تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 516 از 624 اولاول ... 16416466506512513514515516517518519520526566616 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,151 به 5,160 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

در مورد زیرنویسش باید بگم واقعن راضی هستم 
    من در فاصله 2 تا 3 متری از تی وی میشینم و زیرنویس رو در حال متوسط میذارم و خیلی خوب میشه خوندش حتی در حالت کوچک هم خوبه
    در حال بزرگش که واقعن بزرگه واسه من که تو این فاصله میشینم لازم نیست
    ششتا رنگ هم واسه زیر نویس داره که خب معمولن سفید و زرد از همه بهتره 
    واسه پس زمینه ی زیر نویس همه سه تا رنگ داره که خب در حالت شفاف میشه تصویر فیلم که پشت زیر نویس هست رو دید ولی تو دو رنگ دیگه یه نوار رنگی میندازه پایین تصویر که معمولن یه مقدار از فیلمو میگیره !!!

واسه این پست ها رو جدا جدا نوشتم که زیاد نشه

2. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

یه موضوعی که اول از همه باید میگفتم در مورد خود گیرندگی دستگاه و بخش تی وی بود 
    به هر حال در اکثر موارد مهمترین کاربرد این قبیل دستگاه ها مشاهده تلویزیون هست و بقیه امکانات مثل پخش فیلم و عکس آهنگ یه امکان جانبیه که خب به مراتب کمتر مورد استفاده قرار میگیره
    باز هم در مورد گیرندگی دیگر دستگاه ها اطلاع چندانی ندارم در مورد این دستگاه:
    با آنتنی که ما داریم (هوایی از اینا که دو شاخه ای هستن) در حالت آنالوگ شبکه های 1 و 2 و 5 رو تقریبن صاف میگرفت ولی 3  و 4 رو با یه مقدار برفک شبکه خبر که معمولن نمیگرفت و آموزش و قران هم خیلی اوضاعش خراب بود
    بعد که وصلش کردم به دستگاه همه رو پیدا کرد ولی شبکه های شما و نمایش و  ... که روی یه فرکانس هستن رو خوب نمیگرفت مثله این سی دی های خش دار که میذاری تو دستگاه یه جاهاییش تصویر و رنگهاش قاطی میشه ، اینم دایم این طور میشد که قابل دیدن نبود تو این حالت درصد سیگنال تو این شبکه ها 35 % بود و دایم تغییر میکرد
    که بعد رفتم یه مقدار آنتن رو چرخوندمش که الان همه رو با درصد 91 میگیره
    البته دیروز واسه حدود 5 ساعت هیچ کدوم از شبکه های شما و ورزش و .... که روی فرکانس قرار داره رو نمی گرفت و صفر درصد بود همش 
    که به صورت دستی این شبکه ها رو از روی یه فرکانس دیگه پیدا کردم و مشکل حل شد
    فرکانس ها رو توی سایت صدا سیما قسمت تلوزیون دیجیتال واسه هر شهری نوشته 
    ولی امروز اونایی که دیروز قطع بود رو هم میاره ، دیگه نمیدونم مشکل از کجا بود!!!

4. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

یه چند تا مغازه که رفتم بگیرم اکثرشون میگفتن که این دستگاه ها همش یه کار رو میکنه و فقط  تو یه سری موارد جزئی با هم فرق دارن البته بعضی از ایم موارد جزئی واقعن مهمه !!! 
    یه مورد دیگه ای که بود اکثرن ایکس ویژن  و مارشال و دنای و کال یوز  و چندتا برند دیگه داشتن و میگفتن سعی کن مارک متفرقه نگیری که بعد اگه کنترلش مشکل پیدا کرد یا دستگاه خراب شد به چه کنم چه کنم بیفتی !!!  در مورد ایکس ویژن مزیت مهمشو خدمات پس از فروشش میدونستند که به نظر خودم هم واقعن موضوع مهمیه که گارانتیه تعویض داره ارایه میده
    ولی خب یکی از مواردی که باعث شد ایکس ویژن نگیرم بحث زیر نویس بود که شنیده بودم خیلی کوچیکه

6. 2 کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

راستی کنترل دستگاه هم خوبه و لازم نیست مستقیم جلو گیرنده بگیریش 
    در مورد سرعت تعویض کانال خب باید بگم که زمانش زیاده و بین 3 تا 5 ثانیه طول میکشه که اگه بخای یه دور تمام کانال ها رو چک کنی یه 2 - 3 دقیقه ای طول میکشه !!!

حالا سعی میکنم بیشتر در موردش بگم مخصوصا از معایبش خود فروشنده که میگفت توی پخش فیلم و زیر نویس از چند تا برند دیگه ای که داشت بهتره ولی من فکر کنم باهاش به مشکل بخورم

8. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

راستی یه سوال
    میشه در مورد این گزینه قدرت آنتن بیشتر توضیح بدین که کارش چیه ؟

10. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خلیج فارس

پيش فرض

داش من بوستر استفاده نمیکنم.

یه چیزی از گیرنده کمبو مارشال 5021 منو به تعجب انداخت ! :

یه فایل mp4 دارم زیر نویس هم داره. تو منوش وقتی به قسمت ضبط میرم و میخوام فایلهایی که تو فلش هست رو بخونم به راحتی میخونه زیرنویس هم مشکلی نداره. این تو قسمت ----t بود خوب من همون فایل رو میرم تو قسمت dvd بعد به قسمت فلش میرم میزنم پلی رو خطا میده میگه فایل خرابه این حرفا!!!!
    در ضمن تو قسمت دی وی دی تو فلش فایل ts هم نشون نمیده اصلا! باید تو قسمت ----t ، تو منو برم برای تماشا کردنش!! خیلی عجیبه اینا برام نمیدونم چرا اینطوری کردنش!!
    در ضمن فونت تله تکستش هم خیلی خوب نیست مثلا عدد 5 رو شبیه به 0 کرده!!
    به فارسی ها نه انگلیسی. آدم قاطی میکنه.
    این به علت این هست که چیپ ----t و dvd در گیرنده های کومبو مجزا از هم هست و به طور کلی این کومبوها که تو بازار هست برد های چندتا دستگاه رو یک برد کردن و گزاشتن تو یه دستگاه

12. 2 کاربر از irandvb-t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خلیج فارس

پيش فرض

سلام،
    من تا جائیکه شد کل راهنمائی ها رو که تا اینجا نوشته شده بود خوندم، به خصوص مطالب irandvb-t عزیز ولی من سوالم یکم متفاوت هستش!
    اکثر دوستان مشکلاتشون در مورد آنتن و یا ضعف در گیرنده هاشون بود ولی من فقط میخوام با دستگاهم فیلم نگاه کنم و البته فیلم هام هم اکثر کیفیتشون 1080p هستش. دنبال مدیا پلیر می گشتم که به مارک های مشهور مثل western digital برخوردم ولی قیمت هاشون بالای 300 تومان بود! چشمم به x.vision 353 خورد و دیدم که فیلم ها رو با همین کیفیت پخش می کنه ولی شک کردم که با این قیمت ارزون همون کارائیه wd را داره یا نه! واسه همین هنوز نگرفتمش و الان هم که این تاپیک رو دیدم کلا گیج شدم که کدوم رو بخرم هر کس نظر شخصی خودش رو نوشته!
    حالا سوال اصلی من اینه که اصلا این دستگاه های گیرنده به درد من می خوره یا بعدا با مشکل رو به رو می شم!؟ به خصوص در مورد زیرنویس های ریز و ناخوانا که در بعضی مدل ها دوستان اشاره کردند که جزو ایرادات دستگاه ها هستش!
    لطفا دوستان من رو راهنمائی کنند.
    با تشکر
    اگه واسه فیلم دیدن حرفه ای میخوای و ازش انتظارات بالایی داری اصلا طرف گیرنده ها نرو بهتر ایسوز یا همون وسترن رو بخری یه چیز دیگه اصلا هم دنبال اندروید تی وی هایی که به صورت پورت HDMI هستن نرو این مدل ها مشکلات زیادی دارن از جمله طول عمر پایین به علت گرمای زیادی که ایجاد میکنن و همچنین این مدل ها از لحاظ پردازنده ای هنوز زیاد قوی نیستن و مسلما برای کار حرفه ای به درد نمیخوره شما اگه برات گیرنده دیجیتال هم مهم هست میتونی از اندروید تی وی های پروویژن هم استفاده کنی

14. این کاربر از irandvb-t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خلیج فارس

پيش فرض

راستی یه سوال
    میشه در مورد این گزینه قدرت آنتن بیشتر توضیح بدین که کارش چیه ؟
    سلام
    ممنون از اطلاعات شما در باره کارکردن با دستگاه
    قدرت انتن در واقع بوستر داخلی گیرنده هست که برق 5ولت رو به انتن میفرسته و باعث میشه آنتن شما اکتیو شود(در صورتی که اکتیو باشه) اما شما باید به این نکات هم توجه کنی

1-شما برای استفاده از این گزینه باید یا انتن اکتیو رومیزی داشته باشی یا از این آنتن اتوبوسی ها (خفاشی و...) که برای این کار باید بوستر (دستگاه سفید که به برق وصل شده) رو از مسیر سیم جدا کرده و سیم آنتن رو مستقیم به گیرنده وصل کنید و سپس گزینه قدرت انتن رو روشن کنید
    2-برای آنتن هاس شاخه ای و قدیمی از گزینه تاثیری نداره

16. این کاربر از irandvb-t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من امروز سه تا گیرنده تست کردم
    اینم بگم خودم اچدی پلیر وسترن دارم
    اولی دنای 327 نیو بود
    دومی مکسیدر
    سومی انرژی سیستم
    اولی و دومی به درد لای جرز میخوردن ولی سومی تمام کمال هر فایلی که اچدی پلیرم پخش کرده جواب داد
    در صد گیرندگی تیونرشم عالی بود
    قیمت هم 89
    دنای و مکسیدر صدای 5+1 رو پخش نکردن ولی انرژی سیستم اوکی اوکی بود
    البته زیر نویس همچنان ریز بودولی به نظر من با پولی که میدین پلیر خوبی هم گیرتون میاد
    اصلا سعی نکنید سمت این گیرنده های در پیت برید چون چینی درجه چند هستن و اقایون وارد کننده با عوض کردن ظاهر و اسم و مدل در کل یک دستگاه تحویل میدن
    انرزی سیستم به عنوان پلیر از دستگاه های موجود فعلا سر تره
    لپ کلام از بسته بندی محصول میشه فهمید چی جلوته
    دنای و مکسیدربرای کسی که با اچدی پلیر کار کرده اصلا قابل قبول نیست مطمئنم ویژنها هم همین شرایط رو دارن

18. 2 کاربر از حساام بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

راستی کنترل دستگاه هم خوبه و لازم نیست مستقیم جلو گیرنده بگیریش
    در مورد سرعت تعویض کانال خب باید بگم که زمانش زیاده و بین 3 تا 5 ثانیه طول میکشه که اگه بخای یه دور تمام کانال ها رو چک کنی یه 2 - 3 دقیقه ای طول میکشه !!!

حالا سعی میکنم بیشتر در موردش بگم مخصوصا از معایبش خود فروشنده که میگفت توی پخش فیلم و زیر نویس از چند تا برند دیگه ای که داشت بهتره ولی من فکر کنم باهاش به مشکل بخورم
    یه کاری بکن راحت تری!
    اول دگمه وسط رو بزن بعد کانال ها رو بالا پائین کن!
    چرا؟؟ چون که وقتی مثلا شما می زنی کانال "2"، فرم ور به اندازه کافی قوی نیست و یه زمانی صبر می کنه ببینه منظور شما 25 یا 255 هست یا همون 2؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •