ سه هفته پیش سرعتم همیشه 350 ~ 400 بود
    حالا که تمدید کردم این شکلی شده.
    بقیه سرعت شبانتون چطوره ؟ چه سرویسی دارید و خط روی چند مگابیت/ثانیه بسته شده ؟؟ می ارزه این رو کنسل کنم و بالاتر بگیرم یا نه؟؟ نامرد گفت تضمین هم نمی کنیم اگه 1 مگ یا 2 مگ بگیری بتونی 400 دان کنی!!!
    از اون طرف هم پشتیبان قبلی گفته بود مرکز شلوغ نیست و می تونی با حداکثر سرعتت دانلود کنی

12. این کاربر از mehdi 78 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام
    من خواستم تمدید کنم زنگ زدم پرسیدم اگه 128 بگیرم با توجه به این که خطم روی 4 مگ بسته هست سرعت دانلودم چطور هست ؟؟ گفت مرکزتون شلوغ نیست و می تونید با سرعت بیشتر دانلود کنید
    حالا که گرفتم دیدم سرعت بین 40 تا 60 هستش تو شبانه. زنگ زدم میگه بستگی به شلوغی مرکز داره
    زیر 16 شد بیا اعتراض کن
    من چی کنم؟؟؟؟؟

بقیه سرعت شبانتون چطوره ؟ چه سرویسی دارید و خط روی چند مگابیت/ثانیه بسته شده ؟؟ می ارزه این رو کنسل کنم و بالاتر بگیرم یا نه؟؟ نامرد گفت تضمین هم نمی کنیم اگه 1 مگ یا 2 مگ بگیری بتونی 400 دان کنی!!!
    از اون طرف هم پشتیبان قبلی گفته بود مرکز شلوغ نیست و می تونی با حداکثر سرعتت دانلود کنی

منم ۱۲۸ دارم
    تا ۳ ۴ روز پیش ک خونه بودم سرعت شبانه خیلی خوب بود( ۶۰۰ ۷۰۰ کیلو )
    از مسافرت برگشتم تست میکنم اطلاع میدم

14. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    زیر 16 شد بیا اعتراض کن
    من چی کنم؟؟؟؟؟

درست گفته. الان شما 2 مگ هم بگیری اینا تضمین میکنن که زیر 256 کیلوبایت نیاد. الان 128 داری دارن سرعت 512 تو شبانه بهت میدن به قول خودشون خیلی سخاوتمندی میکنن.
    در کل شبانه بستگی داره به خلوت بودن یا شلوغ بودن. بعضی شبا سرعت کم نمیشه و بعضی شبا هم سرعت کم میشه. کاری هم نمیشه کرد برای حل این موضوع.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •