میشه بگید این تنظیمارو روی چه حالت تصویری انجام دادین.
میشه بگید این تنظیمارو روی چه حالت تصویری انجام دادین.
مد Normal. روی Dynamic هم می تونید انجام بدید. فرقی نمیکنه.
با سلام
مشکل tvمن کابل خروجی ار ----- بود که با تعویض آن برطرف شد به حق متونم بگم واقعا از خریدم راضیم
ازتمامی دوستانی که راهنماییم کردن تشکر میکنم
سلام
آقا کسی قیمت گارانتی بانیان دو مدل TH-P50ST30 و TH-P42ST30 رو داره تو بازار؟
بدون گارنتی چی؟
پاناسونیک برندیه که تو پلاسماهای سری S، G , V خودش از Wifi داخلی بهره میبره، جالبه تا بهار سال 2013 قراره استاندارد جدید 802.11ac، بجای استاندارد کنونی 802.11n در چیپ های Wifi دو شرکت Broadcom و Qualcomm رعایت بشه، که بر طبق این استاندارد جدید سرعت انتقال تا 1.3 Gbps افزایش پیدا میکنه یعنی یشتر از 2 برابر سرعت چیپ های کنونی Wifi (که در حال حاضر اجازه انتقال اطلاعات تا سقف 600 Mbps رو میدن).
سرعت چیپ های کنونی هم خوبه ولی تصور اینکه بشه بدون سیم یه فیلم FHD سه بعدی با بیت ریت بالا رو تماشا کرد داره محقق میشه و احتمالا روزی میرسه که کابل های HDMI کنونی رو فقط تو موزه ها بشه پیدا کرد.
این چیپ ها از بهار 2013 میلادی مورد استفاده در تلویزیونهای هوشمند و سایر وسایل الکترونیکی قرار میگیرن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by parham511; 16-06-2012 at 14:10.
سایتهایی که بانیان الکترونیک پشتیبانیشون میکنه و بهشون جنس میده این 2 تان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
دیجیکالا
فعلا هم این 2 سایت این مدلو ندارن، 50 اینچش 2800 بود 2 هفته پیش تو مشهد، بعید میدونم تغییری کرده باشه.
Last edited by parham511; 16-06-2012 at 13:53.
مصرف برق تو پلاسما متغیره چون برایتنسش بالاتر رفته مصرف برقش بیشتر شده در برایتنس برابر با مدلهای 2011 مصرف برقش کمتره.
دقیفا، تازه علاوه بر برایتنس پردازنده 2 هسته ای و امکانات دیگش هم مسبب بودن، ولی با توجه به تبلیغات انتظار کاهش داشتم من که
راستی ببخشید در جوار بزرگایی مثل شما من دست به ترجمه زدم، مطمئنا اشکالاتی داشت پستم درمورد VT50 که پوزش میخوام.
Last edited by parham511; 16-06-2012 at 14:18.
شما لطف دارید دوست عزیز و خودتون بزرگوار هستید من از اطلاع دوستانی مثل شما و دیگران استفاده میکنم.
پس از چند سال پیگیری این فروم و ریویوها بالاخره نوبت خرید تلویزیون ما هم رسید
قبلش با توجه به دیزاین ST30 به D7000 متمایل شده بودم. منتهی اگه الان بخوام واسه ST50 ( که ظاهرا دیزاینش قابل تحمل تره ) صبر کنم دو سوال :
1- مشکل فلیکر 50 هرتز با گیرنده صدا و تصویر دنون حل میشه ؟ ( ینی 50 بدم 60 خروجی بگیرم )
2- برای اینکه نسبت 4:3 صدا و سیما مشکل IR ایجاد نکنه ظاهرا باید حاشیه رو رنگ خاکستری تنظیم کرد. اونوقت بی ریخت نمیشه ؟ ( دوستان اگه تصویری از 4:3 خودشون دارند در صورت امکان بذارن )
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)