کسی جواب منو نمیده
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
دوست عزیز سلام
من از کجا بفهمم گرافیک لپتاپم چقده؟وچجوری میتونم اپدیتش کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
کسی جواب منو نمیده
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
دوست عزیز سلام
من از کجا بفهمم گرافیک لپتاپم چقده؟وچجوری میتونم اپدیتش کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
اینجور مواقع بهترین راهش اینه که بری سایت سازنده اش و مدلشو تو سایت سازنده اش جستجو کنی
ولی یه چیزی بگم اگه گرافیکش NVIDIA باشه به روش معمولی نمیتونی آخرین درایور رو از nvidia دانلود کنی ظاهرا ما رو تحریم کرده و باید با استفاده از V-P-N دانلود کنی
موفق باشی
سلام
وب کم دل 5030در حالت افلاین کار نمی کنه جهکار باید بکنم
خوب چجوری اینارو بدونم ببخشید من مبتدیم بعدشم نگفتید چجوری بفهمم گرافیکم چقده ممنون
سلام وب کم دل 5030 در حالت افلاین کار نمی کنه راهنمایی بفرماید
شما مدلتون چی هست
مثلا اگه ASUS هست شما باید بری سایت ASUS رو بررسی کنید و اون مدل رو پیدا کنین بعد مشخصات کاملشو مینویسه
حالا شما مدلشو بگین من براتون پیدا میکنم
ای وای دوست عزیز من نتونستم مشخصات سخت افزاری سیستم رو در بیارم
ولی میتونی از این راه مشخصات سخت افزاری سیستم رو در بیاری
روی my camputer راست کلیلک کن بعد properties رو انتخاب کن بعد
device manager رو انتخاب کن یه لیستی از سخت افزارهار رو اونجا لیست میکنه
ولی فکر کنم تک گرافیک باشه که اینتل هست
آدرس درایورهای لازم برای مدل شما
ضمنا باید یا توجه به سیستم عاملتون درایور رو انتخاب کنین یعنی از قسمتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Select Your Operating System در صفحه ای که لینکشو گزاشتم xp یا ویستا یا سون رو انتخاب میکنین
سلام
دوستان یک مشگلی برای LCD لپ تاپ بوجود اومد به این صورت که ....
گوشی iphone رو گذاشته بودن روی کیبرد که گوشی آپدیت بشه بعداز 2 ساعت که برگشته دیده صفحه مانیتور از سمت راست خط خط شده افقی و عمودی و باید صفحه رو بالا پایین کنی تا تصویر بده !
این از ال سی دی هست یا IC سوخته ؟
هزینش چقدر میشه ؟
مدل Vaio FW190
هیچکس راه حلی نداره؟
ویندوز اکس پی باید نسخه خاصی باشه تا روی لپ تاپ نصب بشه؟
ممنون میشم توضیح بدین..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)