عزیزان بنده قصد خرید یه هدفون بلوتوث رو دارم تا رنج پونصد تومن لطفا منو راهنمایی کنید
برای گوش دادن موسیقی مخصوصا هنگام ورزش
عزیزان بنده قصد خرید یه هدفون بلوتوث رو دارم تا رنج پونصد تومن لطفا منو راهنمایی کنید
برای گوش دادن موسیقی مخصوصا هنگام ورزش
سلام...
از چند وقت پیش که هدفون های بیسیم همراه گوشی LGG2 رو تست کردم هوس کردم یکیشو بگیرم... فکر میکنم مدل HBS 730 LG بود که تست کردم...
اما سرچ کردم دیدم چندین مدل از این برند موجود هست... علاوه بر 730 مثلا مدل TONE ULTRA یا HBS 800...
حالا میخواستم بدونم اصلا کدوم یکی از این مدل ها یافت میشه تو بازار.... قیمتشون در چه حدودی هست... البته 730 رو یه جا دیدم 135 بود...
و اینکه از برند های دیگه چیز دیگه هست زیر 200 تومن...؟
و اینکه آیا زیر 200 تومن هدفون با سیم هست که اینقدر بهتر از این مدل های بیسیم باشه که ارزش داشته باشه قید بیسیم بودن این مدل ها رو زد ؟ چون با سیم هم باشه مشکلی ندارم ولی ترجیحا بیسیم...
فقط برای گوش دادن موزیک میخوام و 90 درصد هم سبک راک گوش میدم...
سپاس...
Last edited by sub-zero; 28-08-2014 at 21:44.
سلام.
در مورد کیفیت صدا چون تست نکردم نمیتونم نظر بدم... اما تو این رده مدل EP-630i از Craetive اگه بتونید پیدا کنید (فقط با گارانتی شاب) میتونه مناسب باشه... میکروفون هم داره...
من تو موقعیت شما قرار بگیرم EP-630i رو میگیرم چون حداقل از یه برند و مدلی که سال هاست تو بازار موجوده خرید میکنم و زیاد نگران کیفیت صدا نیستم (نسبت به قیمت)
موفق باشید.
تشکر بابت راهنمایی و وقتی که گذاشتید![]()
سلام دوستان
اگه می شه بین این 4 هدفون akg k99.sennheiser 205,beyer dynamic dt231 pro,icon 360 دوستانی که اشنایی دارن من راهنمایی کنن، برای من رزولوشن و کیفیت صدا و حجم صدا مهمه، بیس هم در حد استاندارد باشه،یه سوال دیگه اینکه جرا در بعضی سایت ها قیمت هدفون های akg حد اقل 40_50 اختلاف قیمت دارند؟ خودم می خوام بیام حضوری تهران بخرم ، اگر جایی رو می شناسید اطمینانیه و قیمت علکی گرون هم نمی ده معرفی کنید.
سلام
من دنبال یه هدفون (هدست؟) مدل داخل گوشی برای گوش دادن به موسیقی میگردم ، تا 300 تومن هم میتونم هزینه کنم ، مهمترین چیزی که دنبالشم حذف نویز هستش و اینکه صدای آهنگ بیرون نره چیزی که خودم دیدم سن هایزر مدل MM70 هستش نظرتون چیه ؟ و اینکه پیشنهاد شما چیه ؟
سلام به همه دوستان و عزیزان هدفونی !
من مدتهاست که در مورد خرید هدفون تحقیق می کنم (کلا برای خریدن هر چیزی همین طورم) ؛ گزینه هایی که بررسی کردم شامل سوپرلوکس HD-681 EVO و HD-330 ، پایونیر SE-M390 ، فیلیپس SHP6000 ، سنهایزر HD 203 و HD 419 و ریزر Electra و ... بودن. ولی واقعاً نمی تونم گزینه نهایی رو انتخاب کنم چون تجربه کمی در مورد جنس صداهای مختلف دارم. به همین خاطر از دوستان با تجربه می خوام که با در نظر گرفتن موارد زیر، دو سه گزینه خوب رو معرفی کنن :
1- روگوشی (ترجیحاً اول نیمه باز ، بعد بسته)
2- شفافیت و کیفیت صدا
3- بیس پانچی و متعادل کمی هم رو به زیاد به شرط محو نکردن سایر صداها
4- مناسب برای همه سبک موسیقی (سنتی ، کانتری ، کلاسیک ، راک و ...)
5- محدوده قیمتی 150 تا 250 (ولی اگر با مقداری هزینه بیشتر در حد 100 تومن، گزینه خیلی بهتری باشه مشکلی نیست)
6- مناسب برای کامپیوتر و موبایل
...... میدونم با همه این انتظارات متناقض، انتخاب سخت میشهولی به هرحال چشم انتظار راهنمایی خوب و حرفه ای دوستان هستم !
![]()
Last edited by AsAli411; 31-08-2014 at 10:36.
سلام.
خیلی جالب انتظاراتتون رو شرح دادید.
ببینید وقتی میگید مناسب برای موبایل و بیس پانچی بعد میگید نیمه باز... معمولا" هدفون های باز و نیمه باز بیسشون به اندازه بسته ها قوی نیست (همیشه اینطور نیست البته) بعد هم اگه با موبایل بیرون خونه استفاده میکنید نیمه باز Isolation خوبی نداره و نشت صدا به بیرون دارید و صدای محیط هم شنیده میشه...
بگذریم... خودتون بهترین های موجود رو لیست کردید:
هدفون های سوپرلوکس صدای طبیعی و تهاجمی دارن... بیس قوی نیست نیمه باز هم هستند... پس اگر بیس پانچی و قوی مد نظرتونه این هدفون مناسب نیست. در غیر این صورت اگه با بیس بتونید کنار بیاید هدفون های خوبی هستند و ارزش خرید بالایی هم دارند.
پایونیر شاید به چیزی که شما میخواین نزدیک باشه... بیس خیلی قوی نداره و با کامپیوتر و موبایل قابل استفاده هست ارزش خرید هم داره
از سنهایزر من مدل HD449 رو تست کردم... ببینید بیس از فلت بالاتره یعنی از متعادل کمی قوی تره... مید و فرکانس میانی متعادل و با کیفیت هست و از این نظر میتونه برای بیشتر سبک ها استفاده بشه اما بیس پانچ قوی نداره و سرعت بالایی هم نداره... کلا" روی بیس این هدفون حساب باز نکنید!
من نمیدونم هدفون قبلی شما چی بوده و این که به چه بیسی میگید قوی و به چه بیسی میگید ضعیف.... اگه در تهران هستید پیشنهاد میکنم حتما" چند مدل رو تست کنید تا صدا یه خورده بیاد دستتون.
مدل AKG K99 یه مدل نیمه باز با بیس متعادل و صدای فلت هست که میتونه پیشنهاد بشه فقط ممکنه بیس ضعیف باشه براتون.
اگر هم بیس قوی دوست دارید تو این رده قیمت Sony XB600 مناسبه و کاملا" جواب میده ولی خوب شفافیت و کیفیت سنهایزر و AKG رو نداره
یکی از مدلهایی که میتونید تست کنید AKG Q460 هست. فول سایز نیست ولی اگه قصد دارید با موبایل استفاده کنید به دلیل حساسیت بالا حجم صدای قابل قبول و زیادی داره چیزی که مثلا" با Sennheiser PX200-II نمیتونید بهش برسید.
Razer هم هیچ تجربه ای ندارم و اصولا" از برند های گیمینگ برای کاربرد خودش بهتره استفاده کنید.
Last edited by metalhead_forever; 31-08-2014 at 13:09.
دوست عزیز ممنون از توضیحات خوبت!
نکاتی که باید یادآور بشم :
1- در تهران نیستم و امکان تست ندارم که مهمترین مشکل منه و گرنه می تونستم انتخاب خوبی داشته باشم بنابراین به تجربه دیگران وابسته هستم.
2- هدفون توگوشی AKG 321 رو دارم که یک ماهه سرکار و بیرون با موبایل استفاده می کنم و تقریبا راضیم. میخوام در کنارش برای استفاده در خونه یک فول سایز با کیفیت داشته باشم.
3- در مورد بیس میخوام نرم و دلنشین باشه نه اتهاجمی و اغراق شده و اصولا Headbass نیستم. XB600 فکر میکنم زیادی بیس دار باشه و AKG 99 هم به نظرم بیشتر برای مانیتورینگ و کارهای حرفه ای به درد بخوره تا کاربرد خونگی. (البته هیچ کدوم رو تست نکردم بر اساس نظرات و ریویوها میگم!)
4- حجم صدا هم برام مهمه و میخوام بعضی وقتها صدا رو بالا ببرم و بدون دیستورشن و زیر شدن صدا، چند دقیقه ای حال کنم
5- حالا بی زحمت دو سه مدل رو خودتون سر راست معرفی کنید ما هم بریم پی کارمون.
ظاهرا دارم کار رو سخت تر هم میکنم ولی چه کنیم دیگه میخوایم با شندرغاز پول، بهترین هدفون رو بخریم![]()
خوب اگه از K321 راضی هستی بهترین انتخاب ها اینجوری میشه:
Superlux HD668B قیمت حدود 150 (صرفا" به خاطر قیمت مناسب بهترین انتخابه)
Sennheiser HD429، HD439 یا HD449 هر سه مدل در فرکانس میانی شفاف عمل میکنند و کیفیت خوبی هم دارند قیمت حدودی به ترتیب: 355، 365 و 400 هزار تومان
AKG K99 که هدفونی با صدای متعادل و کیفیت قابل قبول میباشد. قیمت 300 هزار تومان.
پس اگه قصد هزینه زیاد رو دارید HD449 پیشنهاد میشه، تو بودجه متوسط K99 کاملا" برتری داره و تو بودجه پایین Superlux مناسبه.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)