سلام
وقتی سرویس تاریخش تموم بشه تا چند روز بعد میتونیم شارج کنیم و سرویسمون نگهداری میشه؟
الان سرعت ۲۵۶ نامحدود دانلودش چقدره؟
خاهشا قسمت اول سوالم هم جواب بدید
ممنون
سلام
وقتی سرویس تاریخش تموم بشه تا چند روز بعد میتونیم شارج کنیم و سرویسمون نگهداری میشه؟
الان سرعت ۲۵۶ نامحدود دانلودش چقدره؟
خاهشا قسمت اول سوالم هم جواب بدید
ممنون
اره.از کجا فهمیدی:
اگه میشه توضیح بدین
خوندنش به چه سبکیه؟ یعنی توضیح بدین چطوری خونده میشه
مقدارش باید چند باشه؟ نزدیک چند باشه
کلا یه تو ضیح اجمالی در این مورد یدین
اون snr نسبت قدرت سیگنال به نویز هست که هرچی عدد بالاتری باشه بهتره و کیفیت خططتون بالاتره
اون line attenuation (یه چیز تو همین مایه) هم نویز خط تون هست یعین مقدار سیگنالی که هدر میره که هرچی بالاتر باشه کیفیت خططتون پایینتره و هرچی عدد کمتری باشه بهتره.
مهمترین عامل تو این مورد فاصله از isp هست و بعدشم اتصالات و سیم کشی ها و تجهیزاتتون
توضیحات مقادیر lline attenuation
20dB و کمتر - خیلی عالی
20dB-30dB - عالی!
30dB-40dB - خیلی خوب
40dB-50dB - خوب
50dB-60dB - ضعیف
60dB و بالاتر - افتضاح!
و برای snr:
6dB - خیلی بد
7dB-10dB -ضعیف
11dB-20dB - خوب
20dB-28dB - خیلی خوب
29dB - عالی!
موفق باشی دوست من![]()
دوستان بهترین خدمات رو تو سلمان شهر کدوم شرکت میده ؟ من آسیاتک دارم پینگش افتضاحه !!!ولی سرعتش خوبه و چون بازی آنلاین میکنم پینگ خیلی برام مهمه ! اگه پینگ مخابرات یا شرکتای دیگه خوبه بهم بگین ..در ضمن فک کنم مرکز مخابراتی شرکت ها بابله آیا تاثیر زیادی رو پینگ داره فاصله ؟ یا فقط به خاطر شلوغیه پورته که پینگم انقدر بالاس؟؟!!
بنده بابل هستم و از مخابرات 512 محدود دارم و معمولا پینگم با 4.2.2.4 زیر 300 نمیاد !
چند ساعت پیش هم با سرور فرانکفورت پینگ 450 بود !!!
اگه فقط پینگ واست مهمه نوین نت گزینه ی بهتریه... هرچند اون اواخر یه مقدار وضعیتش خراب شده بود... در تاپیک نوین نت از اونایی که ازش سرویس دارند بپرسید وضعیت پینگش در حال حاظر چطوره... شاید حالا وضعیت برگشته باشه...
کلا در حال حاظر شرکتهایی که پینگ مناسبی ارایه بدند بسیار کمیابند...
Last edited by xzero; 31-03-2013 at 00:50.
سلام
لطفا وضعيت خط من بررسي بشه به شدت سرعتم پايينه-256 طرح قديم شيش ماهه كمپين استاني دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميدونم چرا سرعتم انقد پايينه
سرعت ها درست شد؟ دوستم 512 نامحدود داره میگه کل روز تک لینک سرعتش 380 هست ولی من که 128 دارم از ساعت 10 صبح تک لینک می شه 90.
دوستانی که 512 و 1 مگ دارن بگن سرعت تک لینکشون کی کم می شه؟
خط شما وضعیت بسیار نرمالی داره و عالی هست![]()
پس چرا سرعت بسيار پاييني دارم در حد 40 كيلو دانلود قبلا اينطور نبوده
ببین دوست عزیز
مشکل نویز خط یکی از عوامل کاهش سرعت هست!
شما خطتون مشکل نویز نداره
شاید از مرکز سرعتتون پایین آوردن
و یا عوامل دیگه باعث کاهش سرعت شده
باید برسی کنید ببینید که علت کاهش سرعت خط شما چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)