تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 516 از 598 اولاول ... 16416466506512513514515516517518519520526566 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,151 به 5,160 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شهر عشق

پيش فرض

من فیزیک هسته ای ارومیه روزانه قبول شدم بومی هم هستم میتونم انتقالی بگیرم واسه تبربز؟؟ چه طوری؟؟
    ????????????????????????

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

بچه ها منم شهرسازی شیراز آوردم طبق حدس خودم...حالا چجوریاس؟؟؟؟ رشته خوبیه؟؟؟ میشه تغییر بدم بعدا؟؟؟
    سلام
    تبریک میگم بهت. اونی که فکر می کردی رو قبول شدی(چندان هم فکر نکنم با معماری متفاوت باشه، خودت سعی کن مطالعتو ببری بالا ). منم اونی که فکر می کردم قبول شدم و خوشحالم که اکثرا به اونی که میخواستن رسیدن
    پسر عموم هم نزدیک بود شهرسازی شیراز قبول شه ولی قبلش معماری بوشهر قبول شده و خیلی خوشحاله
    Last edited by vahid-p; 11-09-2011 at 16:34.

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

من فیزیک هسته ای ارومیه روزانه قبول شدم بومی هم هستم میتونم انتقالی بگیرم واسه تبربز؟؟ چه طوری؟؟

????????????????????????
    این دلیل خوبی نیست برا انتقالی ها. فکر نکنم قبول کنن مگر اینکه قبول شده باشی ولی اولویت های بعدیت باشه. خلاصه احتمالش کمه چون راحت دور نیست. تبریز و ارومیه نزدیکن برا همین با انتقالیت فکر نکنم موافقت کنن

داره خودمونی میشه reza71_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها از دارو اصفهان به داروی تهران یا شهیدبهشتی میشه انتقالی یا جابه جایی گرفت؟برای جابه جایی باید از کی اقدام کنم؟و ی دانشجوی ترم 2 یا 3 میتونه جابه جا شه مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

سلام
    به نظر شما مهندسی نرم افزار آزاد صفادشت برم یا مهندسی نفت پیام نور تهران؟
    من خیلی عذر میخوام از همه حضار!اما دانشگاه صفادشت هرچی بچه درس نخونه اونجاست!استادای تعطیل!بچه های غیر موجه!خودشم ۱ساختمان وسط ۱ بیابونی!واقعاً هرکس بره اونجا حماقت کرده!شما پیام نور با اون ادمای با شخصیت رو اونم تهران با صفادشت مقایسه میکنی؟دانشگاه ازاد بعضی واحدهاش اکثراً تهران و بعضی شهرستان هایی که واحدهاش معروف هستن از پیام نور بهتره نه همه واحدهاش!ضمن اینکه نرم افزار کجا و مهندسی نفت که بعد از برق و مکانیک از بهترین هاست کجا....
    محلت دانشگاه آزاد برای ثبت نام تموم شده ؟ کی شروع شد که تموم بشه؟؟؟
    آقا ترو خدا یکی بگه چی به چیه، قلبم وایساد
    ثبت نام ازاد ۲۶ شهریور تا ۳۱ شهریور
    بچه ها به نظرتون عمران موسسه غیر انتفاعی صدرا بهتره. یا مکانیک تهران مرکز؟
    اقا چه سوال هایی میپرسید شماها!!!مکانیک از عمران سر تر هست!این که معلومه!صدرا غیر انتفاعی جزو ۵تا غیرانتفاعی خوب ایرانه اما اصلاً در حد ازاد های تهران نیست!خودت بری میفهمی
    دوستان به کمکتون نیاز دارم اونم اساسی...مهندسی نرم افزار قوچان قبول شدم...به نظرتون برم؟؟؟ یا ای تی ازاد قزوین برم؟؟؟ اگر قوچان برم و 1ترم بخونم با توجه به اینکه دختر هستم میتونم واسه گیلان انتقالی بگیرم؟؟؟ کمکم کنید لطفا
    خانم محترم دانشگاه ازاد بین المللی قزوین جزو بهترین دانشگاه های ایرانه!ضمن این که ای تی سال ها برابر بهتر از نرم افزاره
    نگین چرا پست اسپم میدی یا اینکه برو صفحه ی فلان رو ببین جوابت رو میگیری اعصاب مصاب تعطیله

من پیام نور مهندسی نرم افزار درومدم و آزاد مهندسی برق_قدرت.حالا موندم کدوم رو برم؟

وقت ثبت نام برای آزاد و سراسری از کی شروع میشه و تا کی ادامه داره؟
    اقا اگه رشته هایی که قبول شدی بر عکس بود پیام نور!چون برق هرجا باشه برقه!اما حالا بدون شک ازاد!وقت ثبت نام ازاد ۲۶تا۳۱ شهریور و سراسری بسته به دانشگاه و تاریخ اعلامی از سوی سازمان سنجش
    مهندسی صنایع ازاد فیروزکوه یا مهندسی it غیر انتفاعی تعالی قزوین؟!!!!!!!!!! جان من کمک کنیددددددددددددددددددددد!
    از همه نظر مقایسه کنید! هزینه بهتر بودن رشته..... دانشگاه و مدرک و ................ دمتون گرم!
    فیروزکوه دانشگاه خوبی نیست!باز قزوین چون مهندسی ای تی هست بهتره
    دوستان به نظرتون کدوم بهتره؟ :
    _مهندسی معماری دانشگاه علم و فرهنگ(دانشکده ی هنر و معماری)
    _مهندسی معماری دانشگاه آزاد تهران غرب
    ۱۰۰٪ علم و فرهنگ!علم و فرهنگ بهترین دانشگاه غیر انتفاعی ایران و تنها دانشگاه غیرانتفاعی که توان مقابله با غول های ازاد مثل علوم و تحقیقات و تهران جنوب رو داره
    عمران دانشگاه ازاده تهران جنوب بهتره یا عمران روزانه دانشگاه سراسرئ بابلسر؟
    هردو خوبه اما اگه میتونی بابلسر بری بابلسر بهتره

6. 7 کاربر از mohandes e ekhraji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

کاشکی یکی هم من راهنمایی می کرد .من تجربیم شیمی کاربردی آزاد تهران شمال قبول شدم و اقتصاد شبانه علامه طباطبایی قبول شدم و هر دو رو هم دوست دارم حالا به نظرتون کدوم بهتره؟

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

هشدار به قبولیهای کنکور 90
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اسامی چندبرابر ظرفیت رشته های نیمه متمرکز کنکور مهرماه منتشر می شود

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم سراسری کشاورزی آب بین المللی قزوین روزانه بهتره یا آزاد برق الکترونیک اسلامشهر؟

در ضمن یکی از همکلاسی هام سراسری عمران تهران شبانه قبول شده در صورتی که رتبش از من بدتر بود و منم این رشته شهر جز انتخابای اولم بود ولی قبول نشدم!
    همچین چیزی امکان داره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

کاشکی یکی هم من راهنمایی می کرد .من تجربیم شیمی کاربردی آزاد تهران شمال قبول شدم و اقتصاد شبانه علامه طباطبایی قبول شدم و هر دو رو هم دوست دارم حالا به نظرتون کدوم بهتره؟
    مشخصه اقتصاد علامه بهتر از شیمی کاربردی تهران شمال هست!از لحاظ مدرک هزینه بازار کار سطح علمی دانشگاه......

---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------

سلام میخواستم بدونم سراسری کشاورزی آب بین المللی قزوین روزانه بهتره یا آزاد برق الکترونیک اسلامشهر؟

در ضمن یکی از همکلاسی هام سراسری عمران تهران شبانه قبول شده در صورتی که رتبش از من بدتر بود و منم این رشته شهر جز انتخابای اولم بود ولی قبول نشدم!
    همچین چیزی امکان داره!
    خداوکیلی کشاورزی رشته ای هست که تا ۱۰ سال دیگر جای رشته های پرطرفدار مثل نرم افزار رو میگیره!اما نازل ترین گرایش ان اب هست و در مقایسه با برق الکترونیک اسلامشهر مثل طفل میمونه به استاد دانشگاه

12. 2 کاربر از mohandes e ekhraji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

یک از دوستام هم پزشکی آزاد قشم قبول شده هم برق دانشگاه اصفهان . به نظرتون کدام براش بهتره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •