????????????????????????
????????????????????????
سلام
تبریک میگم بهت. اونی که فکر می کردی رو قبول شدی(چندان هم فکر نکنم با معماری متفاوت باشه، خودت سعی کن مطالعتو ببری بالا ). منم اونی که فکر می کردم قبول شدم و خوشحالم که اکثرا به اونی که میخواستن رسیدن
پسر عموم هم نزدیک بود شهرسازی شیراز قبول شه ولی قبلش معماری بوشهر قبول شده و خیلی خوشحاله
Last edited by vahid-p; 11-09-2011 at 16:34.
این دلیل خوبی نیست برا انتقالی ها. فکر نکنم قبول کنن مگر اینکه قبول شده باشی ولی اولویت های بعدیت باشه. خلاصه احتمالش کمه چون راحت دور نیست. تبریز و ارومیه نزدیکن برا همین با انتقالیت فکر نکنم موافقت کننمن فیزیک هسته ای ارومیه روزانه قبول شدم بومی هم هستم میتونم انتقالی بگیرم واسه تبربز؟؟ چه طوری؟؟
????????????????????????
بچه ها از دارو اصفهان به داروی تهران یا شهیدبهشتی میشه انتقالی یا جابه جایی گرفت؟برای جابه جایی باید از کی اقدام کنم؟و ی دانشجوی ترم 2 یا 3 میتونه جابه جا شه مرسی![]()
من خیلی عذر میخوام از همه حضار!اما دانشگاه صفادشت هرچی بچه درس نخونه اونجاست!استادای تعطیل!بچه های غیر موجه!خودشم ۱ساختمان وسط ۱ بیابونی!واقعاً هرکس بره اونجا حماقت کرده!شما پیام نور با اون ادمای با شخصیت رو اونم تهران با صفادشت مقایسه میکنی؟دانشگاه ازاد بعضی واحدهاش اکثراً تهران و بعضی شهرستان هایی که واحدهاش معروف هستن از پیام نور بهتره نه همه واحدهاش!ضمن اینکه نرم افزار کجا و مهندسی نفت که بعد از برق و مکانیک از بهترین هاست کجا....
ثبت نام ازاد ۲۶ شهریور تا ۳۱ شهریور
اقا چه سوال هایی میپرسید شماها!!!مکانیک از عمران سر تر هست!این که معلومه!صدرا غیر انتفاعی جزو ۵تا غیرانتفاعی خوب ایرانه اما اصلاً در حد ازاد های تهران نیست!خودت بری میفهمی
خانم محترم دانشگاه ازاد بین المللی قزوین جزو بهترین دانشگاه های ایرانه!ضمن این که ای تی سال ها برابر بهتر از نرم افزاره
اقا اگه رشته هایی که قبول شدی بر عکس بود پیام نور!چون برق هرجا باشه برقه!اما حالا بدون شک ازاد!وقت ثبت نام ازاد ۲۶تا۳۱ شهریور و سراسری بسته به دانشگاه و تاریخ اعلامی از سوی سازمان سنجش
فیروزکوه دانشگاه خوبی نیست!باز قزوین چون مهندسی ای تی هست بهتره
۱۰۰٪ علم و فرهنگ!علم و فرهنگ بهترین دانشگاه غیر انتفاعی ایران و تنها دانشگاه غیرانتفاعی که توان مقابله با غول های ازاد مثل علوم و تحقیقات و تهران جنوب رو داره
هردو خوبه اما اگه میتونی بابلسر بری بابلسر بهتره
کاشکی یکی هم من راهنمایی می کرد .من تجربیم شیمی کاربردی آزاد تهران شمال قبول شدم و اقتصاد شبانه علامه طباطبایی قبول شدم و هر دو رو هم دوست دارم حالا به نظرتون کدوم بهتره؟
هشدار به قبولیهای کنکور 90
اسامی چندبرابر ظرفیت رشته های نیمه متمرکز کنکور مهرماه منتشر می شودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام میخواستم بدونم سراسری کشاورزی آب بین المللی قزوین روزانه بهتره یا آزاد برق الکترونیک اسلامشهر؟
در ضمن یکی از همکلاسی هام سراسری عمران تهران شبانه قبول شده در صورتی که رتبش از من بدتر بود و منم این رشته شهر جز انتخابای اولم بود ولی قبول نشدم!
همچین چیزی امکان داره!
مشخصه اقتصاد علامه بهتر از شیمی کاربردی تهران شمال هست!از لحاظ مدرک هزینه بازار کار سطح علمی دانشگاه......
---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
خداوکیلی کشاورزی رشته ای هست که تا ۱۰ سال دیگر جای رشته های پرطرفدار مثل نرم افزار رو میگیره!اما نازل ترین گرایش ان اب هست و در مقایسه با برق الکترونیک اسلامشهر مثل طفل میمونه به استاد دانشگاه
یک از دوستام هم پزشکی آزاد قشم قبول شده هم برق دانشگاه اصفهان . به نظرتون کدام براش بهتره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)