ممنون از راهنمایی های کامل شما.... من موسیقی الکترونیک گوش می دم.. ترنس و هوس... و ترجیحا صدای تریبل و یه باس ملایم رو دوس دارم.. ممنون می شم راهنمایی کنید
ممنون از راهنمایی های کامل شما.... من موسیقی الکترونیک گوش می دم.. ترنس و هوس... و ترجیحا صدای تریبل و یه باس ملایم رو دوس دارم.. ممنون می شم راهنمایی کنید
دیگه زیادی تخصصی شد .چون سبک الکترونیک باس قوی میخواد ولی ترنس و هوس رو نمیدونم .باید منتظر اقا رضا باشین تا جواب کامل بدن.البته شما اعلام کنین چقدر می خواین هزینه کنین که بهتر بشه راهنمایتون کرد
تا 200 هم حاضرم هزینه بکنم اگه چیزی هست بهتر از s4 بگین
سلام دوست خوبم .
s4 هدفون (بهتره بگم earphone ) خوبیه ، ولی بهتر از اونم تو این رنج چند تایی چند تایی رو من میشناسم ولی مشکل اینه که تو ایران گیر نمیاد و s4 از معدود هدفون های با قیمت معقول و کیفیت خوب توی این رنج قیمته که توی ایران موجوده .
ولی اگه هدفون بهتر میخوای باید خارج از ایران بخری .
من خودم از کیفیت ساخت و شکل s4 خوشم نمیومد برا همین صبر کردم تا از دوبی shure se215 برام آوردن و از صداش هم راضیم . (البته m50 نمیشه ها )و چون صدای s4 رو هم شنیدم یه نظرم se215 به طور کلی بهتره والبته توی سبک کانتری هم که به خاطر مید پر جزئیات و عالی این برند خیلی بهتره .
کیفیت ساخت se 215 هم نسبت به s4 خیلی خیلی بهتره.
البته اینکه چه سبکی رو بیشتر گوش میدی خیلی مهمه .
اگه دوبی آشنا داری بگو تا آدرس مغازه رو برات پ . خ کنم .
ترنس و هوش موسیقی الکترونیک هستند... من بین 80 تا 160 می تونم هزینه کنم..... قیمت audio technica ath-m50 چقدر است؟
m50 اگه گرون نشده باشه میتونین بین 150 تا 200 هزار تومان پیدا کنین.البته شنیدم m50s هم اومده که قابلیت تعویض کابل هم داره.اگه اینم پیدا کردین ازرش داره یه کم بودجرو افزایش بدین
ما رفتیم اس 4 رو خریدیم.
بیس های دقیق و عمیق
تربل متناسب و عالی بدون دیسترویت
اما
چرا ولوم رو بیشتر از نصف میکنم اصلا زیاد تر نمیشه??
دوستان مشکل زیاد نشدن صدا از گوشیم بود که اصلاح میکنم.
نحوه قرار دادنش تو گوشی خیلی مهم و در عملکرد تاثیر گزاره که هنوز برام یکم سخته
در کل در این رنج به نظرم پیشنهاد خوبیه و اگر قصد خرید دوباره ای باشد انتخابم همین خواهد بود.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Last edited by moosavi.sm89; 29-12-2011 at 13:49.
من همه چی گوش میدم ولی بیشتر موسیقی داخلی و آهنگای فارسی
خب دوستان بین اینا کدوم رو پیشنهاد میدین من میخوام از آمازون بخرم:
Ultimate Ears TripleFi 10 Noise Isolating Earphones
156 دلار
Shure SE215-K Live Sound Monitor, Black
99 دلار
Sennheiser IE6 Dynamic In-Ear Headphones
120 دلار
Etymotic Research HF5 Portable In-Ear Earphones (Cobalt)
رنگای مختلفش کلی اختلاف قیمت دارن
ولی این 100 دلاره تا 130
که نمیدونم هر رنگی کیفیتش فرق داره یا نه
Klipsch Image X10 Noise-Isolating Earphone
140 دلار
قیمت x10 ایران چقدره؟؟؟
Klipsch IMAGE S4 In-Ear Enhanced Bass Noise-Isolating Headphones (Black)
80 دلار
خب حالا بین اینا کدوم بهتره؟؟؟ تو cnet واسه اس 4 پرفورمنس رو زده 10 و هیچکدوم دیگه 10 نگرفتن
هر کدوم از مدلای بالا ایران پیدا میشه قیمت یا سایت خرید بدین
از طرفی میخوام بین اینا بهترین رو بگیرم ... موندم... اصلا چیزی از تجربه ی صدا و مشخصات هدفون هم نمیدونم![]()
Last edited by PersiAndroid; 27-12-2011 at 19:19.
من تو فروم های خارجی خواندم و از ath m50 بسیار تعریف شد... برای جمع بندی اخر شما بیشتر با m50 موافقید تا AKG k99 ?
حتما m50 .ولی برای اینکه اطمینان کامل داشته باشین بازم میگم از اقا رضا بپرسین کاملا حرفه ای راحنمایتون میکنن.ولی اگه عجله دارین m50 رو بگیرین خیالتون راحت.
عزیز بین اینا که شما گفتی بنظر من UE TripleFi 10 از همش بیشتر ارزش خرید داره. البته نمیدونم چی گوش میدی و مخصوصا ممکنه از صدای این ایرفون که گفتم خوشت نیاد... ولی خب بهرحال خیلی محصول ارزشمندیه
البته بقیه اونا که گفتی هم هیچکدوم بد نیستن، هرکدوم رو بخری ضرری نکردی
یه سوال، اگه خیلی حرفه ای نباشی و فرقهاش رو خیلی ندونی... چرا ایرفون ارزونتری نمیخری که خیلیاشون هم تو ایران موجود هستن... بعضیاشونم قیمتاشون خیلی خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)